In cautarea rochiei de banchet

 

 

Sfarsitul anului scolar se apropie cu pasi repezi, iar elevele de clasa a XII-a au pornit deja in cautarea rochiei de banchet. Balul de absolvire este un eveniment special in viata oricarui elev, iar outfit-ul pe care alegi sa il porti in acea seara va ramane cu siguranta in sertarul cu amintiri si emotii.

Banchetul marcheaza celebrarea unei etape importante din viata ta, sfarsitul liceului fiind cel care “schimba in oameni mari, niste copii”. Cel mai probabil vei dori sa evidentiezi acest lucru prin alegerea vestimentara, asigura-te, insa, ca exteriorul reflecta interiorul si ca ceea ce porti te reprezinta.

Pentru ca stim ca alegerea va fi una dificila, Dyfashion iti sare in ajutor cu 4 tipuri de rochii pe care cu siguranta vei dori sa le incerci!

Rochia Mini

Exista un mit conform caruia la balul de absolvire se poarta doar rochii lungi. Nimic mai fals! La balul de absolvire se poarta ceea ce iti sta bine! O miniona nu se va simti avantajata de o rochie lunga, in timp ce o tipa inalta si-ar putea dori sa isi etaleze picioarele purtand o rochie scurta. Nu iti fie frica sa indraznesti! Lungimea rochiei chiar te-ar putea scoate din anonimat, iar magazinul nostru iti ofera o gama variata de modele de unde poti alege.

Rochia tip Sirena

Eleganta si sexy, rochia tip sirena iti va scoate corpul in evidenta si te va face sa intorci toate privirile. Daca alegi o astfel de rochie, opteaza pentru un model simplu, intr-o culoare puternica si accesorizeaz-o cu o pereche de cercei, statement… pentru ca “less is more”!

Rochia de Tull

Rochia din tull este alegerea ideala pentru un astfel de eveniment, fiind diafana si extrem de comoda. Fluiditatea rochiei iti confera doza de copilarie pe care o vei pastra chiar si dupa terminarea licelului. Aceasta alegere iti va oferi oportunitatea de a fi vedeta ringului de dans! Totusi, tull-ul are si el dezavantajale lui… fiind o alegere atat de populara printre elevele de liceu, te poti simti parte din multime si nicidecum o aparitie memorabilia, asa cum ti-ai dorit!

Rochia din Dantela

Dantela este o alegere fina si eleganta, dar extrem de pretentioasa. Rochia de dantela trebuie aleasa cu grija pentru ca linia dintre elegant si demodat este foarte subtire in acest context. Suntem sigure ca iti doresti un look young, iar, din fericire, la Dyfashion vei gasi rochia ideala!

 

Indiferent de ce model de rochie alegi, asigura-te ca acesta iti evidentiaza personalitatea si silueta.

Nu tine cont de trenduri (desi ar putea fi un punct de pornire), ci de ceea ce iti place si te face sa te simti “regina balului”. Mixeaza rochia cu o pereche de sandale comode care sa te faca sa te simti “la inaltime”, dar care sa iti permita sa dansezi toata noaptea.

Cand vine vorba de accesorii, opteaza pentru ceva simplu, dar de efect, lasand rochia sa vorbeasca de la sine!

Ah, si nu uita: zambeste si simte-te frumoasa! E seara ta!

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon