Rochii din colectia noua pe care le vei adora

Rochii din colectia noua pe care le vei adora

 

Cand te gandesti la rochii iti vin in minte numeroase ocazii cand poti sa etalezi un look feminin de exceptie. Optiunile sunt atat de diverse incat nu ai timp sa te plictisesti de aceasta categorie de tinute vestimentare. Pentru ca le adori, pentru ca sunt dorite, pentru ca sunt pretuite precum purtatoarele, astazi iti prezentam cateva optiuni de rochii din noua colectie DyFashion.

Perioada aceasta se defineste cel mai adesea prin temperaturi scazute, o toamna ce se impune si un sfarsit de an ce aduce alte numeroase evenimente, specifice programului de sarbatori. Asadar, de la cele de zi cu zi si pana la cele impresionant de elegante, iata cateva dintre rochiile pe care le poti alege pentru astfel de ocazii:

rochie de catifea

Rochia din catifea

Vine in variante de culori precum intensul bordo sau negru. Alte modele pot avea chiar si un mov indraznet. O rochie din catifea este de dorit sa o detii. Anul acesta categoria ce o vizeaza este din nou in trenduri. Acum este si perioada favorabila pentru a purta asa ceva. O propunere este stilul sexy al rochiei ce dispune de un decolteu in V, cu maneci ¾, o asimetrie in partea din fata a picioarelor. Practic acelasi V al decolteului are o completare de linie si in zona acestora.

O alta propunere din aceeasi categorie de rochii din catifea se refera la clasicul tipar de linie A. o astfel de rochie are cele mai multe sanse sa se potriveasca oricarei siluete. Nu dispune de un decolteu generos, insa este suficient de atractiva in varianta mai modesta.

Rochia potrivita pentru o petrecere

Nu putem omite faptul ca vin sarbatorile si odata cu acestea creste si grija femeilor pentru ce vor purta la petrecerea dintre ani si la mesele festive dedicate acestor evenimente. De aceea, noua colectie de la DyFashion este o recomandare. Aici se va gasi si rochia potrivita pentru petrecere. O propunere in acest sens este chiar rochia Perla Donna.

Rochia rosie din catifea pare sa fie un cliseu, mai ales cand se asociaza aceasta culoare cu sarbatorile de iarna. Insa ce trebuie sa stie orice doritoare este ca reinterpretarea acestui stil este sansa de a fi unica. Asadar, cu maneci din voal, transparente si contrastante cu negrul, cu o linie mulata a rochiei, insa cu falduri in partea de jos, o astfel de tinuta este inedita.

rochie de catifea

Mai mult decat atat, include broderie, la linia de contur a gulerului. Elementele adaugate sunt detalii ce sporesc aspectul elegant per total.

Rochia casual

Fie ca este vorba de o zi deosebita la birou sau de o iesire in oras in timpul zilei, o rochie casual este una dintre cele mai bune prietene. Versatila, cand este accesorizata corect, o rochie din aceasta categorie poate avea atat de multe interpretari.

In colectia noua de la DyFashion rochia Neni este un exemplu potrivit pentru sectiunea casual. In fapt linia este una simpla, maneci ¾, un mulaj perfect al corpului, cu linie pe langa gat - deci decenta, fara decolteu, insa compenseaza excelent cu design-ul. Este de inspiratie florala, un imprimeu ce se asorteaza in contrast cu rochia neagra. Permite o asociere de orice fel in materie de incaltaminte si poate fi pusa in evidenta de o silueta remarcabila.

rochie casual

Rochia comoda, croi larg

Nu in cele din urma merita sa amintim ca trendurile dicteaza si purtarea rochiilor lejere, comode, de croi larg. Nu sunt insa lipsite de stil si eleganta. Din acest punct de vedere, orice silueta este avantajata.

rochie croi larg

 

Poate fi vorba de rochia Marine, de un verde atragator, cu maneci largi de asemenea. Rochia midi cu buzunare, croi larg si drept, cu maneci ¾ si de o simplitate a liniilor, pe numele sau Brise este o alta varianta. Cert este ca si acestea fac furori, se pot purta de zi cu zi si merita sa fie parte din garderoba ta.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon