Mituri despre moda, pe care sa nu le crezi

rochie

De multe ori auzim spunandu-se lucruri despre moda care poate ne deranjeaza sau par greu de crezut. Orice ne deranjeaza ar trebui sa ne ridice si semne de intrebare. Oare care este motivul pentru care se spun diverse lucruri despre anumite combinatii vestimentare sau articole din garderoba in privinta carora avem cu totul alte pareri? Afla ca, de cele mai multe ori, acestea nu sunt fondate, deci nu se aplica. Iata care sunt miturile ce vizeaza lumea modei, pe care trebuie sa le ignori!

Oricine este de acord ca imaginea conteaza intr-o foarte mare masura, indiferent de cat ar spune unii ca lucrurile nu stau chiar asa. De fiecare data o prezenta deosebita va fi apreciata, indiferent ca aceasta este sesizabila intr-o zi la birou, la o intalnire romantica sau la o simpla iesire prin oras. Fiecare isi creeaza garderoba astfel ca tinutele ce o altcatuiesc sa ii ofere siguranta si incredere in persoana proprie, dar si sa ajute sa impresioneze cu fiecare aparitie.

Rochia Little Black Dress – un must have

Este adevarat ca acest tip de rochie este o solutie deosebita de vestimentatie in multiple ocazii si ca nu se demodeaza niciodata. Ce imbraci cand nu gasesti nici o alta varianta? O rochie neagra. Multi spun asta, insa pe ce se bazeaza cand afirma ca little black dress este un must have, ca se potriveste oricui? Este un mit mai mult incomplet decat fals.

Desigur ca negru este potrivit indiferent de varsta sau marime, insa poate reprezenta si o modalitate excelenta de a intra in anonimat. Iata deci ca pentru cele ce doresc sa se faca remarcate, aceasta optiune nu este intotdeauna indicata. Poate ca este o solutie de dorit, insa numai cand baza este pusa pe accesoriile de tip statement, pe o coafura aparte, culori altfel si un machiaj deosebit.

Copierea vedetelor când lipsesc ideile vestimentare

De multe ori folosim reviste de moda pentru a ne inspira in tinute. Cu toate acestea, multe femei pur si simplu copiaza intregul look al vedetelor, fara a lua in calcul si posibilitatea ca acestea sa nu le avantajeze in totalitate. Este recomandat desigur sa ne inspiram din stilurile acestora, insa trebuie sa fim constienti ca fiecare detaliu conteaza si ca poate face diferenta in aspect. Da, este de preferat sa ne inspiram din tinutele vedetelor, insa trebuie sa preluam de la acestea numai acele detalii ce ne pun intr-o lumina buna. Sigur, o a doua analiza a accesoriilor trebuie realizata, astfel incat acestea sa corespunda cu forma fetei, conturand un echilibru cromatic in raport cu tonul pielii, culoarea parului si a ochilor.

Eticheta este cea care conteaza

S-a conturat ideea gresita ca eticheta este cea care face diferenta intre o haina de apreciat si una de evitat. Ne-am convins insa de mult ca o femeie poate sa arate de zeci de ori mai bine in haine pe care nu a cheltuit o avere, decat in cele pe care si-a cheltuit poate jumatate din venitul lunar.

Este suficient ca materialul din care sunt confectionate hainele sa prezinte o calitate inalta si sa isi pastreze aspectul deosebit pentru a avea increderea necesara in propria persoana. Aceasta este in fapt aspectul care face diferenta. O persoana cu personalitate nu este, deci, neaparat una care imbraca numai haine de firme cunoscute.

Combinatiile de printuri sunt un esec

Multe femei se abtin din a-si exprima creativitatea din cauza ca aud despre combinatiile de printuri ca nu ar fi deloc indicate. Realitatea este insa ca acestea pot spune multe despre stilul creativ si distractiv al unei persoane. Trecerea cu vederea a acestuia este preferata.

Trebuie neaparat purtate tocuri pentru un plus de feminitate

Este adevarat ca acestea ofera o cu totul alta imagine unei femei, dar nu este o regula sa fie purtate. In fapt, de preferat este ca numai ocaziile mai deosebite sa le includa pentru ca uneori purtarea lor poate fi extrem de dificila. Picioarele pot obosi mai repede cand sunt purtate frecvent.

 

Acestea sunt numai cateva dintre miturile nejustificate in randul tendintelor in moda, lista lor putand astfel continua. Orice femeie ar trebui sa aiba incredere in propriile gusturi si sa faca acele alegeri vestimentare ce le inspira si le redau starea de spirit potrivita.

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon