Rochii de Revelion!

rochie neagra

Petrecerea de Revelion este un moment ideal pentru a sărbători așa cum se cuvine trecerea într-un nou an, și de a-ți stabili cele mai optimiste și interesante rezoluții. În același timp, este ocazia perfectă pentru a te simți așa cum îți dorești, într-o ținută fabuloasă, care să te pună cât mai bine în evidență. 

Ți-am pregătit mai jos câteva idei și propuneri de rochii frumoase pe care să le porți cu ocazia Anului Nou. Vei afla astfel care sunt cele mai interesante tipuri și modele de rochii cu care vei atrage atenția și vei putea arăta spectaculos, și în care te vei putea simți, în egală măsură, extrem de confortabil. 

Tipuri de rochii de Revelion

Între ținutele ideale de Crăciun sau de Revelion, cele mai elegante sunt rochiile de seară scurte, medii sau lungi, din materiale prețioase și accesorizate, după caz, cu dantelă sau paiete. Îți poți alege modelul preferat, în care să te simți confortabil, în funcție de locația unde are loc petrecerea pentru noul an, fie că este vorba de un restaurant, un pub sau casa unor prieteni. 

Nu în ultimul rând, pentru a fi o apariție memorabilă trebuie să alegi modelul potrivit de rochie de ocazie în funcție de forma corpului tău. Astfel îți vei evidenția cel mai bine atu-urile și te vei simți în largul tău la party-ul de Anul Nou 2023. Cele mai potrivite modele de rochii pentru astfel de ocazii sunt:

  • - rochiile scurte din paiete;
  • - rochiile lungi de Revelion;
  • - rochiile din dantelă.

pahar de sampanie

  • - Rochii scurte pentru Anul Nou

O rochie scurtă este perfectă de Revelion dacă îți dorești să ieși în evidență printr-o ținută aparte. În noaptea de Revelion poartă rochii scurte roșii, negre sau vișinii, deoarece acestea sunt culori festive, potrivite pentru astfel de evenimente. În plus, culoarea anului 2023 este un Viva Magenta intens, care simbolizează forța, curajul și îndrăzneala. 

rochie cu paiete  rosii si decolteu

Alege să porți și tu o rochie scurtă sau midi cu paiete, cum este cea a  modelului MBG cu decupaj la bust. Acest croi conic și îndrăzneț te va pune în evidență așa cum îți dorești, la o asemenea ocazie festivă precum cea a Revelionului! Rochia este căptușită și are mânecile ușor bufante, astfel încât îți va permite să te simți în largul tău și să dansezi non-stop! Completează cu pantofi de damă înalți și simpli, din catifea sau piele neagră, iar pentru accesorizare ai nevoie doar de un clutch discret și simplu.

  • - Rochii lungi de Revelion

Dacă alegi să îți petreci noaptea dintre ani la un restaurant select, atunci cu siguranță ai nevoie de o rochie de seară lungă sau asimetrică. Pe site-ul nostru găsești rochii elegante, lungi, cu diferite aplicații sau în diverse forme și stiluri.

rochie din satin cu aplicație la umeri

Îți propunem varianta de rochie din satin cu aplicație la umeri, al cărei croi lung și diafan îți va permite să te simți ca într-o poveste de iarnă! Este perfectă atât dacă ai o formă a corpului de tip clepsidră, cât și una mai plină și mai voluptoasă, deoarece o astfel de ținută de Revelion avantajează orice fel de siluetă.  

  • - Rochii din dantelă

Dantela nu-și dezminte nici ea valoarea, și este perfectă pentru o noapte romantică precum cea dintre ani. Dantela are un rafinament aparte și conferă un look sofisticat, așa că nu vei da greș dacă porți o astfel de ținută la un eveniment special precum seara de Revelion 2023. În noaptea de Ajun, o rochie din dantelă te va ajuta să arăți diafan și să încânți privirile tuturor. 

Rochia MBG bleumarin

Rochia MBG bleumarin are un croi original, cu mâneci trei-sferturi și ușor evazate, și cu un decolteu discret la baza gâtului. O poți purta și la restaurant, dar și la o petrecere de firmă sau în familie, alături de cei dragi. Asortează sandale simple, subțiri, argintii sau auriu discret.

Cum să asortezi ținuta de Revelion?

Trecerea într-un an nou este o ocazie festivă, așteptată cu bucurie și celebrată de obicei așa cum se cuvine. Indiferent dacă petreci noaptea de Revelion la un restaurant select sau la clubul preferat, trebuie să îți asortezi atent ținuta.

Accesorizează o rochie elegantă de damă cu sandale înalte sau pantofi stiletto, care conferă alungire ținutei și pun în evidență modelul așa cum trebuie. Și gențile sau bijuteriile pe care le porți trebuie să fie, la rândul lor, destul de discrete. De exemplu, un clutch auriu, negru sau argintiu pot însoți o rochie mai colorată, în timp ce o pereche de cercei lungi sunt ideali pentru orice model de rochie. În acest fel, o rochie de seară va reuși să iasă cel mai bine în evidență, indiferent dacă este scurtă, medie sau lungă. 

Comandă din timp rochiile elegante de Revelion și accesoriile potrivite pe care le găsești pe site-ul nostru. Profită de prețurile mici la rochiile elegante de seară, și alege să arăți fabulos în noaptea dintre ani. Optează pentru acele modele care te pun cel mai bine în valoare și care te ajută să te simți comod și confortabil, astfel încât să aștepți anul 2023 cu bucurie și speranță!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon