In ton cu primavara – descopera secrete de stil si tinutele potrivite tie

Dupa cum bine stii, anul acesta moda nu inseamna teorii revolutionare. Sunt preferate mai degraba tinutele simple, monocromatice. Putina transparenta, texturi fine si materiale fluide sunt ceea ce pot descrie garderoba ta de primavara. Din punct de vedere cromatic poti opta pentru tonuri vii, pentru nuante calde.

Transparenta, insertii sau piese see through

Anul trecut piesele vestimentare transparente isi faceau timid aparitia. Chiar si sandalele sau gentile see through incepeau sa faca furori. Poti continua in acest stil. In materie de rochii sau alte articole vestimentare poti incerca insertiile transparente, pentru a continua cu acest stil. In varianta eleganta, rochiile cu dantela brodata pot avea maneci transparente spre exemplu.

Astfel de alegeri sunt usor indraznete si reduc totul la simplism din punct de vedere al designului. Farmecul transparentei este ca se potriveste la orice tip de articol, inclusiv la accesorii. Merita incercat, mai ales ca poti profita de temperaturi tot mai generoase.

Printurile, combinate sau nu

Deja celebrul animal print intra tot mai mult in atentia fashionistelor. Este o tendinta populara ce se mentine si iti poate face garderoba de primavara una mai interesanta. Poti chiar sa mixezi tot felul de printuri. Obtii astfel un look inedit, deosebit, dar presupune sa iesi din zona de confort. Nu te ascunde sub paltoane sau trechuri si odata cu venirea sezonului tot mai prietenos in temperaturi scoate la iveala preferinta pentru printuri.

Poti alege printul zebra, tigru, leopard sau chiar girafa. Din fericire, optiunile in acest sens sunt tot mai multe. La polul opus adica ceva mai cuminti sunt imprimeurile florale, desigur total reprezentative pentru primavara, cele cu buline sau combinatiile de culori si forme geometrice. Defineste ce iti place si poarta cu incredere tinute de acest gen.

Rozul pudrat, fucsia si living coral

O fashionista stie sa faca astfel de diferente. Pana la urma toate acestea au o baza comuna a tonului de culoare. Se poarta foarte mult rozul pudrat, fucsia si mai nou, dupa cum spun specialistii, living coral. Astfel de tonuri sunt perfecte pentru primavara aceasta.

Rezultatul este unul incantator atunci cand mizezi pe culori expresive. Daca ar fi sa asociezi ideea de primavara cand timid temperaturile incep sa creasca, cu o culoare ce descrie perioada aceasta, ai alege clar un roz placut, un coral sau fucsia.

Simplitate si putin mai mult

Specialistii in design vestimentar au dat tonul tinutelor simple. O surpriza vine la capitolul mesajelor imprimate. O astfel de piesa este mai populara ca oricand. Trebuie sa recunosti ca atunci cand vezi o piesa vestimentara cu un mesaj automat iti doresti sa descoperi despre ce este vorba. Asadar efectul este unul garantat.

Simplitatea se potriveste si la alte piese vestimentare. Spre exemplu, tinutele monocrome sunt un trend de actualitate, din nou, caci ceea ce tine de imaginea all black sau all white nu este totusi o noutate vestimentara. De asemenea, combinatiile intre cele doua, contrastele sunt apreciate si interesante. Cum spuneam, simplitate si totusi nu banalitate.

O alta asa zisa regula este ca anul acesta nu se mizeaza prea mult pe asortare. Mai degraba se doresc tinute care ies din banal, dar nu asortate corect. Am depasit acea etapa cand geanta sau alte accesorii trebuiau sa aiba legatura cromatica cu piesele vestimentare. Nu trebuie sa fie despre haos, dar mixurile inedite se permit.

Te inspiram in contiuare cu articolele vestimentare din colectiile noastre. Asadar, DyFashion iti propune sa fii cu ochii pe noutati, saptamanal. Nu doar rochiile fac parte din ofertele noastre, asadar indiferent de ocazie, te asteptam cu inspiratie pentru a-ti gasi stilul potrivit.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon