Rochii si rochite in tendinte anul acesta

Lungi, midi sau scurte, negre sau colorate, cu imprimeu floral sau motive etno, cu buline sau croșetate, cu maneci lungi sau decupate, decoltate sau asimetrice, clasice sau casual, oricum ar fi ele, rochiile, sunt piese vestimentare care nu lipsesc din garderoba vreunei femei. Chiar și adeptele blugilor tot au pastrat cu grija cel putin o rochita pentru ocazii speciale. De ce? Fiindca o rochie te face sa te simti mai frumoasa , mai femenina, mai atragatoare!

Fiecare femeie iubeste sa se alinte cu cate un articol nou vestimentar cel putin o data pe sezon, iar daca acest articol se dovedeste a fi o rochie, atunci cumparaturile au avut succes! Iar ca sa facem o femeie pe deplin fericita sa aducem la cunostinta ce este la moda anul acesta.

Tendintele anului 2019  in ceeea ce priveste rochiile, sunt divesre si surprinzatoare , printre care: rochite in dungi si buline, rochii din matase si dantela, cu nasturi si paiete. Sa nu uitam de rochitele din satin, tulle si voal. Deci cum bine ati remarcat, se gasesc pentru toate gusturile! Si culorile vin gramada la moda in 2019: roz, galben, portocaliu, verde, mov, toate pot fi purtate in functie de dispozitie (dar sa tinem cont ca fiecarei femeie i se potrivesc anumite nuante)! Nu e de neglijat nici culoarea neagra, clasica culaore neagra, care nu pleaca nicaieri nici anul acesta. In aceasta culoare orice silueta va arata fantastic!

Printre cele mai frumoase si admirate rochii in 2019 se afla rochiile cu lungime asimetrica si cele in dungi, dar daca ati gasit un model sa le combine pe ambele sa stiti ca ati dat lovitura! Nu mai stati pe ganduri si achizitionati-o!

In colectia noua se gasesc si rochiile cu buline si imprimeu floral. Fara aceste rochite nu poate incepe sezonul cald! Cu atat mai mult ca acest gen de rochii pot fi purtate atat la ocazii speciale cat si in fiecare zi!

Iar daca vreti sa intoarceti priviri la evenimentul la care urmeaza sa mergeti, imbracati cu incredere o rochie din catifea! Si daca va numarati printre doamnele sau domnisoarele mai indraznete atunci incercati o rochie din catifea cu dantela si paiete - recomandarea specialistilor!

O alegere la fel de reusita este si rochia din dantela florala. O astfel de rochie iti va da o nota de gingasie si romantism pe de o parte, iar pe de alta parte un pic de curaj si indrazneala!

La final, dar nu in cele din urma, as vrea sa mentionez rochiile care vor fi mereu la moda pe meleagurile Romaniei, rochiile cu motive traditionale sau etno. Sunt perfecte pentru orice moment al zilei, pot fi purtate atat la un eveniment cat si la serviciu. Oriunde vei merge , nu vei trece neobservata.

Oricare ar fi alegerea ta, rochiile sunt fara indoiala, piese vestimentare admirate atat de barbati cat si de femei deopotriva. Nu ezita sa achizitionezi anul acesta cel putin o rochita noua, meriti sa fii frumoasa, apreciata si fericita!                                          

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon