Rochii de toamna, perfecte pentru un plus de confort si stil

De cele mai multe ori cand vedem ca se apropie toamna traim cu impresia ca trebuie sa eliminam rochiile din garderoba de zi cu zi. Uitam cu desavarsire faptul ca rochiile pot sa fie ceva mai groase decat in sezonul estival, cand decupajele si dimensiunile cat mai mici erau la ordinea zilei.

O piesa frumoasa in vestimentatia de zi cu zi poate sa fie o rochie de toamna, special creata pentru a asigura confortul dorit, dar mai ales caldura, atat de necesara in zilele tot mai friguroase, cu vreme capricioasa.

Multe dintre modelele oferite de noi sunt de lungimi medii (midi, cum li se mai zice) si protejeaza zona gatului (pa-pa, decolteu!). De asemenea, manecile au inceput sa devina lungi sau trei sferturi. In niciun caz nu mai pot fi luate in considerare cele cu maneci aproape inexistente, decat daca ar fi sa purtati un sacou pe deasupra.

Pe site-ul nostru avem numeroase modele de astfel de rochii de toamna. Sunt special create pentru toate tipurile de femei, indiferent de inaltime sau marimea purtata la haine.

 

Pentru a va face totusi o idee despre ce anume contine colectia noastra, special creata pentru toamna, am ales cateva modele sugestive. Speram sa va placa!

rochie de toamna

Rochie Akira

Noua ne plac tipurile acestea de rochii, care inspira prin designul lor o nota usor exotica. Insertiile de fir auriu combinate cu turcoazul rochiei parca ne invioreaza intreaga zi, uitand ca, de fapt, e toamna. Din fericire, modelul nu este doar frumos, ci va asigura caldura necesara de-a lungul zilei, cu siguranta.

rochie de toamna

Rochie Taisa galbena

Se poate purta cu usurinta la aproape orice tinuta office, chiar daca pentru unele dintre voi culoarea e una ceva mai curajoasa. Nu trebuie insa sa va faceti griji, pentru ca acest galben e perfect pentru zilele de toamna. Va veti asorta cu peisajul superb pe care il ofera acest anotimp!

 

rochie de toamna

Rochie neagra Caprice

Ce poate fi mai frumos, dar totodata si mai confortabil decat acest tip de rochie? Nu numai ca va va pune in evidenta frumusetea corpului, dar va veti simti si libera, pentru nu se muleaza pe corp. Daca simtiti ca v-ati ingrasat sau ca efectiv doriti ceva mai comod, rochia Caprice se va dovedi perfecta  in orice moment din zi.


rochie de toamna

 

Rochie Sansa

Exista posibilitatea ca sa vi se para de la departare o rochie simpla, neagra. Cu toate acestea, daca analizati mai bine modelul, veti vedea ca imprimeul alb cu negru care vine pozitionat undeva in partea de jos a rochiei creeaza un aspect wow. Nu doar ca o veti putea purta la orice iesire in oras, dar se va dovedi ideala pentru o seara romantica, in care veti dori sa va impresionati iubitul.

Rochiile acestea sunt disponibile oricand pe site-ul nostru, pe aproape toate marimile posibile. Preturile sunt accesibile pentru orice buget, iar calitatea este garantata. Nu degeaba am reusit sa avem atat de multi clienti multumiti inca din anul 2012!

 


Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon