Rochia de seara lunga din dantela: Aliatul elegantei si al feminitatii

Rochia de seară lungă din dantelă

Când te gândești la o rochie elegantă și feminină, îți vin în minte instant modelele din dantelă, extrem de populare. Un model lung, care pune în valoare silueta, reprezintă alegerea optimă pentru ocazii speciale și te ajută să creezi un look fabulos.

Rochia din dantelă are un aspect luxos și nu are nevoie de prea multe accesorii ca să te scoată din anonimat. Iată cum porți rochia din dantelă și de ce modele ai nevoie în garderobă!

Poartă rochia lungă din dantelă la evenimente speciale

Rochia lungă din dantelă poate fi purtată în diferite contexte, însă este potrivită mai ales pentru evenimentele speciale. Totodată, ar fi bine să porți astfel de modele la ocazii care au loc în sezonul rece, fiindcă este un material mai gros, cu o textură plină. În schimb, o rochie cu mici inserții din dantelă poate fi aleasă și pentru evenimentele din sezonul cald.

Nu vei da greș dacă porți rochii din dantelă la petreceri formale, pentru că transmit decență, noblețe și rafinament. În plus, te ajută să-ți evidențiezi silueta, mai ales dacă vorbim despre modelele cu croi mulat. Astfel, rochia de seară din dantelă îmbină ținuta sexy cu cea elegantă și stilată.

Modele de rochii lungi din dantelă care nu dau greș

rochia Melinda

Există diferite rochii de seară lungi, din dantelă, cu ajutorul cărora să atragi atenția la un eveniment. Printre ele, se numără și rochia Melinda, disponibilă într-o nuanță clasică de negru. 

Acest model are talia marcată și pune în valoare bustul, având un decolteu rotund, la baza gâtului. Cu ajutorul croiului cambrat, nu vei trece neobservată.

Combină rochia lungă din dantelă cu o pereche de sandale aurii sau cu pantofi în nuanța preferată.

rochia Melinda roz

În cazul în care îți dorești o rochie lungă din dantelă, într-o nuanță pală, ia în calcul rochia Melinda roz. Modelul elegant, cu mâneci lungi, se închide cu fermoar la spate și este perfect pentru evenimentele care au loc toamna sau iarna, fiind căptușit pe interior.

Combină rochia Melinda cu o pereche de sandale în nuanțe similare sau cu pantofi stiletto confortabili.

rochia Anna

La fel de potrivită este și rochia Anna, într-o nuanță superbă de verde mentă. Rochia lungă, elegantă, este dublată la bază cu un tull, care oferă un aspect voluminos.

O poți purta dacă îți dorești un efect dramatic sau ești fana rochiilor lungi până în pământ. Bretelele subțiri și mânecile scurte sunt ideale pentru o femeie care vrea să-și arate brațele, în timp ce croiul tip sirenă complimentează o siluetă frumoasă.

Accesorizează rochia din dantelă cu bijuterii minimaliste

Dacă ai deja în minte o rochie de seară lungă, din dantelă, probabil te întrebi cum să o pui în valoare. Ei bine, fiindcă vei purta un model prețios, rochia din dantelă nu trebuie să fie încărcată cu bijuterii masive. Fie că-ți plac lănțișoarele sau pandantivele, evită bijuteriile cu motive florale, de mari dimensiuni.

Nu sunt potriviți nici cerceii lungi, tip candelabru, sau brățările cătușă, în modele late. Poți opta oricând pentru bijuterii minimaliste, cercei fini și simpli și brățări subțiri. De exemplu, o rochie din dantelă poate fi accesorizată cu o pereche de cercei cu perle mici și un colier fin, la baza gâtului. O altă idee poate fi alegerea cerceilor delicați, în combinație cu un inel cu piatră colorată.

Alege cu grijă pantofii pe care îi asortezi cu rochia din dantelă

Pantofii sunt foarte importanți atunci când porți o rochie elegantă și lungă, din dantelă. Cele mai potrivite perechi sunt sandalele cu toc mediu sau înalt, ori pantofii stiletto clasici.

În plus, ține cont de culoarea rochiei pe care o porți. În cazul unei rochii nude din dantelă, ai la dispoziție încălțări în aceeași nuanță, dar și modelele verzi, roșii, negre sau aurii.

Îți plac rochiile din dantelă albastră? Poartă-le cu pantofi argintii, nude sau negri. Modelele din dantelă roșie arată bine și în combinație cu încălțări crem, bej, aurii sau argintii. Rochia neagră din dantelă îți oferă mai multe posibilități de asortare. Mizează pe încălțăminte nude, roșie sau neagră, dar nu te feri nici de pantofii în culori metalice, precum auriu sau argintiu.

Vrei să atragi atenția asupra picioarelor? Caută în magazine pantofi verzi sau roz, pentru o apariție îndrăzneață.

Optează pentru un clutch de dimensiuni mici

O apariție completă include alegerea unei genți elegante, pentru seară. Așadar, când porți o rochie de seară lungă, din dantelă, nu o accesoriza cu o geantă din același material, ci optează pentru un model din piele sau paiete, de dimensiuni mici.

Pentru un eveniment special, ia în considerare plicul sau clutch-ul cu lanț, ținând cont de culoarea rochiei.

Rochia lungă din dantelă este un model „versatil“, extrem de elegant. Alege-ți modelul preferat pentru evenimente, accesorizează corect și bucură-te de un look care va atrage doar priviri pline de admirație.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon