Incaltamintea care iti complimenteaza tinutele

 

Pentru ca am tot vorbit despre tinute, secrete in a alege rochiile potrivite, despre paltoane si tot felul de articole vestimentare, ne oprim astazi la capitolul incaltaminte. DyFashion va pune la dispozitie si o vasta colectie de incaltaminte, dintre care doritoarele sa aleaga modele ce se potrivesc fiecarei tinute alese.

Alegerea incaltamintei este de regula cu aceeasi incarcatura dilematica. Insa nu numai privind partea estetica, ci mai ales cea functionala. Pantofii, cizmele sau orice tip de incaltaminte aleasa trebuie sa va poarte pasii cu incredere, sa va complimenteze si sa arate stilul gratios si feminin. Cand nu exista confort si siguranta in a pasi, desigur ca astfel de attribute sunt ca si pierdute.

Descopera in randurile ce urmeaza ce recomandam iti oferim pentru cele mai populare tipuri de incaltaminte, dintre cele regasite in colectia noastra.

Cizmele

Este de preferat ca acestea sa fie alese in functie de inaltimea purtatoarei. Intrucat acestea acopera o mare parte din lungimea piciorului, femeile de mica inaltime pot arata chiar caraghios. Asadar, linia acestor tipuri de incaltaminte trebuie sa se opreasca sub genunchi pentru cele mai mici de inaltime. Desigur, acest aspect va conta cand cizmele sunt la vedere si nu purtate sub pantalon.

Cizmele inalte din piele intoarsa sunt o recomandare, mai ales cele negre. Sunt potrivite in varii contexte, se integreaza usor la diverse tinute si sunt perfect echilibrate ca si lungime. Iar detaliul auriu este fix accentul stralucitor de care au nevoie pentru a iesi in evidenta.

Botinele

Sunt o alternativa ideala, mai ales pentru cele care isi doresc sa poarte cizme insa nu li se potriveste imaginea. Acestea nu sunt inalte, ci doar putin mai sus de glezna ca lungime. Se pot asorta cu jeans, cu fuste si tot felul de pantaloni.

De precizat ca acele botine foarte scurte, respectiv cele a caror linie se termina fix la glezna sunt si cele care au un impact vizual usor defavorizant pentru anumite femei. Pot crea impresia de picior mai scurt, de aceea este de preferat sa se suprapuna pantalonul peste sau sa fie purtati cu un dres de aceeasi nuanta, nu in contrast.

Si la acest capitol DyFashion dispune de o multime de optiuni. Ca un stil original recomandam acele modele de botine cu nuante in contrast sau care dispun de un imprimeu. Acestea vor fi o reala incantare, sunt un stil mai sofisticat si ofera un aer de eleganta totodata.

Incaltamintea cu talpa joasa

Uneori simti nevoia sa fii mai cu picioarele pe pamant, la propriu. Daca mai pui la socoteala si faptul ca perioada iernii aduce gheata si riscul de alunecare, daca nu chiar gruel de a pasi pe tocuri, atunci este clar ca incaltamintea cu talpa joasa este de dorit de asemenea.

La aceasta categorie recomandarea este de a opta pentru anumite elemente decorative care sa

compenseze cu lipsa de toc. Vei gasi in colectiile noastre incaltaminte cu imprimeu, din piele, in

nuante ceva mai diferite decat clasicul negru sau maro. Spre exemplu albastrul este un trend si il poti

mixa destul de usor cu tot felul de articole vestimentare.

Atentie insa, talpa joasa nu inseamna una simpla si plata caci astfel riscul de alunecare este chiar evident. Asadar, talpa trainica este si una usor mai robusta, un alt trend al sezonului.

Pentru fiecare zi, exista o alta varianta de incaltaminte care sa ti se potriveasca. Asa ca te rasfatam cu mii de modele dintre care sa alegi. Sau de ce, sa iti creezi o lista a dorintelor, alegand de fiecare data un alt tipar pe care sa il incerci. Se spune ca femeile cauta toata viata: multumirea, implinirea, jobul perfect, marea dragoste; de ce sa nu fie in cautare permanenta si a unui nou stil de incaltaminte care sa o flateze?

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon