Rochii de seara perfecte pentru acest sezon

Multe dintre voi credeti ca de indata ce vine toamna este necesar sa purtati rochii cat mai groase. Chiar daca serile sunt reci si pentru un eveniment special nu vor mai fi la fel de potrivite rochiile subtiri, scurte, vaporoase, asta nu inseamna ca nu poti fi chic. Din teama de a nu isi stirbi din feminitate, multe femei aleg croirui neadecvate sezonului.

Am pregatit pentru tine selectii de rochii de seara care sa se potriveasca atat nevoilor, cat si sezonului. Descopera cum DyFashion este ca de fiecare data o sursa buna pentru shopping de calitate.

Simplitate si eleganta

Daca esti adepta stilurilor clasice, atunci cu siguranta vei aprecia rochia Damaris. Este confortabila si iti asigura un look perfect pentru a participa la evenimente. Cu un V la decolteu, maneci treci sferturi si talia marcata mai sus, cu lejeritate poti adauga un bolero din blanita. Fusta este plisata si interesanta.

Pentru ca nu este o rochie lunga, dar nici scurta, o poti purta cu succes in orice moment al zilei, la o nunta de zi sau la un eveniment seara. Chiar daca la prima vedere ti se pare ceva mai sobra o poti echilibra cu accesorii elegante, ba chiar sofisticate.

Catifeaua la inaintare

Poate ca una dintre cele mai bune recomandari este despre acest material rafinat, catifeaua. Este ceva mai gros si astfel este purtat doar in sezoanele reci. Iata deci ca acum este timpul perfect sa iti scoti din dulap rochia din catifea. Asta si pentru ca este atemporala. Daca nu ai una, iti recomandam modelul Ilinka.

Croiul in V la decolteu completat de maneci lungi, un croi in clos fac din aceasta rochie scurta o aparitie de covorul rosu. Desi simpla in detalii, materialul in sine este cel care aduce nota de eleganta necesara evenimentelor speciale.

Descopera nuanta preferata si alege aceasta rochie drept un aliat al tau pentru a cuceri toate privirile.

Toamna aceasta poarta stralucire!

Inca nu ai gasit ceva pe placul tau? Lista noastra de recomandari inca nu este gata. Toamna aceasta se poarta stralucirea, astfel incat sa te faci remarcata. Ai mai multe optiuni in acest sens.

Rochia cu paiete – nu este prima data cand aceasta face parte dintr-o lista de recomandari, dar revine de la an. In varianta actuala descopera rochiile complet paietate, caci ele sunt o senzatie acum. Spre exemplu rochia Artista, pe care o vei gasi aici, este oarecum simpla ca design si croi, insa de efect pentru ca este mulata si deci iti pune silueta in evidenta, are umerii goi dar completeaza cu maneci lungi. Iar paietele negre sunt elegante, fara egal.

Rochia aurie, metalizata – vei fi vedeta evenimentului cu rochia Kala. Nu doar ca are un decolteu de tip V si acelasi tipar este regasit la spate, dar accentueaza in mod deosebit bustul, are fusta plisata, maneci lungi dar despicate. Daca nu esti neaparat adepta auriului, descopera aceeasi rochie in varianta argintie sau neagra.

Rochia cu transparenta – seducatoare si in pas cu moda, rochia Nicolle este o alta recomandare a noastra, ce imbina pliurile, argintiul si tulle-ul sofisticat. Multe din  detaliile acestei rochii sunt si ele contributia in a crea un look aparte, elegant si inedit.

Dupa cum se observa din recomandarile  noastre, rochia eleganta nu trebuie sa fie despre una lunga, sobra. La fel de bine pot fi alese rochiile mulate, ce scot in evidenta silueta. De asemenea, nu rochia neagra trebuie sa fie alegerea primara pentru a crea un look potrivit pentru evenimente. Descopera deci si alte culori, modele, tipare care iti pot fi alegerea potrivita pentru tine.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon