Rochii de primavara - stiluri pe care sa nu le ratezi

 Multe dintre elementele ce defineau trendurile vestimentare anul trecut s-au pastrat si anul acesta. Ceva schimbari in garderoba le poti face la capitolul rochii; astfel de tinute te vor inspira in orice moment al acestei primaveri. Descopera cateva repere despre trendurile anului si ce tipuri de rochii sa nu omiti sa le incluzi in lista ta de preferinte privind noile achizitii:

Rochia cu volane

Volanele pot crea dinamism si sunt interesante. Atentie insa ca acest plus de volum sa nu afecteze proportiile tale. Extrem de feminina si eleganta, o rochie cu volane poate fi un stil romantic adorabil. Volanele se pot adapta la diverse tipuri de croi si stiluri, astfel ca poti opta pentru acestea fie ca iti vei dori sa te imbraci casual, in stil etno sau elegant, pentru un eveniment.

Recomandam: rochia cu volane numita Mery in colectia noastra. Este o rochie petrecuta ce imbina mai multe trenduri, printre care si dungile ca imprimeu pe material, stilul petrecut, precum si rozul pal, feminin. Volanele sunt la tiv, conturand linia asimetrica si crepeul din fata.

Rochia cu franjuri

Cu siguranta ai auzit si despre franjuri. Au facut ravagii anul trecut si se pare ca si anul acesta se mentin in voga. Franjurile amintesc de stilul boho chic, au un impact deosebit si sunt desigur versatile, potrivite in a fi accesorii elegante deopotriva.

Recomandam: rochiile cu franjuri din colectia noastra vin in multiple variante. Una dintre acestea si parte din recenta colectie lansata se refera la stilul Vania. Detalii aici. In combinatie cu dantela si cu rozul pal si el in trenduri anul acesta, o lungime medie este in cele din urma o definitie a unei rochii deosebite. Este totodata si lejera asadar descopera maniera echilibrata prin care poti purta o rochie cu franjuri, fara sa te incomodeze.

Rochia cu paiete

La capitolul tinute elegante paietele nu au cum sa lipseasca. Acestea se pot purta nu doar in cadre sobre, unde dresscode-ul impus este cel elegant, ci si pe timp de zi. Piesele paietate se pot integra cu succes si in tinute urban, casual.

Recomandam: daca doresti sa combini mai multe idei interesante, poti opta pentru rochii cu paiete, dar si cu franjuri, ce se pun in valoare unele pe altele. Astfel de stiluri le vei gasi aici. Asta ca sa iti faci o idee ca paietele nu trebuie sa fie pe toata suprafata rochiei, ci doar aplicatii subtile, totusi remarcabile.

Rochia cu pliuri

Te vei gandi instant la un stil romantic si usor nostalgic; rochiile cu pliuri sunt dorite in continuare. Acestea pot fi reinventate si actualizate in forma pe care le ai. Adica o rochie pe care o ai deja in dulap ar putea sa revada lumina zilei. Combinata cu platforme sau pantofi cu toc clasici, stiletto, o astfel de rochie are sanse sa te cucereasca, atat pe tine ca purtatoare, dar mai ales pe cei din jur care te vor admira. 

Ce iti recomandam noi: pastram registrul rozului pal si iti sugeram si rochia Irissa, cu pliuri la fusta, lungime medie. In partea superioara, cu a sa lucire satinata, are un decolteu in V. Descopera aici galeria pentru acest tip de rochie. Alternativa pentru ceva mai lejer se refera la rochia Irissa in varianta galbena, cu imprimeu floral, automat un aer mai lejer. Amber este si ea o optiune din aceasta categorie.

Fundele, umerii bufanti, hainele cu drapaje se inscriu de asemenea in lista de trenduri, mai ales la capitolul rochii potrivite pentru primavara-vara. Descopera in cadrul paginii noastre rochii minunate pe care ti le propunem acum in prag de sezon schimbat.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon