Paltoanele - prioritare pe lista ta de cumparaturi

Frigul pare sa isi intre tot mai mult in drepturi. Imbracamintea subtire si, mai ales, jachetele scurte nu ne mai pot oferi confortul termic crescut de care avem tot mai mult nevoie. Tocmai de aceea, ar fi indicat sa ne facem inca de pe acum lista de cumparaturi pentru sezonul rece. Si bineinteles, sa realizam ca paltoanele sunt achizitii de o importanta majora. Nu conteaza daca purtam ceva mai subtire pe dedesubt, cat timp purtam un palton de cea mai buna calitate, nu avem de ce sa ne mai facem griji.

palton moze

In caz ca nu ati observat, si noi, aici pe Dyfashion.ro am inceput sa tinem cont de acest criteriu de selectie al imbracamintei. In asa fel, am adus modele noi si diversificate de astfel de piese vestimentare. Avem o gama atat de larga, incat va fi practic imposibil sa nu gasiti ceea ce va doriti de aici. Plus ca este aproape imposibil sa nu va gasiti marimea potrivita la noi pe site.

In lista de mai jos va prezentam unele dintre cele mai confortabile si mai aspectuoase dintre modelele de paltoane pe care le comercializam, cu drag, tuturor femeilor.

 

1. Palton Moze, delicatete si rafinament

 

Este modelul ideal pentru femeile care doresc sa arate impecabil si sa se bucure de caldura unui palton de calitate, din lana, produs in Romania. Cu o asemenea culoare, precum este bleumarin, nu aveti cum sa nu iesiti in evidenta, in sensul cel mai bun al cuvantului. Toate colegele de serviciu va vor intreba cum de ati reusit sa gasiti un palton atat de calduros, cu o croiala care se muleaza perfect pe corpul dumneavoastra.

Este perfect de iesit in oras, dar si pentru serile ceva mai romantice. Veti putea oricand sa il asortati cu orice model de rochie eleganta. Il puteti gasi aici!

 

palton moze cu guler

2. Palton Moze cu guler de blanita

Simplu si practic, intocmai ce aveti nevoie! Daca ati uitat sa va luati de acasa caciula sau fularul, acest model de palton le va inlocui pe ambele. Gluga va putea sa va tina cu usurinta de cald, iar  gulerul va va proteja gatul. Buzunarele din fata va vor fi, de asemenea, de un real folos, daca nu sunteti fana a purtarii manusilor. Din fericire, si culoarea paltonului va va avantaja, indiferent de momentul zilei in care alegeti sa il purtati.

 

 

palton elegant cu broderie florala

3. Palton elegant cu broderie florala

Broderii colorate cu motive florale! Ce poate fi mai feminin de atat? Cu acest model de palton va veti putea face oricand remarcata, indiferent de restul imbracamintei purtate! Nu numai ca veti arata elegant, dar va veti bucura de toata senzatia de bine oferita de acest palton din lana. Nu ezitati sa il achizitionati, pentru ca s-ar putea sa devina piesa de baza pentru toata garderoba acestei ierni!

 

palton bordo Aura Carina

4. Palton bordo Aura Carina

 

Bordo-ul e inca o culoare in trend, care poate fi integrata in multe tinute reusite. Daca decideti sa va achizitionati acest palton, cu siguranta veti avea una dintre cele mai versatile piese. Va da un plus de culoare chiar si celor mai sobre tinute, iar in cazul celor colorate, le va face sa iasa in evidenta de-a dreptul. Rezervati-va dreptul sa il achizitionati de aici!

Indiferent de stilul vestimentar pe care il adoptati, un palton va poate salva de foarte multe ori imaginea. O geaca casual, oricat de frumoasa ar fi ea, nu poate fi purtata in atat de multe combinatii si, mai ales, nu poate sa creeze un aspect la fel de elegant ca cel dat de un palton. Pana la urma, purtarea unei asemenea piese vestimentare reprezinta o marca a distinctiei, pe care nu multe femei si-o pot asuma!

 

 

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon