Imprimeurile florale iti garanteaza succesul vestimentar in primavara-vara 2017

 

Cu siguranta, orice doamna sau domnisoara isi doreste sa obtina un look de succes, indiferent daca este vorba de mersul la job, de timpul liber sau de un eveniment mai elegant. De asemenea, ce femeie nu a petrecut ore intregi in oglinda, proband pana la numarul zecilor de articole vestimentare pana sa fie sigura ca a ales bine?

Ei bine, dupa cum observam in randul marilor case de moda, 2017 este un an ce se anunta a fi extrem de feminin, dar in acelasi timp si practic. De ce spunem asta? Intrucat piesa de rezistenta a sezonului cald 2017 poate fi absolut orice articol vestimentar atat timp cat include imprimeuri florale.

Cum purtam imprimeurile florale in primavara-vara 2017?

Sezonul cald al anului 2017 se deosebeste cu mult de anii din urma, tendintele obisnuind sa cocheteze si atunci cu imprimeurile florale. Care ar fi deosebirea majora? Ei bine, orice femeie trebuie sa stie ca poate purta fara nici o problema o camasa florala din anii trecuti sau orice alt articol care se incadreaza in acest trend, insa specialistii in fashion recomanda acele piese vestimentare cu flori maxi, cat mai viu colorate si cat mai de impact din punct de vedere vizual si estetic.

Avand in vedere ca o piesa de imbracaminte care cuprinde flori mari, intens nuantate, va fi cu siguranta elementul cheie al tinutei, se recomanda optarea in ceea ce priveste completarea look-ului dorit cu tonuri calme, simple, nude sau piese clasice.

Exemple de piese cheie ce pot completa orice tinuta

Paltonul de primavara sau Trench-ul cu motive florale

Indiferent de culoarea pentru care optati a acestui element de stil, este foarte recomandat sa o accesorizati intr-o maniera cat mai simplista. In functie de croiul acestuia, fiecare doamna sau domnisoara trebuie sa se orienteze. De exemplu, daca paltonasul este unul elegant, atunci cu siguranta si celelalte piese vestimentare trebuie sa urmeze aceeasi regula: se pot alege pantaloni office, tocuri medii sau inalte sau pantofi de tip oxford shoes, camasa sau bluza office cambrata, dar de asemenea si o rochie cat mai clasica.

Culorile trebuie, de asemenea, potrivite pana in cel mai mic detaliu. Daca paltonul este intr-o nuanta tare (asa cum este rosu, albastru inchis etc), celelalte haine vor trebui alese intr-o culoare nude pentru a echilibra impactul vizual.

Camasa cu motive florale

Avand in vedere ca temperaturile continua sa creasca, cu siguranta la un moment dat camasa nu va necesita nici o alta piesa de imbracaminte pe deasupra. Din acest motiv, se pot alege cu usurinta atat blugi simpli, cat si un model de jeansi rupti, dupa cum pare sa fie trendul popular in 2017.

In ceea ce priveste o camasa care se bucura de un imprimeu floral maxi, papucii pot fi alesi cu usurinta, intrucat specialistii in fashion recomanda optarea pentru acea pereche de incaltaminte de aceeasi culoare cu floarea sau cu una din florile imprimeului.

Rochia cu motive florale

Atunci cand vine vorba de rochii, lucrurile pot fi cu siguranta simple. De ce? Ei bine, rochia este acea piesa de imbracaminte versatila, care ocupa cea mai mare parte a corpului, spre deosebire de un look cuprins din pantaloni si bluza. Din acest motiv, o rochie care se bucura de elemente florale va fi foarte usor de asortat. De exemplu, femeile interesate de tot ce tine de noutatile in fashion, ce vor opta pentru un astfel de produs si il vor lua in considerare atunci cand vine vorba de alegerea incaltamintei sau a gentii culoarea de baza a rochiei.

Un alt truc la care acestea pot apela in cazul in care vremea devine usor racoroasa este alegerea unei geci de blugi pe deasupra, un alt element ce se bucura de popularitate in 2017.

 

Bineinteles, indiferent de tinuta, ceea ce conteaza cu adevarat este atitudinea cu care orice doamna sau domnisoara poarta acele articole vestimentare. Atunci cand o femeie se simte bine in propria piele si este mandra de look-ul final, atunci cu siguranta si ceilalti vor aprecia acest fapt.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon