Modelele rochitelor de vara cu care vei face furori in acest sezon

 

Barbatii pur si simplu adora feminitatea, la fel ca si noi, femeile, de altfel. Suntem inzestrate de la Mama Natura cu cele mai armonioase si atragatoare forme, tocmai de aceea trebuie sa profitam din plin de acest lucru. Cum putem sa ne expunem mai mult aceasta latura fermecatoare a feminitatii daca nu prin clasicele rochite?

Vara anului 2016 se anunta caniculara, fapt pentru care rochiile intotdeauna vor reprezenta arma principala ce va impusca doi iepuri dintr-o lovitura: combaterea caldurii si admiratia barbatilor. Intotdeauna o rochie va scoate in evidenta si mai mult trasaturile unei femei. Totusi, se pare ca unele femei inca nu stiu cum sa poarte o rochie astfel incat sa nu cada sub nicio forma in penibil. Ceea ce este important de stiut este ca simplitatea intotdeauna va domina.

Rochitele lejere si confortabile  - arma femeilor in aceasta vara

Plimbarile de seara sunt intotdeauna indragite de doamnele si domnisoarele care doresc sa isi expuna siluetele imbracate in rochii lejere si colorate. Imagineaza-ti ca acum te afli pe malul marii, plimbandu-te cu partenerul tau de viata. In ce iti imaginezi ca esti imbracata? Ei bine, majoritatea femeilor ar spune ca o rochie lejera din in alb ar reprezenta cea mai buna idee. De ce? Pentru ca pe langa faptul ca ofera pielii un confort pe masura, intreaga tinuta va fi una lejera si plina de naturalete.

Daca o rochie moderna va scoate in evidenta alura ta de fashionista, una care sa fie si confortabila va reusi totodata sa iti redea increderea in fortele proprii de care orice femeie are nevoie. De altfel, imagineaza-ti ca esti imbracata sexy, atragi privirile tuturor, insa din cauza faptului ca iti este prea stramta, nu reusesti sa te bucuri cu adevarat de admiratia celor din jur. De aceea, cel mai bine este sa iti alegi o rochita frumoasa, pe marimea ta, in care sa te simti confortabil.

Se pare ca femeile care au cateva kilograme in plus, fug de rochiile viu colorate. De ce? Pentru ca ele prefera sa se imbrace doar in negru, in ideea ca astfel li se va subtia silueta. Totusi, se pare ca si o piesa vestimentara neagra ar putea sa aduca cateva kilograme in plus. Cum se poate asa ceva? Ei bine, atunci cand croiala si marimea nu se potrivesc unei siluete, in mod cert vor crea un astfel mai putin placut vazului.

O rochie rosie intotdeauna va scoate in evidenta spiritul plin de pasiune, dar si feminitatea din orice femeie. Tocmai de aceea, in mod cert in dulapul vostru ar trebui sa se afle cel putin o rochie de culoarea arzatoare a focului. De fapt, specialistii spun ca barbatii se simt mult mai atrasi fizic de femeile care sunt imbracate intr-o astfel de culoare. Acesta este un truc psihologic care se pare ca functioneaza absolut de fiecare data. Astfel ca nu ezitat sa purtati rosu, indiferent de statura, varsta sau numar de kilograme!

Plimbarile in anotimpul verii sunt indragite cu siguranta de intreg sexul feminin. Aceasta este ocazia perfecta pentru a imbraca cele mai feminine rochite de zi pe care le puteti gasi si in magazinul nostru online dyfashion.ro la preturi chiar foarte avantajoase.

Cum iti poti pune silueta in evidenta mai placut, daca nu printr-o rochie? Fie ca este vorba de una mulata pe intreg corpul, una cu decolteu, una scurta sau una simpla si cuminte, intotdeauna vei atrage priviri de partea ta, dar si aprecieri. Trebuie doar sa o gasesti pe cea care sa se potriveasca perfect siluetei tale.

Ca orice alta femeie de pe acest Pamant, in mod cert ai multe calitati legate de fizic, insa ai si anumite nemultumiri pe care ar fi indicat sa le acoperi, astfel incat sa te simti cat mai sigura pe tine. O haina are magica putere de a reda increderea in propriile forte a oricarei femei. Tot ceea ce trebuie sa faca pentru a se simti invincibila, seducatoare si sexy este sa isi gaseasca acele articole vestimentare care sa o multumeasca si sa ii evidentieze trasaturile favorite.

Ce fel de rochii imbracam conform siluetei?

Daca te bucuri de silueta unul manechin, picioare lungi si subtiri, talie bine evidentiata si sani frumosi, atunci te poti imbraca cu orice tip de rochie doresti. Se pare ca Mama Natura a fost mai mult decat darnica cu tine si ti-a oferit ocazia sa te imbraci cu orice iti place, indiferent de culoare sau de croiala.

De fapt, rochiile care fac intr-adevar furori, sunt cele care se potrivesc perfect siluetei. De altfel, atitudinea intotdeauna va fi plusul care va scoate orice tinuta din anonimat.

Daca ai bustul mic, iar talia nu iti este foarte bine evidentiata, volanele si croielile stranse pe talie reprezinta cea mai buna solutie, In acest fle vei crea iluzia de volum in zonele care iti doresti sa para mai voluminoase si totodata vei defini talia printr-o curea sau o esarfa.

Se pare ca multe femei si-ar dori sani voluminosi, insa cele care au parte de asta, nu se declara la fel de incantate. De ce? Pentru ca apar problemele cu coloana, mai mult de atat, nu orice tinuta li se potriveste. Totusi, se pare ca majoritatea barbatilor prefera ca partenera lor sa fie bine inzestrata de la natura. Tocmai de aceea ar trebui sa profite din plin de acest lucru si sa apeleze la rochitele cu decolteu in V. Acestea nu vor face sanii sa para mai mari, ci putin mai mici, ceea ce e absolut ideal pentru femeile care considera ca nu le avantajeaza bustul prea generos.

In serile de vara sunt absolut ideale rochiile lungi si vaporoase. Acestea nu doar ca vor alungi intreaga silueta, insa creeaza si o atmosfera eleganta si in acelasi timp feminina. O pereche de sandale finute si cu talpa joasa se potrivesc de minune cu o rochie lunga si vaporoasa. In acest fel te vei simti extrem de confortabila si libera sa te plimbi pret de cateva ore.

Daca insa ai cateva kilograme in plus in zona abdomenului pe care vrei sa le ascunzi, o rochie lejera care sa pice lin de la sani pana in josul genunchilor, reprezinta cea mai buna solutie.

 

Orice femeie merita sa se simta sexy, senzuala si increzatoare in propriile forte. Acest lucru se poate realiza cu succes atunci cand sunt alese rochiile potrivite. De altfel, modele pentru toate siluetele se gasesc in cadrul magazinului online dyfashion.ro.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon