Modele de rochii de seara pentru evenimentele din 2022. Ce sa alegi?

Rochii de seara

Indiferent de model, rochiile de seară sunt cele mai căutate articole vestimentare pentru ocazii speciale. Și nu este de mirare, pentru că rochiile se adresează oricărei siluete. Fiindcă vorbim despre obiecte vestimentare feminine, probabil ești curioasă care sunt modelele în vogă pentru 2022.

Descoperă în ce rochii de seară merită să investești pentru evenimentele la care participi, din articolul nostru.

Rochie neagră elegantă, cu aplicație tip trenă

Rochie neagră elegantă, cu aplicație tip trenă

Îți plac rochiile negre și elegante, de seară? Poți să alegi rochia Simona, în care vei arăta grozav. O ținută de seară excelentă începe cu rochia potrivită care-ți pune în valoare silueta. Dacă dorești o rochie cu crăpătură pe picior, aceasta este alegerea optimă.

Acest model se remarcă printr-o textură fluidă și ușoară, fiind recomandat femeilor care doresc să-și evidențieze picioarele sau brațele. Talia este bine definită, iar aplicația tip trena oferă feminitate și elegantă ținutei. 

Cu un decolteu în V și un croi cambrat, această rochie neagră din lurex reprezintă cea mai bună opțiune pentru o ocazie specială, la care vrei să strălucești.

Rochie neagră lungă, cu mâneci transparente

Rochie neagră lungă, cu mâneci transparente

Tot din gama modelelor negre care nu se demodează niciodată face parte și rochia Dariana, într-un model lung, cu broderie în talie și la baza mânecilor. Este o rochie perfectă pentru seară și prezintă un decolteu subtil în V și un decupaj la spate.

Este un model potrivit pentru orice siluetă, datorită croiului în cloș. În plus, se potrivește de minune și femeilor care nu doresc să-și arate picioarele. Datorită culorii închise, rochia neagră se potrivește cu orice pereche de pantofi în nuanța pe care o preferi. Din acest motiv, o poți purta ani la rând.

Rochie midi galbenă, din dantelă

Rochie midi galbenă, din dantelă

Dacă nu-ți plac rochiile lungi sau vrei să testezi ceva diferit, pune accent pe Rochia Moza din dantelă, cu o curea în talie. În 2022, se poartă rochiile în nuanțe intense de galben, potrivite pentru ocaziile speciale la care ești invitată. Lungimea medie transformă rochia Moza într-un articol pretabil oricărei categorii de evenimente.

Te vei îndrăgosti de acest model cu un croi care urmează linia corpului și are un decolteu rotund. Atunci când porți o rochie galbenă, ține cont de faptul că nuanța puternică reprezintă elementul central al ținutei. De aceea, alegerea accesoriilor trebuie făcută cu grijă pentru a nu distrage atenția de la rochie.

Rochie lungă petrecută, în cloș

Rochie lungă petrecută, în cloș

Siluetele de tip clepsidră și nu numai sunt avantajate de rochiile elegante petrecute, din voal, cu un cordon detașabil în talie. Rochia Andia este lungă, prevăzută cu glitter, potrivită pentru un eveniment deosebit la care vrei să arăți minunat.

Nuanța de roz pune în valoare orice tip de piele, iar croiul în cloș este recomandat pentru rochiile de ocazie. Accesorizează discret, cu sandale și clutch, pentru un look fără reproș.

Rochie cu mâneci trei sferturi și croi mulat

Rochie cu mâneci trei sferturi și croi mulat

Ce ai spune să probezi o rochie grena, care te aduce în atenția tuturor? Rochia Sasha este elegantă, fiind realizată din dantelă, cu tull transparent în zona bustului. Este prevăzută cu mâneci trei sferturi și un decolteu rotund, iar croiul mulat îți pune în valoare silueta.

Pentru că are o curea în talie, îți marchează discret formele. Adaugă o pereche de sandale aurii și câteva bijuterii simple, pentru o ținută extraordinară de seară.

Rochie lungă cu bretele, paiete și glitter

Rochie lungă cu bretele, paiete și glitter

Un alt model care iese în evidență prin croi și culoare este rochia Amalia. Rochia cu crăpătură este un accesoriu de vis, deoarece îți evidențiază picioarele și atrage atenția în zona inferioară a corpului. Paietele și glitterul sunt sarea și piperul ținutei, așa că vei fi observată instantaneu.

În plus, acest model este la fel de interesant și în zona bustului. Are un decolteu tip bărcuță, lăsat pe umeri și bretele subțiri care complimentează brațele și zona claviculei. Croiul mulat ți se potrivește de minune dacă vrei să fii remarcată în cadrul unui eveniment.

Accesorizează cu o pereche de sandale și bijuterii discrete, precum cerceii lungi, o brățară sau un inel din argint. 

Dacă nu știi cu ce să te îmbraci la evenimentele din 2022, ține cont de sugestiile noastre! Există numeroase modele de rochii de seară în care vei arăta impecabil, pe care să le alegi în funcție de nuanța sau de croiala care te inspiră.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon