Little Black Dress!

 

Rochia neagra sau "little black dress" cum este cunoscuta tuturor femeilor, te scoate mereu din impas pentru ca se poate asorta foarte usor.

 

Rochia neagra scurta in combinatii alb negru este foarte feminina. Rochia neagra se poate purta in diverse combinatii. Va recomandam un model de rochie in combinatii alb negru care cu siguranta va va face cu ochiul.

 

Poarta rochia neagra la o nunta sau un botez. In acest sens va recomandam rochia Chiffon Black pentru ca se poate asorta foarte usor si cu siguranta nu vei da gres la evenimentul la care vei participa. Accesorizata cu pietre strass, aceasta rochie minunata de seara te pune in valoare.

Daca nu iti doresti sa porti o rochie neagra simpla, alege rochia Special Peplum Green, accesorizata in zona bustului cu paiete colorate. Stilul peplum este foarte elegant si cu siguranta talia ta iti va multumi ca o pui in valoare. Aceasta este o rochie pe care o poti purta la o nunta, un botez, aniversare sau intr-o noapte extravaganta in club.

Pentru ca nu o putem lasa deoparte, dantela isi face loc in categoria aceasta ca fiind un material elegant si diafan. Combinata cu rochia neagra scurta, dantela te scoate din anonimat. Rochia Pretty Black este cel mai bun exemplu de rochie neagra scurta cu insertii din dantela.

Comentarii

 

1 comentarii

 

pop aurelia

2013-07-28 23:23:23

buna va doresc foarte multii ani sa puteti distribui aceste minunate haine aveti foarte dragute modele si ce este principal cu stil si un renume foarte mare 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon