Recomandari stilate!

Stilul si atitudinea, asociate cu o tinuta comoda sunt un must-have in acest sezon. Pentru ca orice femeie sa se simta bine in pielea ei, va recomandam cateva modele de rochii pe care le puteti comanda chiar la pret redus. Poarta in aceasta vara rochii de vara vaporoase din materiale fluide, rochii de seara si rochii de ocazie pentru evenimentele la care participi in acest sezo, sau poarta tinute lejere care sa te faca sa iesi in evidenta!

 

Pentru petrecerile la care participi in acest sezon iti recomandam rochia Pink Falds, intr-o culoare placuta si feminina, usor asimetrica cu trena, care cu siguranta te va face sa iesi in evidenta. Materialul este dintr-un voal lejer, fiind o rochie de nunta perfecta in aceasta vara calduroasa.

 

O rochie de vara perfecta este rochia Stay Beige. Dintr-un material usor si bretele aurii, aceasta rochie lejera este tot ce ai nevoie. O poti purta si seara pe plaja, sau la o iesire in oras cu prietenii. Rochia este potrivita si pentru o petrecere, pentru ca stilul asimetric permite o eleganta aparte.

 

Pentru tinutele de zi, daca doresti sa te simti comod iti recomandam un top dintr-un material usor si vaporos, pe care il poti asorta cu o pereche din pantaloni scurti. Poarta culori deschise sau pastelate, materiale vaporoase si modele interesante.

 

 

Alege si tu o tinuta care ti se potriveste si poart-o cu placere si cu stil. Nu uita ca atitudinea este foarte importanta!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon