Redescoperă feminitatea

Ce este feminitatea? Este feminitatea doar despre ceea ce porți? Și mai ales, este aceasta în pericol de dispariție în societatea modernă? 

Ne-am pus toate aceste întrebări pentru că noi considerăm feminitatea o comoară de neprețuit. Și deși se vorbește mult despre aceasta, este încă un subiect ce stârnește discuții aprinse și definiții felurite. 

Așadar, ce este feminitatea? 

Pentru noi, feminitatea este despre cine ești și despre cum te exprimi. Credem că feminitatea nu este doar despre ceea ce porți, ci mai mult despre felul cum te comporți. Este despre libertatea de a fi tu: elegantă, încrezătoare, naturală și diferită. Este uneori despre a fi optimistă, alteori despre a fi carismatică și întotdeauna despre a fi autentică. Este despre avalanșa de calități care te fac să fii tu și despre cum le scoți la lumină. 

Feminitatea este despre bun gust

Credem că este despre ceea ce alegi să porți, nu despre obiectul în sine. Poți fi feminină și într-o rochie de seară, dar și într-o pereche de pantaloni și un sacou. Important este să-ți lași libertatea să te exprimi și să arăți lumii cele mai bune trăsături ale tale. Pentru că atunci când te cunoști și te respecți pe tine, atunci îți vei pune în valoare și esența de a fi femeie, o esență care nu se va pierde niciodată. 

Feminitatea nu se pierde, se redescoperă

Standardele de frumusețe se vor schimba, hainele care sunt azi la modă mâine vor fi depășite de vreme, dar atributele care te fac să fii tu vor fermeca și vor inspira întotdeauna. 

Redescoperă feminitatea cu DyFashion!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon