Profita de ofertele de pe site pentru rochii de toamna – cum sa te remarci in acest sezon?

Odata cu venirea toamnei a crescut si interesul publicului feminin vis a vis de ceea ce inseamna tendinte in materie de imbracaminte. Indiferent de stilul adoptat, o rochie va fi neplisita din garderoba specifica acestei perioade din an. Si toamna evenimentele se tin lant, ceea ce inseamna ca este ideal a te baza la randul tau pe o astfel de piesa vestimentara. Se cuvine sa fii mereu pregatita pentru situatii neprevazute.

Daca inca nu ai bifat o achizitie in acest sens, respectiv daca vrei sa ai mereu o optiune de rezerva, noi iti venim in intampinare cu solutii dintre cele mai diversificate, special pentru tine.

Este vorba despre sectiunea de oferte, ce mizeaza pe rochii de toamna trendy, in modele gandite pentru orice silueta. Iti este dificil sa identifici un model potrivit tie? In acest caz, gasesti in sesiunea de blog de pe dyfashion.ro sfaturi si recomandari pentru rochii care sa se aseze perfect pe tine, in functie de forma corpului tau.

Cum iti alegi rochia de toamna potrivita?

Intrucat am fost darnici prin lista de optiuni de rochii pentru toamna, iti oferim si o serie de sfaturi care sa te ajute sa gasesti modelul potrivit pentru tine.

· Alege culoarea care te avantajeaza

 


Vrei sa fii sigura ca iti vei face simtita prezenta la evenimentul la care vei participa? In aceasta situatie recomandarea noastra este sa alegi o culoare sau tonuri de culori tomnatice, de altfel specifice modelelor noastre. Te vei face remarcata prin culori precum galben mustar, caramiziu, rosu, mov, negru cu diverse imprimeuri, albastru petrol, bleumarin, grena, burgundy, precum si nuante variate de maro.

· Alege modelul care iti evidentiaza plusurile

Niciodata sa nu faci o astfel de alegere fara sa te raportezi la design. Nu este suficienta o culoare care sa creeze armonie cu caracteristicile tale – tonul pielii, culoarea ochilor si a parului, silueta.

De asemenea este necesar ca si designul specific acesteia sa ti se potriveasca, sa creeze echilibru in tinuta, in raport cu proportiile corpului tau. In acest sens venim in intampinarea ta cu numeroase propuneri de rochii, gandite pentru constitutii de corp diferite.

Daca doresti sa depasesti linia simplismului cu ceva original, poti arunca o privire asupra modelului Lara de pe site-ul nostru. Este o rochie neagra eleganta, ce dispune de aplicatii chic in zona gulerului, completand astfel cu succes un look rafinat, demn de un eveniment select. In partea de jos are forma conica, dispune de crepeu fals in partea din fata si se deosebeste prin rafinamentul cu care se pliaza pe corp. Deloc vulgara, ci mai degraba senzuala si feminina, acesta prezinta maneci evazate, cu decupaj, alaturi de un decolteu oval foarte discret. Aduc note de eleganta la alt nivel insertiile metalice aurii din zona decolteului, aplicate manual.

In fine, poti descoperi personal modele si optiuni de rochii cu care poti face senzatie in aceasta toamna in magazinul nostru, atat in sectiunea de Promotii, cat si in celelalte disponibile.

· Alege o rochie care sa te protejeze de aerul rece

Ai in vedere sa bifezi o alegere care sa se plieze si pe mediul in care un anumit eveniment va fi. Daca este vorba despre o petrecere de toamna in aer liber, spre exemplu, de o iesire in oras, va trebui sa te orientezi spre un model care sa iti ofere protectia necesara impotriva aerului rece.

De asemenea, ai in vedere un material, respectiv o combinatie de materiale care sa iti ofere confort si intr-un ambient mai calduros, in care ai nevoie de lejeritate deplina.

Oricare ar fi necesitatea vis a vis de asta, iti punem la dispozitie modele de rochii care sa iti ofere comoditatea optima si totodata sa finalizeze o tinuta feminina. Vizualizeaza optiunile pe dyfashion.ro.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon