Rochiile cu detalii minimaliste animal print, un alt fel de a-ti pune in valoare frumusetea

Intr-un echilibru estetic deosebit de interesant, rochiile care vin cu detalii animal print in linii minimaliste, in zona gatului, spre exemplu, fac furori toamna aceasta. Sunt un stil mai potolit decat cele specifice verii, dar asta nu inseamna ca sunt mai putin elegante sau speciale. Din contra, multe sunt deja fane infocate ale acestui trend si au cel putin o astfel de rochie in garderoba.

Motivele pentru care la randul vostru o sa va doriti sa adaugati un astfel de articol vestimentar garderobei proprii sunt numeroase. Le propunem mai ales celor care s-au obisnuit sa afiseze tinute atipice, mereu peste asteptari, elegante, chic, dar mereu de bun gust.

Pentru a-ti face mai usor o idee despre cum se prezinta un astfel de model, va prezentam in cateva randuri modelul Casia, pe care il gasesti si in magazinul nostru.

Rochia Casia, simplitate impletita cu rafinament

Este un model care a cucerit deja atentia clientelor noastre si promite sa se ridice peste inaltimea asteptarilor tale. Casia este o rochie cocheta, care se prezinta sub un design modern, ideal atat pentru a completa un look casual, cat si unul elegant. Este deosebit de feminina, vine in croi cambrat pe talie, zona marcata cu succes de pliurile si cureaua ce le include.

Manecile sunt de trei sferturi, deosebit de confortabile, elegante si lejere totodata. Nasturii dispusi interesant in zona bustului ii completeaza simplitatea cu o pata de detalii. Bineinteles, gulerul cu rever discret, completat de imprimeul animal print este in fapt esenta acestei rochii. Contureaza astfel cu succes aerul chic al tinutei, oferindu-i un plus de originalitate. Practic nu ai cum sa treci neobservata cand imbraci o astfel de rochie. Se inchide cu fermoar in lateral, are la baza un material elastric si promite sa devina aliata ta privind eleganta in aceasta toamna. O poti comanda de aici - https://www.dyfashion.ro/rochii/rochie-casia-maro-cu-guler-animal-print.html - in varianta de culoare dorita, dintre cele disponibile.

Foarte important! Nu te gandi ca nu vei gasi marimea potrivita pentru tine! In functie de culoarea de interes, iti punem la dispozitie rochii incepand de la marimea S si pana la 5XL.

Desigur, daca rochiile care copiaza siluete nu te avantajeaza neaparat, te poti orienta si dupa alte modele. Cele cu animal print pe toata suprafata lor pot fi piese de rezistenta in garderoba ta. Poti avea in vedere un model in clos, completat si de alte imprimeuri dinamice, asa cum este modelul Crissa. Este cu atat mai deosebit datorita decolteului rotund si manecilor scurte.

De asemenea optiuni interesate pentru garderoba de toamna sunt rochiile cu animal print petrecute. Detalii de tipul funditelor sau cordonul din zona taliei nu fac decat sa iti accentueze frumusetea. Consulta tabelul de marimi indiferent de modelul care te avantajeaza si comanda rochia dorita. Asa cum ne-am obisnuit clientele, transportul este gratuit, deci nu ai nici un fel de cheltuieli suplimentare.

Iti stam la dispozitie cu oferte interesante pentru produsele pe care le gasesti in magazin, inclusiv pentru cele cu animal print, care se mentin neclinite printre preferintele publicului feminin astazi.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon