Revine canicula! Iata cum ar trebui sa te imbraci in aceasta perioada

 

Odata cu venirea caniculei, ne adresam si intrebarea Cu ce sa ma imbrac? – aceasta incertitudine provine tocmai din motivul ca soarele ne moleseste complet, indiferent de tipul de tinuta asupra caruia ne decidem. Totusi, optand pentru modelele si culorile potrivite, pielea se va simti mult mai confortabila. Asadar, in functie de locatia in care urmeaza sa te deplasezi, iti vom oferi si cateva sfaturi utile ce te vor ajuta sa adopti tinuta ideala.

Fii fashion chiar si pe canicula!

O femeie imbracata in mod corespunzator nu doar ca se va simti extraordinar de bine in propria piele, ci va fi apreciata si de cei din jur pentru asta. Asadar, esti pregatita sa atragi privirile celor din jur in sensul pozitiv si sa te simti confortabil in articolele vestimentare alese?

Trebuie sa stii totusi ca must-have-ul verii sunt hainele deschise la culoare. Asa ca nu ezita sa alegi chiar si nuantele mai indraznete ce iti vor scoate la iveala abilitatea de mic designer vestimentar. De altfel, chiar in cadrul magazinului nostru online DyFashion.ro vei gasi nenumarate articole pe care le poti purta in acest anotimp canicular.

 

Putem purta pantaloni lungi pe timpul verii?

Niciun critic de moda nu te va judeca pentru faptul ca vei opta pentru o pereche de pantaloni lungi, chiar si in amiezile fierbinti. Ceea ce conteaza este sa pastrezi o armonie intre acestia si piesa ce iti va acoperi partea de sus, atat din punct de vedere al texturii materialelor, cat si a armoniei culorilor. Esential este insa ca materialul din care pantalonii sunt confectionati, sa fie unul lejer, de altfel de preferat ar si sa optezi pentru o tesatura fina si naturala precum este inul.

Cu toate ca articolele vestimentare pe care vei alege sa le porti in anotimpul canicular conteaza extrem de mult, la fel de importante sunt si accesoriile pentru care optezi: evantaiul, palaria si ochelarii de soare.

Incearca sa eviti sa porti in aceasta perioada acele perechi de pantaloni inchise la culoare, din blug sau foarte mulate pe corp. Pielea ta va avea astfel destul de mult de suferit, fapt pentru care nu te vei simti deloc confortabil – vei transpira si de asemenea, exista posibilitatea sa iti iriti pielea, tocmai pentru ca meterialul e unul sintetic.

Pentru a fi cu adevarat stylish, poti opta cu incredere maxima pentru o pereche de pantaloni din matase care sa pice fin pe picior. Asorteaza-i cu o camasuta la fel de lejera, incalta-te cu o pereche de pantofi confortabili, ia-ti ochelarii de soare si iesi la lumina! Atat timp cat vei opta pentru un material calitativ, nu va fi resimtita canicula la o intensitate atat de mare. De alfel, chiar in cadrul magazinului nostru online vei gasi cateva modele de articole vestimentare potrivite pentru acest anotimp ce te vor face sa te simti confortabil, insa sa adopti si o tinuta demna de Covorul Rosu.

 

Ce rochite purtam in lunile fierbinti?

Rochitele sunt un must-have al al acestei perioade caniculare careia incercam cu greu sa ii facem fata. Purtand o asemenea piesa vesimentara, vei simti diferenta: pielea ta va fi libera sa respire, nu va fi afectata de eventualele materiale sintetice si in acelasi timp ai ocazia sa iti expui picioarele perfect epilate si bronzate. De fapt, este chiar indicat sa te expui din cand in cand in fata razelor solare, bineinteles, evitand orele fierbinti ale amiezii.

In cadrul magazinului nostru vei gasi nenumarate modele de rochite ce sunt disponibile in marimi, culori, materiale si texturi diferite. Atunci cand te confrunti cu o canicula grea, ideal este sa le alegi pe cele mai viu colorate si lejere care sa iti permita sa te misti in voie. Cu toate ca nu e interzis sa porti rochite mulate, perfect ar fi sa le eviti si sa optezi pentru cele maxi.

Fiind vara, esti libera sa porti chiar si cele mai indraznete culori, tocmai pentru a scoate in evidenta starea ta de spirit ce sugereaza veselie si buna dispozitie.

 

Cu ce ne imbracam la birou?

Tinuta pentru birou trebuie sa fie una cat mai “cuminte”, care sa iti permita sa te simti cat mai confortabil. Materialele valoroase si croiurile simple reprezinta cea mai buna solutie cu care nu vei da in niciun caz gres. O rochie office ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta mai ales in aceste saptamani caniculare este cea midi, de culoare deschisa, vaporoasa si fara maneci. Completeaz-o cu o pereche de pantofi cu toc mic sau mediu pe care ii poti gasi in cadrul site-ului nostru si bucura-te din plin de o tinuta lejera, sigura si potrivita.

 

Se poarta iile!

In acest an se afla in trend celebrele ii traditionale ce sunt disponibile in cadrul magazinului nostru online. Aici vei descoperi mai multe modele de ie confectionate din materiale calitative si lucrate cu mare grija, astfel incat sa le redea un aspect cat mai modern, dar care sa se imbine placut si cu traditionalul. Ideal este ca le poti purta cu succes in anotimpul canicular, insa si in primavara sau toamna, atat timp cat le completezi cu o jacheta casual.

Fie ca optezi pentru o ie cu maneca lunga sau pentru una cu maneca scurta, te asiguram ca nu vei transpira, vei arata splendid, iar pielea ta se va simti extraordinar de confortabil.

 

Tinuta pentru o iesire cu prietenele la un cocktail

Avand in vedere ca este un eveniment semi-formal, poti apela cu incredere la rochiile lungi, vaporoase, colorate si inflorate. Daca insa e vorba despre o iesire cu mai multe pretentii, iti recomand sa optezi pentru o nuanta uni cu care nu vei da sub nicio forma gres.

O pereche de sandale cu toc care sa completeze tinuta, iti va oferi o doza de feminitate si de eleganta ce va fi imposibil de egalat. De altfel, accesorizarea unei astfel de rochite lungi cu o palarie mare si la fel de deschisa la culoare, ar reda tinutei tale un aspect mult mai chic.

 

Tine cont de cele mentionate si fii fashion chiar si pe timp de canicula! Spor la cumparaturi!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon