Incaltamintea potrivita pentru tinutele de toamna – topul propunerilor

Odata cu schimbarea de sezon, te gandesti si la completarea tinutelor, nu-i asa? Incaltamintea potrivita care sa puna in valoare atat tinuta aleasa cat si modul elegant si stilat in care te prezinti, este o alta provocare. Astazi iti propunem cateva tipologii de pantofi care sa te incante. Iata si de ce ai dori sa ii alegi.

Pantofii negri cu aplicatii florale

Cine spune ca tinutele de toamna si implicit incaltamintea trebuie sa fie sobre, simple? Desi acesta este stilul ce caracterizeaza per general alegerile, de data aceasta iesi din tipare. O pereche de pantofi perfecti pentru birou si nu numai sunt cu un toc decent si confortabil. Ineditul aici tine de tocul decorat precum si partea centrala a pantofilor, cu aplicatii florale.

Versatili de asemenea, ii poti asorta si la tinute de seara. Important este ca sunt negri, usor de combinat, eleganti si cu o pata de culoare de asemenea. Pur si simplu adorabili!

 

 

Pantofi Oxford

Deja foarte populari, acestia sunt un stil usor de adoptat zi cu zi. Ii porti usor, comod si in numele unui stil practic, descopera faptul ca nu au sireturi, dar asta te va avantaja. Definesc perfect femeile active. Talpa este una groasa si usor inalta, ceea ce aduce compensarea faptului ca nu dispun de toc.

Sunt realizati din piele, ceea ce te avantajeaza clar si ofera si o nota de eleganta ca si aspect.

Pantofii cu toc de 9 cm. Bleumarin si stilul mozaic

Un alt stil interesant pe care sa il adopti toamna aceasta se refera la pantofii bleumarin. Aceasta nuanta aduce un echilibru tinutelor sobre, o nuanta foarte placuta. In combinatia cu aceasta, stilul mozaic ca si design, pentru toc si partea centrala a pantofilor asigura o combinatie inedita.

O astfel de pereche de pantofi au un toc de 9 cm insa prin forma sa, patrata si groasa, sunt siguri si ofera stabilitate. Cu alte cuvinte, pe cat sunt de inalti poate pentru unele femei, pe atat de siguri, deci nu trebuie sa va ingrijorati ca veti pasi cu nesiguranta si cu tremurat de picior. Pana la urma scopul este acela de a arata fabulos, nu de a va chinui purtand tocuri.

 

 

Balerinii, in varianta de toamna

Pe masura ce vremea rece se impune, desigur ca necesarul in materie de incaltaminte se refera la adaptari si schimbari. Cu toate acestea, stilul balerinilor inca mai poate fi unul adoptat. Propunerea noastra tine de o pereche de acest gen, de un rosu atragator. Modelul cu franjuri este unul modern si interesant in egala masura.

Aceasta pereche de incaltaminte combina si texturi, pielea naturala cu a sa cunoscuta textura usor lucioasa si pielea intoarsa pentru modelul de franjuri. Au o talpa joasa, sunt comozi si potriviti acestui sezon. Pentru ca sunt usor mai indrazneti cromatic vorbind, merita sa ii pui in evidenta in tinute mai simple, pentru a fi piesa centrala din outfit.

Pantofi negri, variati

Nu se pot omite pantofii negri, cei mai usor de combinat. Parte din aceeasi colectie de toamna, acestia vin si ei in combinatii aparte. Contrastele sunt nota de definitie a acestui sezon, astfel ca veti descoperi modele negre cu toc multicolor sau cei cu galben, toc colorat precum si o funda de aceeasi culoare. Si contrastul bulinelor este unul de apreciat, prin clasica sa combinatie de alb-negru.

Dungile sunt si ele un design adoptat, deci in concluzie exista varietate de acest gen pentru toate gusturile.

La polul opus pantofilor negri sunt cei monocromi si din gama culori vibrante. Rosu, verde, bleu sunt doar cateva optiuni. Pentru ca de cele mai multe ori adoptam tinute simple, nu strica sa facem din incaltaminte un punct de atractie.

Scurta concluzie

 

Ce trebuie sa stie fiecare femeie este ca incaltamintea nu are doar rol practic si necesar. Acesteia ii atribuim tot felul de calitati si pe langa potrivirea fireasca cu ceea ce purtam, tine de un plus de stil. Iata un motiv intemeiat pentru ca alegerea pantofilor pe care sa ii porti toamna aceasta sa fie realizata cu mare atentie.  

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon