Rochii de vara, potrivite pentru evenimente diverse

 

 

Cu fiecare sezon de nunti si evenimente speciale, despre care stim ca exista tendinta de a se organiza in perioada calda a anului, participantele au misiunea poate cea mai grea-  aceea de a gasi o tinuta potrivita. Nu doar reperele acestui tip de eveniment sunt importante, ci si faptul ca marea problema va fi originalitatea tinutei.

Am lansat special pentru cele care urmeaza sa fie invitate la evenimente de tip nunta o colectie de rochii speciale. Acestea se disting desigur prin eleganta detaliilor, rafinamentul si calitatea materialelor. Asa cum v-am obisnuit, colectii noi apar saptamanal, ceea ce nu face altceva decat sa incante pe cele care doresc sa fie mereu in pas cu moda, cu ultimele aparitii.

Rochia potrivita pentru un eveniment precum o nunta

Orice femeie stie ca trebuie sa se faca remarcata in randul celorlalte invitate. Asadar una din modalitati va fi sigur despre tinuta aleasa. In linii mari, se tine cont de faptul ca nu ar fi potrivit sa poarte alb, intrucat nimeni nu concureaza cu mireasa. Mai apoi conteaza de asemenea sa fie vorba de o rochie potrivita, in nuante pe masura de potrivite pentru momentul zilei. Asta inseamna ca nu e potrivit nimic prea strident pentru prima parte a zilei.

Iata si ce recomandari facem in acest sens:

Rochiile lungi

Acestea fac mereu o impresie buna, sunt elegante, deosebite si se preteaza a fi alese mai ales pentru petrecerea de seara a unei nunti. Acestea fac parte negresit din colectiile noastre.

Rochiile LaDonna sunt plisate, au detalii de acest gen si cu tiv accentuat, astfel incat sa iasa si mai mult in evidenta rochia si lungimea acesteia. Decolteul de tip V este cel care se mentine ca trend de actualitate de asemenea. Manecile bufante sunt preferate de catre cele care au o talie ingusta si de asemenea linia umerilor ingusta, intrucat acestea adauga volum. O alternativa este cea cu bretele sau chiar toata zona decupata, umeri goi, o imagine absolut senzuala.

Direct in shop: rochie lunga cu umeri goi si talie inalta. Ideala pentru cele care doresc sa mascheze zona taliei si proportiile, iata o recomandare E https://www.dyfashion.ro/rochii/rochie-ladonna-sampanie-lunga-de-seara.htmlhttps://www.dyfashion.ro/rochii/rochie-ladonna-sampanie-lunga-de-seara.html.

Rochia cu franjuri

Eleganta clasica si un stil usor retro este ceea ce defineste rochia retro. Rochia scurta este mereu de efect, de aceea una din optiuni este rochia Lulu. Aceasta combina cu succes detaliile de eleganta maxima. O astfel de rochie este recomandata seara. Modelele de inspiratie geometrica sunt cele care pot crea cu usurinta o iluzie optica, pot masca liniile corpului, scotand in evidenta doar ceea ce conteaza cu adevarat - bust, spate etc.

Direct in shop: descopera rochia aici: https://www.dyfashion.ro/rochii/rochie-lulu-neagra-cu-broderie-si-franjuri-din-paiete.html.

Decupaje si asimetrii

O alta recomandare a acestui an se refera la decupajele si liniile care scot in evidenta trasaturile feminine. Astfel de decupaje sunt perfecte in cadrul rochiilor midi sau lungi.

De asemenea, asimetriile raman desigur printre cele mai dorite modalitati de stilizare ale rochiilor. Sunt interesante si moderne si se potrivesc stilurilor diverse ale purtatoarelor.

Un astfel de look il gasesti aici: https://www.dyfashion.ro/rochii/rochie-moze-cu-un-umar-verde-din-tafta.html.

Paietele, un alt look de senzatie

Paietele sunt tot timpul corelate cu eleganta si stilul de petrecere. Pentru o nunta, paietele sunt desigur cele care decoreaza o tinuta. Oricat de simplu ar fi tiparul, paietele reusesc sa te scoata din anonimat. Recomandam in acest sens rochia petrecuta. Paietele sunt cusute integral pe toata suprafata rochiei.

Shop the look: https://www.dyfashion.ro/rochii/rochie-moze-petrecuta-bordo-cu-paiete.html.

 

Din punct de vedere cromatic, rochiile preferate anul aceasta sunt de asemenea variate, de la tonuri de pastel la culori indraznete, nelipsitul negru si tonurile neutre, gri, bej si multe alte optiuni. Colectiile variate si ultimele adaugate pe care le puteti descoperi saptamanal se regasesc in cadrul paginii noastre.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon