Puloverele si cardiganele raman si toamna aceasta in trend

Toamna este un anotimp mult asteptat, chiar daca razele soarelui nu mai incalzesc cu aceeasi intensitate pamanatul. In aceasta perioada, desi aerul este mai rece, toate cele inconjuratoare prind nuante de poveste. Este anotimpul in care femeile isi reinnoiesc garderoba cu cele mai interesante cardigane si pulovere, care mai de care mai frumoase.

Acestea au rol dublu: de a le ajuta sa constituie o tinuta ireprosabila, dar si de a le proteja impotriva frigului. In fiecare toamna, a fiecarui an, fashionistele sunt constiente de faptul ca nu este necesara numai o tinuta ingrijita. In acelasi timp, acestea isi pun sanatatea pe primul  loc, si  acest lucru ar trebui sa il faca orice femeie, de altfel.

Printre principalele articole vestimentare, ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba nici unei femei se afla hanoracele, puloverele, cardiganele, dar si alte astfel de haine confortabile si calduroase. Pentru ca designerii moderni au propus un asortiment destul de variat si bogat, alegerea acestui tip de piese vestimentare nu este tocmai una dificila, singur lucru dupa care trebuie sa va orientati este insa ca acestea sa vi se potriveasca si sa va ofere protectia de care aveti nevoie.

Pulovere si cardigane in trend pentru toamna anului 2016

In continuare va vom prezenta cateva dintre trendurile care cu siguranta vor acapara lumea modei in aceasta perioada.

· Puloverele mari – nimic nu este mai potrivit in sezonul rece decat accesorizarea unei perechi de jeansi cu un pulover sau pur si simplu o rochie tip pulover cu stil. De altfel, nenumarate branduri au lansat o gama de modele de astfel de tinute, branduri precum Lacoste, Stella McCartney, Akris si altele de renume. Chiar daca unora li se pare un articol vestimentar mai neobisnuit, pentru cea mai mare parte a femeilor, puloverele, alaturi de o helanca lunga, cizme inalte si o pereche de ciorapi mai diferiti sunt tinuta perfecta. Mai mult decat atat, in cazul in care puloverul nu este foarte lung, acesta poate fi purtat cu o pereche de pantaloni sau o fusta trendy.

· Tricotul gros – in ultima perioada, acest articol vestimentar a devenit foarte popular. De altfel, cu ajutorul acestuia, se pot obtine cele mai deosebite look-uri, in ton cu moda, indiferent de stilul pe care fiecare femeie il adopta. Avantajul consta in faptul ca fiecare dintre voi puteti opta pentru culoarea, lungimea si modelul pe care il considerati cel mai potrivit si care va pune in evidenta mai bine: mai lungi sau mai scurte, largi sau pe talie, in nuante uni sau colorate. Cele mai remarcate se fac insa, cele create manual pentru ca ofera tot confortul si protectia impotriva frigului de care ati putea avea nevoie.

· Cardiganele si helancile cu fermoare si nasturi  - toamna aceasta se poarta in mod deosebit articolele tricotate ce se inchid fie cu nasturi, fie cu fermoar. Avantajul pe care il ofera hanoracele, cardiganele, clasica helanca si bomberele il reprezinta faptul ca le puteti asorta cu o diversitate de piese vestimentare. Va oferim si exemple si lumea modei, in care personalitati precum Ralph Lauren poarta helanci cu pantaloni clasici monocromatici sau Balenciaga, care asorteaza helanca cu fustele midi plisate.

· Helancile, puloverele si cardiganele asimetrice – dintotdeauna liniile asimetrice s-au facut remarcate prin nenumaratele modele, care de-a lungul timpului au iesit in evidenta. Acestea au ramas la fel de populare si in prezent. Desi au un design mai putin obisnuit, cu o maneca lipsa, in diverse lungimi, cu decupaje disproportionale sau imprimeuri, acestea reprezinta o modalitate destul de buna de a atrage privirile din jur. Bineinteles, inainte de toate, acestea ofera confortul de care are nevoie orice femeie in toamnele friguroase si ploioase. Asadar, puloverul pe un numar este una dintre cele mai deosebite modalitati prin care puteti aduce un plus de scchimbare tinutei obisnuite.

· Puloverele scurte – anotimpul toamna este cel care reuseste sa ne surprinza de fiecare data cu cele mai trendy tinute. Astfel ca si in 2016, acesta ne dovedeste faptul ca moda moderna este una destul de contradictorie. In timp ce o parte a renumitilor designeri ne sfatuiesc sa optam pentru pulovere lungi pentru ca acestea sunt actuale, dar si stilate, o alta parte mizeaza pe modelele scurte.  De fapt, unele dintre aceste modele sunt atat de scurte, incat necesita accesorizate cu o fusta cu talie inalta sau o pereche de pantaloni similara.

· Pelerina sau puloverele de tip poncho – nu toate persoanele indragesc clasicele helance sau pulovere, de aceea brandurile precum Marni, Maiyet sau Polo Ralph Lauren propun inlocuirea acestora cu poncho-urile tricotate, bolerourile sau diversele pelerine ultramoderne.  Este ideala asortarea acestora cu articole precum o pereche de pantaloni clasici, o fusta din piele, o rochie classy sau o pereche de leggins la moda.

Fiecare dintre acestea va ofera posibilitatea de a arata bine in orice moment, de a va simti in largul vostru, dar si de a beneficia de caldura si confortul de care aveti nevoie pe toate perioada anotimpului toamna. Desigur, exista mult mai multe modalitati de a va simti perfect in tot acest timp, trebuie doar sa le descoperiti.

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon