Moda imprimeurilor cu buline

 Rochiile cu buline au fost, sunt si raman in continuare la moda, atat timp cat stii care sunt secretele de accesorizare cu bijuteriile, pantofii si posetele potrivite. Ele au intrat pe scena modei inca de prin jurul anilor 1850, atunci cand dansul polonez cunoscut sub denumirea de polka era foarte popular. Imprimeul cu buline a intrat in istorie astfel sub denumirea de „polka dots” si a continuat sa inspire de-a lungul timpului numerosi creatori cu un nume rasunator in lumea modei.

Revenirea lor in tendinte a avut loc in perioada anilor 50-60, fiind imbracate, in special, de catre dansatorii de flamenco in ale lor costume. Mai tarziu, in anii 80-90, rochiile cu buline faceau adevarate furori in randul celebritatilor americane, devenind un trend international imbratisat de toate doamnele si domnisoarele pasionate de moda.

Tendinta rochiilor cu buline in anul 2019

Sezonul de primvara-vara 2019 surprinde din nou cu diverse colectii inedite care se centreaza asupra imprimeului cu buline. Acestea au o putere magica, oferind un aer proaspat oricarui look si transformand cu usurinta o simpla tinuta, aparent banala, intr-una de efect, jucausa si extrem de tinereasca.

Reusesc cu succes sa ne faca mai vesele, mai energice si mult mai optimiste. Motivele pot fi diverse, fie ca nu au un aspect monoton, prin formele vii ale cercurilor, fie ca amintesc de baloanele incarcate de culoare si visele frumoase ale calatoriei sau pur si simplu pentru ca fac parte din acele forme inspirate fidel din natura.

Cum sa porti bulinele?

Intocmai precum in cazul oricarui imprimeu sau tendinta actuala, este important de precizat faptul ca si imprimeurile jucause cu buline sunt supuse unor reguli de stil. Prezinta un anumit dinamism estetic si nu sunt conditionate prea mult in ceea ce priveste imbracarea lor, insa trebuie sa respecte anumite cerinte ale modei.

In primul rand, trebuie stiut ca nu este indicat sa combinam bulinele cu alte tipuri de buline. De pilda peste o rochita fluida din buline este interzisa purtarea unui sacou in carouri, care din punct de vedere stilistic si vizual se afla in opozitie totala. Culorile uni din aceeasi nuanta cu bulinele reprezinta varianta cea mai recomandata atunci cand este vorba de realizarea unei asortari corespunzatoare. Iar pentru un plus de stralucire si de accentuare a culorii, iti propunem sa optezi pentru nuante pudrate.

Cu toate ca imprimeul cu buline reflecta o imagine femina si specifica doar doamnelor si domnisoarelor, este bine de stiut faptul ca ele combina natural si cu varii accesori de tip casual sau sport. In functie de trasaturile si caracteristicile rochitei, ea se poate plia mai multor tipuri de incaltaminte sau accesorii, insa cea mai indicata solutie o reprezinta cea eleganta, care implica printre altele pantofii cu toc.

De asemenea, trebuie de stiut ca bulinele, prin forma lor rotunda, sunt indicate mai mult femeilor care se bucura de un corp perfect si fara kilograme in plus. Cele cu o silueta mai generoasa trebuie sa stie ca au de acordat o atentie in plus modului in care se asaza pe corp si culorilor care o avantajeaza, precum si croiului care ascunde imperfectiunile.

Propuneri de la DyFashion

Moda este specialitatea noastra si cum nu ne-am dezis niciodata de la vreo tendinta care se potriveste cu adevarat reprezentantelor sexului feminin, punem la dispozitia ta nenumarate variante si modele de articole vestimentare „polka dots”. In varii culori si numeroase combinatii, acestea au reusit sa cucereasca fara probleme interesul doamnelor si domnisoarelor, optand pentru ele atat in garderoba destinata tinutelor casual, cat si a celor elegante si chiar de birou.

Poti opta pentru nemuritorul contrast alb-negru care iti garanteaza faptul ca tinuta ta se va adapta cu succes oricarui dresscode, ori pentru niste tonuri indraznete, care sa te ajute sa iesi din anonimat si sa atragi toate privirile dupa tine.

Intra acum pe site-ul nostru si viziteaza ultimele colectii de rochii din anul 2019, optand pentru variantele cu buline care ti se potrivesc.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon