Paietele cu reflexii - senzatia de sezon. Descopera rochiile noastre

Asa cum v-am obisnuit, venim cu noutati in fiecare saptamana cu intentia de a va ajuta sa identificati solutiile vestimentare optime pentru ocazii diverse. Pentru ca vara aceasta sa nu treaca fara a o simti, va propunem minunatele modele de rochii accesorizate elegant cu paiete cu reflexe. Desi paietele nu sunt un concept nou, modul in care acestea reflecta lumina in cazul produselor pe care vi le-am pregatit este inedit, deci de incercat.

Paietele cu reflexii - o incantare pentru privirile curioase

Indiferent daca intentia este de a face impresie celor din jur sau pur si simplu de a va simti elegante si in tendinte, efectul este garantat. Avantajul pe care il oferim prin produsele pe care le propunem in acest caz este ca dispunem de modele in croiuri variate, astfel ca indiferent de conformatia corporala, exista solutii pentru fiecare!

Va invitam sa cititi mai departe pentru a descoperi cateva recomandari de rochii spre care va puteti orienta dupa preferinte si stilul preferat. Le gasiti in magazinul nostru la preturi echilibrate!

Ø  Rochia Moze lunga

Pentru cele inzestrate cu picioare atletice, lungi, rochia Moze pana in pamant este o idee perfecta! Este o alegere inteleapta mai ales daca intentia este de a cuceri lumina reflectoarelor in cadrul unui eveniment de seara. Rochia prezinta echilibru intre eleganta si confort, astfel ca niciunul dintre aceste aspecte nu este supus compromisului.

Este in croi cambrat, ceea ce inseamna ca se potriveste mai ales celor cu o silueta bine definita care va fi elegant si feminin evidentiata. O gasiti in portofoliul nostru in nuanta bordo si nu numai si paiete argintii, are talia marcata si nu prezinta maneci. Materialul este usor, iar crepeul maxi din fata se asigura ca purtatoarea va fi o prezenta feminina seducatoare.

 

Ø  Rochia Moze mini

De cealalta parte a baricadei sta varianta scurta a rochiei Moze, cu cateva adaptari corespunzatoare. De asemenea infrumusetata prin paiete cu reflexii, acest model se adreseaza in mod special celor care doresc sa isi puna in evidenta picioarele, este potrivita si pentru minionele care adora tocurile pentru ca vor avea nevoie de o astfel de completare pentru un efect de invidiat.

Dispune de croi evazat in A, de asemenea este fara maneci si prezinta un decolteu rotund interesant. O gasiti in portofoliul nostru in aceeasi varianta de culoare - bordo, dar si in alte tonuri de nuante interesante precum crem.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon