Rafinament si rochii din dantela!

 

Dantela a fost, este si va ramane mereu simbolul rafinamentului feminin si al stilului elegant. Obiectul vestimentar care ne pune cel mai bine in valoare il reprezinta o rochie din dantela.
  Fie ca vorbim de rochii din dantela de zi, sau rochii din dantela de ocazie, acestea pot fi purtate cu succes si la birou. 
  In timpul zilei va recomandam rochii din dantela scurte in culori pale sau pastelate, pentru a face fata temperaturilor caniculare de afara, dar si pentru a fi mereu in tendinte. De multe ori la o rochie, dantela poate fi detaliul care infrumuseteaza tinuta!
  Cele mai elegante rochii de seara si de ocazie sunt rochiile din dantela. Acest tip de rochie nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei care doreste sa impresioneze la evenimentele la care este invitata. Va recomandam rochii din dantela cu spatele gol, rochii din dantela cu trena asimetrice sau rochii unde dantela reperezinta pata de culoare.  Bineinteles ca vara este abia la inceput, petrecerile de sezon sunt in voga, iar in club nu pot lipsi aceste minunate rochii. Cu siguranta in club rochiile din dantela vor face impresie si va vor pune in evidenta pielea proaspat bronzata. 

  Indiferent unde vom purta o rochie din dantela sau cu aplicatii din acest rafinat material aceasta nu trebuie sa ne lipseasca pentru ca este o rochie feminina care ne pune in valoare eleganta.?

    Va dorin shopping placut pe DyFashion.Ro !

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon