Rochiile casual din colectia de toamna de la DyFashion

Indiferent de sezon, rochia este regina oricarei garderobe feminine. Pe acest principiu ne-am si concentrat atentia atunci cand am infiintat magazinul DyFashion. Pentru ca temperaturile scazute anunta un nou sezon si vestimentatia trebuie sa fie una potrivita. 

Toamna este despre explozii de culori si sentimente. In ceea ce priveste rochiile casual, in catalogul nostru gasesti o multitudine de modele ce asteapta sa evidentieze un outfit impecabil, indiferent de locul in care sunt purtate. 

In ceea ce priveste croiul rochiilor, in aceasta toamna se poarta modelele confortabile care te fac sa te simti sigura pe tine si relaxata. Mai exact se poarta lejeritatea. Stilul closat, drept sau in forma literei A sunt criteriile pe care se bazeaza designerii vestimentari. In cele ce urmeaza iti vom prezenta cateva modele de rochii care sa te scoata din monotonia zilelor mohorate de toamna.

Imprimeurile florale – gingasie si eleganta la superlativ

Rochiile care fac senzatie in aceasta toamna sunt identificate de imprimeuri florale. Alegerea unui model cu detalii mari va accentua un stil romantic, o fire mereu indragostita de natura. 

Astfel, rochia Damiana neagra cu imprimeuri florale mov este alegerea doamnelor si domnisoarelor rafinate care exprima feminitate prin fiecare por. Manecile trei sferturi si decolteul rotund te invaluie in mister si iti asigura un outfit clasic, elegant. Croiul usor evazat iti permite sa porti acest model si daca esti adepta stilului casual. 

  

Rochiile cu dungi sau detalii etno

Avantajul principal al imprimeurilor etno consta in faptul ca ofera atat un look elegant, cat si unul casual in functie de context si de accesorii.

Au un design simplu ce este completat de decoratiunile inedite ce tranforma formele geometrice in adevarate artificii de stil. Fiind evidentiate de culori multiple in ton cu toamna, printurile etno inveselesc orice atmosfera. Fie ca sunt mini sau pana la genunchi, iti recomandam sa le asortezi cu o pereche de cizme inalte. Daca alegi sa porti botine ai grija sa alegi dresuri mate in nuantele imprimeurilor.

Pentru diversitate, imprimeurile dinamice te vor face sa iesi din anonimat. Rochia Damiana bej cu imprimeuri turcoaz este in ton cu trendurile de actualitate, fiind o emblema pentru stilul casual si smart casual. 

  

Aceasta rochie o poti accesoriza cu bijuterii din lemn sau bratari din piele. Este printre preferatele sezonului pentru ca se potriveste pentru orice tip de silueta.

Cert este ca rochiile etno atrag privirile datorita gamei variate de motive decorative. Prin urmare combinarea imprimeurilor florale, abstracte, geometrice si tribale alcatuiesc un outfit dinamic si care permite jocuri de creativitate cand vine vorba despre accesorizare. In aceeasi ordine de idei, unele modele sunt completate de broderii, insertii de texturi si aplicatii. 

Rochiile tricotate - un must have al sezonului rece

Sunt in topul cautarilor datorita texturilor creative. Se preateaza excelent si pentru mediul office. Cine spune ca la serviciu tinutele trebuie sa fie fade, lipsite de personalitate si de imaginatie? Poti sa iti construiesti outfituri cool si in acelasi timp sa respecti codul vestimentar. 

In aceasta toamna iti recomandam sa mizezi pe rochiile tricotate. Le poti purta atat cu colanti, cat si cu dresuri transparente. Nu uita sa iti completezi tinuta cu cizme lungi. Daca modelul rochiei iti permite, alege sa porti o curea lata in talie. Acest element aparent banal transforma aspectul intregii siluete. Rochia Elena din tricot cu buzunare este un model excelent pentru perioadele reci. Alege din variantele de culori prezentate nuanta care iti scoate cel mai bine ochii in evidenta. Cum am spus, toamna este despre sentimente, iar ochii sunt oglinda sufletului.

 

Te invitam sa te joci cu nuantele toamnei pe dyfashion.ro. Alege modelul de rochie care iti reprezinta cel mai bine personalitatea. Transforma-ti garderoba si fii pregatita in aceasta toamna cu articolele vestimentare variate din catalogul nostru.

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon