Regula de sub 100 de lei – tinute bine alese la preturi promo

Cochete, stilate, feminine, femeile isi doresc mereu sa cucereasca priviri, sa adune zambete admirative si sa se simta remarcate. Nu este o noutate poate. Este in natura lor sa se intample astfel, sa se manifeste astfel. Desi sunt numeroase modalitati de a face asta, tinutele purtate sunt cele care ies primele in evidenta. Se intelege de ce isi doresc mereu ceva nou, de ce spun mereu ca nu au cu ce sa se imbrace.

 

Din nevoia lor, am creat o categorie speciala – tinute sub 100 de lei, cu tot felul de piese vestimentare, calitative, variate, de stiluri pe masura. Unele potrivite de zi cu zi, altele pentru petreceri si evenimente de seara, pentru iesit in oras sau in club, tinutele ce se regasesc aici sunt un motiv in plus pentru ca shopping-ul sa fie o reala placere.

rochie 100 lei

Reduse, dar cu aceeasi calitate

Asa cum v-am obisnuit, piesele vestimentare de marca DyFashion sunt productie romaneasca, brand de incredere care ofera calitate. Respectam acelasi motto chiar si cand vine vorba de reduceri, de tinute la un pret promo. Din acest punct de vedere nu trebuie sa existe vreun dubiu al certificarii calitatii.

 

De asemenea, se respecta aceeasi termeni calitativi in ceea ce priveste modul de achizitie, online, cu posibilitate de retur, cu toate avantajele pe care le-am oferit si pana acum si continuam sa facem asta.

Tinutele sub 100 de lei

Rochiile sunt printre cele mai de dorit elemente vestimentare. Oricand, indiferent de momentul zilei si de cadrul in care va aflati, o rochie va fi mereu considerata o optiune avantajoasa. Pune in evidenta atuurile fizice, incanta vizual si cere doar putina atentie in ceea ce priveste tipologia la selectie.

In cadrul categoriei cu tinute reduse, veti gasi rochii variate. Cele de club spre exemplu sunt si cele mai indraznete. O propunere este rochia cu decupaj, Feminine Black. Este neagra, scurta si mizeaza pe anumite linii, precum cea clasica la bust, rotunda, cu decupaj la abdomen si maneci scurte.

 

Pentru o tinuta de zi cu zi, pentru a va simti relaxate si comode, rochiile propuse sunt in masura sa va aduca toate cerintele de acest gen. Spre exemplu, nimic nu poate concura cu trendul bulinelor, astfel ca o rochie in totalitatea sa marcata de un design bleumarin cu buline albe este o alegere potrivita. Nici nu are nevoie de mai mult pentru a iesi in evidenta, asadar dispune de un croi clasic. Se numeste Ilona si mai este disponibila doar intr-o marime. O alta varianta pe alb ar putea sa adune si mai multe fane ale acestui model.

tinute 100 de lei

Nimic nu suna plictisitor la DyFashion. Pentru ca v-am obisnuit sa va surprindem, in cadrul acestei categorii de tinute veti regasi si pantaloni. Poate cei lejeri, negri, cu gleznele la vedere, sunt alegerea potrivita. Acestia pun accent pe lungimea piciorului si prin detaliul colorat, a dungii florale pe laterale.

 

In schimb, cei evazati sunt un trend ce a revenit recent. Sunt gri si au la baza un model floral, alb, contrastant. Ii puteti alege pentru tinutele office. Talia inalta ar putea sa va avantajeze mai mult decat ati crede, insa pentru ca sunt versatili, acest detaliu nu trebuie sa fie mereu la vedere. Deci ii puteti combina si cu camasi sau bluze ce acopera talia.

pantaloni

Indiferent de optiunile alese, indiferent de ocazia cu care doriti sa va actualizati garderoba, DyFashion este un raspuns la nevoile de stil. Magazinul online este mereu imbogatit cu oferte, asadar orice femeie preocupata de hainele pe care le poarta ar trebui sa aiba in vedere maniere accesibile pentru a fi in pas cu moda. Aici veti gasi tot ce va intereseaza, la preturi excelente.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon