Rochia furou – cum o porti pentru a te avantaja

Rochia furou este un concept modern, o piesa vestimentara versatila ce da, a pornit ca reinterpretare de la camasa de noapte. Se defineste prin acele bretele subtiri, subtile, delicate. La ora actuala mari branduri internationale includ acest tip de rochie in colectiile lor, ca drept dovada ca este un trend ce face furori. Revelatia acestui sezon, rochia furou este intens discutata, avand in vedere ca unii o considera chiar limita intre lenjerie intima, tinuta de dormitor, cu cea de strada.

Incontestabil este sexy si promite multe: sa te faca sa fii seducatoare, sa te puna intr-o lumina admirativa. Insa cum o porti pentru a fi de un maximum de efect?

#1 Poart-o ca atare

Cel mai simplu este sa nu o combini cu alte articole vestimentare. Drept urmare, poart-o ca atare. Este sexy, este altceva, deci purtata ca piesa vestimentara individuala poti sa o pui in cea mai buna lumina. Mai mult decat atat, materialul joaca un rol important aici. Cele fluide care curg pe trup, cele de tip saten sau matase sunt senzuale si chiar ideale. Creeaza un efect deosebit. Nici cele din dantela nu sunt de neglijat aici.

Poti sa o porti la orice ocazie, pentru serile de club, la petreceri semi formale sau la petreceri de tip fashion, defilari, prezentari etc.

#2 In stil retro

Daca esti mai indrazneata si iti place sa experimentezi stiluri poti incerca o combinatie inedita cu o astfel de rochie furou si un tricou dedesubt. Vei crea un efect retro, ducand acest tip de tinuta intr-o alta sfera. Este un stil al anilor 90, un stil chic si placut mai ales pentru cele cu spirit jucaus in materie de vestimentatie. Tine cont ca o astfel de combinatie este si practica, pentru sezonul mai putin cald.

In plus, poti fi versatila cu o astfel de tinuta, schimband tricoul dupa cum vei dori sa schimbi tematica abordata.

#3 Casual si cool

Sa porti o rochie furou pentru a fi cool si casual nu este o problema. De fapt poti sa obtii un astfel de look destul de usor. Poti asocia rochia furou, minimalista in design de altfel, cu o camasa in jurul taliei. De preferat ca cele doua elemente sa fie in contrast, pentru un plus de efect. Vei fi unica si speciala!

#4 Materiale suprapuse

La fel de usor poti obtine un aspect stilat cand vei asocial rochiei furou o jacheta sau un trench. Este un look preferat mai ales pentru finalul verii, cand incepe sa se simta tranzitia catre toamna. Este un stil practic si necesar.

Catifeaua, un alt material interesant

Pentru ca tot incep sezoanele mai reci din an, este ideal sa gasesti materiale potrivite pentru ca rochia furou sa fie una posibil de purtat. Catifeaua este un material preferat. Sunt elegante si rafinate, sunt preferate pentru confortul termic ce il aduce materialul in cauza.

Plisate, paietate sau metalizate, rochiile furou cunosc variante fel de fel. Asta face ca orice femeie sa poate sa isi aleaga un model ce corespunde cu preferintele sale vestimentare. La partea de lungime exista varietate de asemenea, insa in cele mai multe dintre cazuri se merge pe ideea de mini sau midi, pentru a pune in evidenta tiparul de rochie. Se poate apela de asemenea la un artificiu pentru a echilibra liniile si lungimea – despicatura generoasa pe o parte, ce subliniaza piciorul la fiecare pas.

Rochia furou este creativa, versatila, dar mai ales feminina. Este o expresie a senzualitatii, atat in tipar, cat si ca design. Pe trupul unei femei aceasta va fi mai mult pusa in evidenta. Descopera acest stil si poarta-l cu incredere.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon