Rochii de toamna - ce tendinte urmarim in acest sezon, pentru tinutele purtate la evenimente speciale

Chiar daca esti sau nu adepta trendurilor ce fac furori, iei in considerare ce mai este nou si ce poti integra, in cazul tau, in garderoba de sezon. Desigur ca in materie de rochii elegante sau casual, tendintele toamnei sunt variate, dar dintre acestea trebuie sa adaptezi ceea ce ti se potriveste.

In colectiile noastre am dedicat o sectiune speciala doar pentru rochii de toamna. Aici predomina galbenul mustar, bordo, albastrul marin si tonuri de rosu sau mov. Sunt asadar o sfidare fata de clasice variante de tinute de toamna cand totul roia in jurul  notelor pamantii, maro, bej si derivate ale acestora. Iata si cateva recomandari, alaturi de  trenduri ce se pare ca dicteaza mare parte a modei din toamna aceasta:

Flori, flori, flori

Printul floral ne-a delectat toata vara si se pare ca are continuitate si in aceasta toamna. De data aceasta sunt culori si imprimeuri mai potolite, un model marunt, cu flori din abundenta. Ai ocazia sa porti o astfel de rochie pentru ca desigur ca nu lipsesc din selectiile noastre. Stilistii spun ca orice piesa cu un astfel de print este la moda in 2019.

Rochia ta favorita: iti va fi poate greu sa te opresti la una, de vreme ce ai atat de multe optiuni. LaDonna bej e ideala daca doresti sa pui in evidenta bustul si sa maschezi oarecum talia. O alta varianta este cea care se preteaza si in mediul office, anume Hermani galbena. Oricare ar fi alegerea, nu uita sa alegi piese uni, monocrome la incaltaminte si accesorii.

Buzunare si carouri

Desigur, astfel de detalii te duc cu gandul la rochii casual sau cel mult smart casual. Totusi stilurile pot fi ceva mai versatile de atat. Spre exemplu atunci cand ai de participat la o cununie civila sau la o nunta, in prima parte a zilei cand este vorba de ceremonia religioasa, poti opta pentru rochii elegante si nu prea. Cu alte cuvinte nu ai nevoie de rochie de gala.

In tendinte se remarca rochiile cu buzunare, nu ar fi prima data cand le vedem in topuri.  Carourile sunt si ele favorite.

Rochia ta favorita: Adya, o rochie conica care nu te dezavantaja daca nu ai talia ca trasa prin inel. O asimetrie se remarca de asemenea, o rochie deloc de trecut cu vederea.

Animal print

Credeai ca acest trend si-a epuizat puterile? Se pare ca nu, inca este pe val mai ales ca tonurile ce se combina armonios sunt o paleta perfecta pentru a defini toamna. Trebuie totusi sa fii ceva mai indrazneata sa iti placa un astfel de stil.

 

Rochia ta favorita: daca te intrebi cum sa integrezi animal print la o rochie eleganta, descopera Bella, rochia cu fusta din tulle.

Pliseuri

Rochiile plisate sunt o trecere eleganta de la fustele cu acest aspect ce au fost un trend vara trecuta. Nu le poti omite, sunt elegante, romantice, boeme si se potrivesc unor siluete diverse. Daca teama este ca acest stil iti va mari optic coapsele, talia, atunci poti alege o rochie cu insertii de material plisat.

 

Rochia ta favorita: LaDonna, in oricare din cele 3 variante de culoare. Este tot ce ti-ai putea dori - scurta, interesanta, cu maneci lungi si transparente. Surprinde cu guler asemanator celui de camasa. Pliseurile le vei observa de-a lungul rochiei.

Spus pe scurt, povestea acestei toamne este mai putin despre rochii lungi si diafane, ci despre cele de lungime medie sau scurte, parte peste parte, asimetrice. Carouri, flori, culori interesante si simplitate undeva uitata sunt definitia colectiilor de toamna. Convinge-te si tu. Gaseste-ti favoritele in colectia noastra de rochii.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon