Imprumuta idei din vestimentatia vedetelor – cum sa te imbraci in aceasta toamna

Toamna si-a intrat cu adevarat in drepturi, iar schimbarile in moda s-au facut cu adevarat simtite, fiecare fashionista cautand sa isi etaleze noua garderoba. Cele mai dezirabile piese vestimentare, ce au acaparat atentia iubitoarelor de moda, reprezinta adevarate provocari pentru acestea. Niciodata suficiente, hainele de dama sunt modalitatea prin care femeile se infatiseaza in societate, exprimandu-si prin stil personalitatea si starea de spirit din fiecare zi.

Mai presus de orice, in acest sezon se fac remarcate cateva outfit-uri, ce constituie tinute in tendinte inedite. Cu ajutorul ideile ce vor fi prezentate mai jos, diminetile vor fi perfecte pentru ca timpul pe care il petreceti de obicei in fata dulapului este castigat. Reinnoirea garderobei este necesara, mai ales in aceasta toamna, cand trendurile ce au starnit admiratia fashionistelor sunt cu totul aparte.

Speram ca randurile urmatoare vor fi o mana de ajutor pentru voi in zilele in care aveti nevoie de o sursa de inspiratie. Vom puncta cateva dintre cele mai importante piese vestimentare din acest sezon, de altfel si articolele cele mai uzuale, pe care pur si simplu le indragim.

Puloverele – idei si combinatii cu diverse piese vestimentare in trend

Sigur va intrebati cum se poarta puloverele toamna aceasta. Ei bine, neindoielnic reprezinta un must have al sezonului, fiind ideale pentru vremea de afara: calduroase si moi. Cel mai convenabil la aceste piese vestimentare este ca pot fi purtate intr-o multime de combinatii. Iata cateva dintre cele mai in voga:

Puloverele in tinute casual – adeptele unor astfel de tinute, indiferent ca le aleg pentru scoala sau plimbari, se bucura de cele mai multe idei. Calduroase si comode, acestea merg cel mai bine in combinatie cu jeansii si o pereche de ghete ce are o cromatica asemanatoare cu a acestora.

Puloverele in tinute office – desigur ca exista si o asemenea varianta, chiar indragita am putea spune, mai ales in acele zile in care aerul rece devine taios. In combinatie cu o fusta stilou, accesorii discrete si o pereche de pantofi stiletto, orice reprezentanta a sexului frumos se poate face remarcata, risipand energie pozitiva si o stare de bine celor din jur.

Puloverele in tinute elegante – pare o asociere nepotrivita de cuvinte? In realitate insa nu este deloc asa. Moda este fara limite, iar asortarea unui pulover cu o piesa vestimentara specifica segmentului elegant poate constitui un outfit cu adevarat exceptional.

Cardiganele – ce spun noile tendinte despre aceasta piesa vestimentara?

Consideram ca este perioada ideala pentru cardigane. Optam pentru acesta fiindca ne ofera un grad sporit de confort, mai ales in zilele mai friguroase si mofturoase. Articolul promite un confort deosebit, de aceea este folosit, ca si in cazul puloverelor, intr-o multime de combinatii.

Cardiganele in tinute casual – acum ca a inceput scoala, tinerele domnisoare vor dori sa se faca remarcate prin ceva aparte, iar o astfel de piesa vestimentara ar putea face diferenta. In combinatie cu o pereche de colanti si cizme lungi, alaturi de un tricou mai lung, acesta ar putea asigura confortul atat de tanjit in aceste zile reci de toamna. Diminetile sunt mai blande cand purtam un cardigan pufos si comod, iar ceaiul parca este mai aromat si savuros.

Cardiganele in tinute office – o femeie bine imbracata va avea mereu un plus de incredere in sine, se va simti mai plina de curaj si increzatoare in ceea ce isi propune. O tinuta constituita dintr-o rochie clasica, cu dresuri negre si o pereche de botine pe masura, ii va oferi sentimentul ca poate aduce lumea la picioarele sale. O curea subtire in talie si un cardigan deasupra alcatuiesc tinuta ideala pentru o zi la birou.

Cardiganele in tinute elegante – mult asteptata seara la restaurant se apropie si aveti nevoie de idei de asortare a cardiganului preferat? In acest caz, o camasa in acelasi ton, alaturi de o pereche de pantaloni eleganti vor constitui o tinuta perfecta. Puteti adauga un colier stralucitor si o gentuta pe masura pentru un plus de feminitate. De altfel, si asortarea cardiganului cu o rochie cu imprimeuri poate reprezenta o alternativa la fel de avantajoasa. Cu o pereche de stiletto in aceleasi nuante aveti sansa de a rapi privirile trecatorilor si a celor din jur.

 

Iata deci care sunt cele mai in voga idei de tinute in aceasta toamna. Diversele combinatii ale puloverelor si cardiganelor au fost incercate de numeroase vedete, constituind tinute de succes cu fiecare ocazie.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon