Rochii in voga pentru orice eveniment

 

Aveti nevoie de o rochie pentru nunta, cununie sau cocktail, dar cele din magazine nu va sunt pe plac?

Noi va venim in ajutor, propunandu-va sa apelati la magazinul nostru online. Aici puteti gasi o diversitate de modele, printre care se numara, cu siguranta, si modelul preferat de dumneavoastra.

Rochii pentru orice ocazie speciala din viata, de diferite dimensiuni si culori sunt prezentate in cataloagele noastre pe categorii.

Ce se poarta anul acesta?

Pentru a fi mereu in pas cu moda, la categoria Colectia Noua puteti gasi cele mai in voga modele de rochii, atat scurte, cat si lungi.

Intrucat imprimeurile florale sunt la mare cautare, noi va oferim rochii moderne, inflorate, pe diverse culori si combinatii de culori.

De asemenea, dantela este si a fost mereu in trend. Rochiile de dantela sunt la mare cautare, datorita efectului pe care acestea il produc: provocator si sexy. Daca vreti sa atrageti toate privirile, alegeti de pe site-ul nostru o rochie de dantela sau din materiale combinate, prevazute cu insertii din dantela si cu  siguranta va veti atinge obiectivul.

Culorile puternice sunt din nou adoptate de tendintele actuale. Combinatii de culori si nuante electrice pot fi alese atat pentru rochiile de zi, cat si pentru cele de nunta sau petrecere. Pe pagina noastra sunt diponibile in noua colectie rochii in combinatii unice, de diferite dimensiuni.

Cele mai trendy tinute sunt cele formate din rochiile midi. Acestea sunt ideale pentru birou. Alegand una din rochiile midi de pe site-ul nostru, veti obtine o tinuta de invidiat, cu care va veti face remarcata in mod cert.

Daca sunteti in cautarea unei rochii pentru petrecere sau club si doriti sa fiti in pas cu moda, atunci noi va punem la dispozitie rochii cu paiete in nuante electrizante sau diferite modele sexy.

Vara aceasta, in mod special, se poarta rochiile vaporoase. Foarte apreciate pentru tinutele de zi sau de seara, dar si pentru cele de nunta, acestea se gasesc pe pagina noastra web intr-o gama larga de modele si culori.

Cum aleg rochia potrivita corpului meu?

Dupa cum probabil stiti deja, forma ideala a corpului este cea de clepsidra. Insa nu toate femeile au un corp perfect. Tocmai de aceea, noi va venim in ajutor cu o diversitate de rochite potrivite pentru oricine. Alegeti magazinul  nostru si veti gasi rochia care sa va avantajeze.

Tinuta pe care o alegeti trebuie sa fie in perfecta armonie din cap pana in picioare. Nuantele rochitelor pe care le alegeti trebuie sa fie in acord cu nuanta tenului, pentru ca rochia aleasa sa vi se potriveasca.

Modelul rochiei nu trebuie sa fie nici prea larg, nici prea stramt, deoarece acest lucru ar putea deforma, in loc sa infrumuseteze si sa scoata in evidenta trasaturile placute ale corpului.

Atunci cand alegeti o rochie fabuloasa, este foarte important sa tineti cont de locul in care sunt amplasate detaliile sau insertiile pe rochie. Acestea pot aduce un plus acelei forme a corpului in care se afla sau pot scoate in evidenta trasaturi nu tocmai placute.

Pentru femeile cu forma corpului de tip clepsidra, detinem nenumarate modele de rochii cu croiala in A. Acestea sunt stramte in talie, iar accentul cade pe umeri si solduri. In cazul in care doriti sa scoateti in evidenta mai mult umerii decat soldurile, atunci puteti alege o rochie mai larga in partea de jos a corpului.

Daca aveti forma corpului de tipul unui triunghi rasturnat, atunci in zadar incercati sa ascundeti umerii lati, caci acestia cu atat mai mult vor iesi in evidenta. Optati pentru o rochie cu spatele gol, iar atentia va fi atrasa catre spate. De asemenea, si in cazul acesta puteti alege rochiile in forma de A, pentru a reda volum posteriorului si a crea o proportionalitate intre forme.

In cazul in care aveti o silueta mai plinuta, noi tinem cont de acest aspect punandu-va la dispozitie rochii in stilul Empire, menite sa atraga atentia asupra partii de sus a corpului. Pe site-ul nostru, dispunem de marimi mari la majoritatea rochiilor, adaptate oricaror dimensiuni.

Pentru forma corpului in forma de dreptunghi oferim rochii mulate si decoltate, ce vor crea iluzia unui corp cu forme perfecte.

Femeilor cu un posterior voluminos le punem la dispozitie rochii impodobite in jumatatea de sus a corpului sau rochii cu bretele fine. In partea de jos, acestea pot fi largi, de diferite  dimensiuni: scurte, midi sau chiar lungi.

Pentru ca stim cat de costisitoare poate fi o rochie cumparata din comert, noi am creat magazinul online, unde puteti gasi orice model doriti la cele mai mici preturi. In plus, intrucat fiecare sezon vine cu evenimentele specifice, va trebui sa va completati garderoba de fiecare data. Pentru a va veni in ajutor, noi oferim reduceri in fiecare sezon. Astfel puteti achizitiona cate o rochie pentru fiecare petrecere la care trebuie sa participati.

Ce rochii sunt recomandate pentru fiecare sezon in parte?

Verile sunt definite de petrecerile ce tin pana in zori. Fie ca se petrece intr-un club, fie la o nunta sau la un banchet, pe pagina noastra web detinem rochii potrivite pentru orice ocazie.

Femeile sunt mai frumoase atunci cand imbraca o rochie. Aceasta reprezinta o tinuta aproape obligatorie pentru zilele, dar si serile verilor calduroase. Daca sunteti nevoita sa mergeti la  o petrecere, un banchet sau o nunta, puteti alege de pe pagina noastra web rochia perfecta. Acestea sunt clasificate pe diverse categorii, cu scopul de a va usura cautarea.

Rochiile de seara, de banchet, de nunta sau de ocazie sunt cele mai potrivite pentru vara, fiindca aceasta este perioada in care au loc cele mai multe evenimente.

Pentru zilele de primavara sau toamna, puteti adopta rochii office ori de cate  ori mergeti la birou, fara sa va faceti griji in privinta tinutelor, caci noi va oferim o varietate de rochii elegante si accesibile.

Rochiile din dantela sunt cele mai iubite de catre cliente, de aceea oferim nenumarate modele confectionate din dantela sau din combinatii de dantela si alte materiale.

 

Nu ezitati sa ne contactati ori de cate ori aveti nevoie de o rochie de calitate la preturile cele mai avantajoase!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon