Lectia de stil pentru tinute feminine si elegante

Stilul vestimentar pentru care optam reflecta o importanta parte a personalitatii noastre, indiferent ca ne dorim sau nu. Pe langa rolul functional pe care il prezinta orice obiect vestimentar, este important de stiut ca maniera in care le asortam si le adaptam in functie de orice ocazie transmite un anumit mesaj despre persoana noastra.

Ne-am obisnuit deja cu faptul ca trendurile vin si pleaca, iar singurul lucru care ramane este stilul, cel care ne defineste si ne ajuta sa ne desprindem din tabloul conventional. Orice femeie poate sa detina o garderoba impresionanta de haine, dar asta nu inseamna ca va reusi sa surprinda prin bun gust si eleganta. A demonstra ca stapanesti un puternic spirit estetic al bunului gust nu implica, neaparat, un buget exorbitant, ci mai degraba, un grad mai ridicat de selectivitate si alegeri mai inspirate.

Magazinul nostru pretuieste feminitatea si rafinamentul, motiv pentru care te provocam sa urmezi cele mai importante lectii de stil, astfel incat sa reusesti oricand sa realizezi tinute care sa te reprezinte si care sa iti creeze o imagine distincta.

1. Investeste in piese neutre si versatile!

Tendintele in moda vin cu diverse concepte si elemente inedite pentru o tinuta. Este important sa te obisnuiesti sa selectezi din fiecare trend ceea ce pe tine te reprezinta in mod special si ceea ce ti se adapteaza cel mai bine. In acest fel, vei reusi sa iti creezi o garderoba alcatuita din piese vestimentare atemporale, pe care sa le imbraci oricand si la orice ocazie. Opteaza pentru articolele neutre, care iti vor usura si mai mult misiunea pe care o ai in fiecare dimineata, cea de a realiza outfitul ideal. O camasa alba, o pereche de jeansi clasici, un palton drept, intr-o culoare neutra sau o rochie neagra sunt doar cateva dintre elementele indispensabile in orice dressing.

2. Lasa forma corpului tau sa dicteze alegerile vestimentare!

De fiecare data cand vine vorba de scoaterea in evidenta a atuurilor fizice si a estomparii imperfectiunilor, regula de baza consta in mentinerea echilibrului si a proportiilor.

Una din marile greseli ale multor femei este aceea de a nu a-si accepta defectele corporale si de a se incapatana sa imbrace haine care nu le avantajeaza. Primul aspect de care trebuie sa se tina cont este de a-ti cunoaste corpul in totalitate si de a fi constienta de fiecare calitate, precum si de fiecare defect. Caracteristicile fizice sunt cele care guverneaza alegerea modelului, a marimii, imprimeului, culorilor, precum si a oricaruit alt detaliu pe care il poate prezenta un articol vestimentar.

3. Fii feminina!

Stilurile sunt diverse, insa indiferent de cel caruia ii esti adepta, opteaza mereu pentru o imagine feminina, care sa te puna in valoare. Acest lucru presupune sa incerci de fiecare data sa iti subliniezi formele, insa fara a cadea in extreme si sa creezi de fiecare data un echilibru vestimentar. Surprinde prin accente calde de culoare si imprimeuri armonioase si aplicatii pretioase.

4. Nu exagera cu accentele cromatice!

In general, tendintele ne indeamna sa indraznim si sa optam pentru extravaganta si culori stridente aflate mereu in contrast. Este important de stiut ca acest lucru nu reuseste de fiecare data sa realizeze un efect de bun gust si feminin, ci dimpotriva, poate fi total inestetic. Din punct de vedere al elegantei, asortarea pieselor vestimentare se face in jurul unei singure culori mai stridente. Nu este indicat sa incerci sa combini mai multe nuante puternice, precum albastru, verde, galben sau rosu. Orienteaza-te catre tonuri neutre, cu cat ele vor domina mai mult in garderoba, cu atat vei avea mai multe posibilitati de asortare a outfiturilor.

 

Simplitatea este cea care mereu va castiga, fiind cea care te va ajuta sa te evidentiezi in orice imprejurare printr-o maniera eleganta si garatioasa. Cauta sprijin in alegerea pieselor vestimentare si in magazinele care iti stau la dispozitie. DyFashion se remarca printr-o diversitate vestimentara, ce pune accentul pe feminitate si eleganta.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon