Profita de reducerile de sezon

 

O impatimita de fashion si shopping nu se va opri din misiunea ei de a cauta mereu stiluri variate si tinute interesante pe care sa le achizitioneze. Si cand acestea sunt si la un super pret, cu atat mai mult totul devine o misiune placuta, un exercitiu de imaginatie despre cum sa isi creeze noi aparitii. Asadar, din colectiile noastre, am pregatit reduceri care sa incantante.

 

In cadrul paginii noastre, www.dyfashion.ro sectiunea winter sale aduce o sumedenie de surprize. Astazi am pregatit cateva dintre optiunile ce se vor gasi aici, propuneri explicate ce pot deveni recomandari pentru voi. Iata despre ce este vorba.

Rochii

Un capitol vast care de fiecare data se bucura de atentia publicului feminin este legat de rochii. Aceste articole vestimentare sunt mereu o buna alegere, indiferent ca te pregatesti sa mergi la birou sau doar la o plimbare. Tinand cont de asemenea si de temperaturile sezonului, iata ce ar fi potrivit sa alegi si ce vei gasi la capitolul reduceri.

Harper este un stil deosebit, o rochie rosie care iese in evidenta fara doar si poate. Te va delecta cu un decolteu de tip “V”, cu slit, o lungime medie si maneci lungi. Mulata, scoate in evidenta combinatia extraordinara de catifea si insertii de dantela la umeri si partial la spate. O alegi cand te simti cu atat de multa incredere in tine incat trebuie sa stralucesti. Rosul este mereu la moda, in timp ce catifeaua este materialul ce merita sa fie ales mai ales in sezonul rece.

Teryl este pentru capitolul office, fiind insa din aceeasi sfera a rochiilor de lungime medie. Dispune de maneci 3 sferturi, are un croi simplu si doar un detaliu contrastant la guler, cromatic vorbind. Un bluemarin ce se poate adopta foarte bine pentru o imagine sobra, dar si eleganta, perfecta pentru mediul office.

Moze este rochia in trend, intrucat are un design specific pentru sacouri. Cu alte cuvinte este tiparul exact al unui sacou, in interpretarea unei rochii, de lungime medie, cu slit in fata. Are un decolteu in V, maneci lungi, accent pe umeri si nasturi sub bust, ce doar imita inchiderea unui sacou. Este o rochie confortabila si atractiva. In varianta propusa de noi, este neagra si cu dungi albe, subtile.

Geci

O alta categorie de interes pentru reprezentantele feminine o reprezinta cea a gecilor. Profita de ocazie si completeaza garderoba ta cu o geaca ce indeplineste toate conditiile si preferintele pentru un sezon mai putin prietenos la capitolul temperaturi. Cu un stil casual, geaca Beatrice este propunerea noastra. Iata si cum se defineste aceasta.

Este matlasata, asimetrica in lungime, oferind confortul de care ai nevoie in aceasta perioada. Nu uita nici de partea de stil, astfel ca vei descoperi a sa blana la partea de gluga. Buzunare generoase, cu snur in talie ceea ce inseamna ca se poate ajusta ca marime si poate pune in evidenta aceasta linie a corpului.

Paltoane

Alternativa celor care doresc sa se simta elegante, adepte ale acestui stil in tinutele de zi cu zi, cu siguranta ca paltoanele sunt mai  indicate fata de alte tipuri de geci. La acest capitol poti regasi in cadrul paginii noastre stilul Onida, cel care vine in varianta de gri au bej, nuante ce se pot potrivi la scara larga, indiferent de cromatica tinutelor.

Sunt realizate in stilul “parte peste parte”, cele cu inchidere in snur, cu rever larg ce poate crea un subtil decolteu in V. Un palton din lana ce aduce un plus de confort.

Incaltaminte

Rasfata-te si cu cateva perechi de incaltaminte. Modelele reduse sunt variate, botine sau ghete. Se pune in mare parte accent pe stilul celor cu imprimeu, deosebite, sofisticate ca si purtatoarea de altfel.

 

 

Gama de reduceri este una vasta. Descopera toate articolele vestimentare, descopera cum si cu ce sa iti completezi tinutele de sezon.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon