Provocare: cum sa te imbraci sic si cand ai un buget restrans

Intelegem ca desi ne dorim cu totii sa fim in pas cu moda, nu de fiecare data ne si permitem sa achizitionam articolele vestimentare la care visam. Intelegem ca mai greu pare sa fie pentru femei sa se rezume la mai putine dorinte. Dar iata ca am acceptat provocarea de a aduce tinute vestimentare la pragul de accesibilitate.

Pentru cele care la un moment dat se afla in pragul de a-si construi o tinuta cu un buget restrans am adunat o serie de piese vestimentare intr-o colectie numita sugestiv: tinute sub 100 de lei. Pare greu de crezut, dar este adevarat. Pastrand calitatea si bunul gust, pastrand aceleasi repere pe care le avem si cu care v-am obisnuit, am gasit si posibilitatea de a crea tinute care sa multumeasca pe oricine.

Topul tinutelor sub 100 de lei

Intrucat o garderoba completa, care sa ofere multiple variante si combinatii are nevoie de diversitate, ne preocupam in mod deosebit de acest lucru. Asadar, descopera tinute accesibile si variate pe care ti le propunem:

Pantalonii evazati si cu broderie

Aceste doua elemente definesc cel mai succint aspectul pantalonilor de acest gen. Au talie inalta, deci pot aplatiza oarecum si formele ceva mai generoase. Inchidere in fermoar, posibilitate de a atasa o curea si a marca in mod deosebit linia taliei.

Avantajeaza din punct de vedere al lungimii si formei, usor evazati. Pentru cele mai mici de inaltime, un astfel de croi este chiar recomandat, pentru a le face sa para mai inalte. Cat despre broderia de la partea inferioara, pe fiecare picior, aceasta aduce acel plus ce ii scoate din banal. Gri, broderie alba si un stil avantajos – ce iti poti dori mai mult de atat?!

Rochia cu imprimeu floral

Din variatele modele pe care le avem disponibile pentru acest stil Freesia este nota de primavara pe care ti-o recomandam. De data aceasta o linie mulata pe corp va scoate in evidenta un stil sexy. Cu un volan generos ce acopera bustul si se alungeste spre umerii cazuti, o astfel de rochie aduce in prim plan doua trenduri: pe de-o parte impactul modelului floral, pe de alta parte stilul volanelor.

O rochie romantica, o rochie cu puternic accent pe stilul feminin, Freesia spune de la sine povestea sa despre cat de bine se potriveste a fi purtata in aceasta primavara.

Marion, emblema elegantei

Pentru acele momente cand trebuie sa iti alegi o rochie eleganta, insa te gandesti sa investesti cat mai responsabil, Marion este o recomandare. Pentru ca versatilitatea stilului sau este de apreciat, o vei purta si la birou, dar si la evenimente.

De data aceasta se pune accent pe broderie, ca stil marcant la o rochie mulata pe corp. Fara maneci, cu un decolteu reprezentant, o linie rotunjita, simpla, insa pliurile completeaza cu o nota de atractie aceasta zona. Broderia troneaza imediat sub bust, generoasa, insemnand un stil detaliat, floral – trandafiri rosii, asezati precum o curea sic.

 

O astfel de rochie se potriveste perfect pe siluete armonioase si pe forme de invidiat. Al sau verde deosebit si rosul pentru broderie fac echipa buna impreuna si contureaza ceea ce se doreste a  fi o rochie unica, deosebita.

Acestea sunt doar cateva dintre sugestiile pentru tinute accesibile, dar cu acelasi reper de calitate si bun gust. Sunt parte din multiplele colectii pe care le avem la dispozitie, in cadrul paginii noastre, dyfashion.ro. De la pantaloni la camasi, bluze, dar mai ales rochii potrivite pentru orice moment si cadru, tinutele propuse de noi sunt veritabile imagini feminine demne de admirat. Tu ce ai purta?

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon