Imbracaminte practica pentru orice tip de vreme

 

Tendințele în modă se schimbă periodic și uneori este destul de greu să ții pasul cu toate aceste schimbări, mai ales dacă îți dorești să fii mereu în tendințe. Cum fiecare sezon pare ca trece rapid și altul nou apare în loc, orice femeie se pregătește să-și schimbe garderoba și să o înlocuiască cu modele noi de îmbrăcăminte, care mai de care mai deosebite.

Cu toate acestea, există anumite articole practice, pe care este bine să le ai în garderobă indiferent de vreme și de schimbările modei. Pentru că înțelegem astfel de nevoi ale clientelor,  îți punem la dispoziție câteva modele de haine de toamnă și de iarnă, din cele mai diverse și mai nou apărute, menite sa te facă să se simți bine în orice zi, și mai ales, vei vedea, potrivite în funcție de fiecare tip de vreme. 

Verifică propunerile de mai jos și alege preferatele tale de pe site-ul nostru DyFashion.ro, unde promovăm cele mai noi și mai căutate articole de pe piață.

De ce este important să ai îmbrăcăminte practică

Pentru ca vremea este foarte schimbătoare și există variații de temperatură, deseori drastice, în intervale scurte de timp, este important ca în garderoba fiecărei femei să existe articole practice, potrivite atât pentru perioadele mai călduroase, cat și pentru cele reci.

Anotimpul cald trece deseori cu rapiditate, iar când primele semne de toamnă încep să apară este necesar să ai la îndemână haine care să te ajute să faci rapid tranziția de la un anotimp la altul. Dacă ești o femeie căreia îi place să se îmbrace cu stil și bun gust, știi că cel mai bine este să-ți achiziționezi astfel de piese vestimentare la momentul potrivit.

Top 5 articole practice, care nu se vor demoda niciodată

1. Un trenci confortabil

Indiferent de ocazie, fie că este vorba despre o plimbare cu prietenele, o ieșire în oraș cu iubitul sau o seară la cinema, o jachetă într-o culoare interesantă și originală este o alegere potrivită. Propunerea pe care o găsești pe site-ul nostru pentru acest sezon este într-o nuanță plăcută de toamnă, și este potrivită indiferent dacă ai tenul deschis sau mai închis. Îți recomandăm să asortezi cu pantaloni sau cu fustă de lungime medie, pentru a păstra o armonie din punctul de vedere al materialului și al croiului.

2. O jachetă călduroasă, tip cardigan

Indiferent de sezon, o jachetă comodă și confortabilă este un accesoriu practic, de nelipsit din șifonierul tău. În funcție de anotimp, poți alege și culorile ideale ale unei astfel de piese vestimentare. De exemplu vara, îți recomandăm achiziționarea unui astfel de cardigan într-o culoare deschisă, precum bej sau crem. Îl poți purta în serile răcoroase ale anotimpului cald, peste o rochie dintr-un material lejer.

Cu această piesă vei putea face ușor tranziția și spre sezonul de toamnă, deoarece acum o poți purta cu pantaloni office și botine scurte cu toc, sau chiar cu jeanși și ghete de damă. 

jachetă călduroasă, tip cardigan

3. O rochie bodycon

O rochie simplă, dreaptă, într-o culoare cât mai naturală precum crem, bej sau gri este o piesă universală, care te salvează din multe situații și este potrivită indiferent de anotimp. 

Poți purta o astfel de rochie stretch, pe corp, atât într-o zi ploioasă de toamnă când te pregătești să ajungi la timp la job, cât și vara, la o ieșire cu prietenii sau cu altă ocazie specială. Mai mult, în anotimpul rece această piesă bodycon, comodă și confortabilă, va arăta deosebit de stylish dacă o asortezi cu o eșarfă groasă la gât și cu o pereche de cizme. Varianta pe care o propunem azi pentru tine pe site-ul DyFashion vine direct accesorizată cu o curea chic, prevăzută cu o gentuță minimalistă.

rochie bodycon

4. O rochie universală 

O altă propunere de ținută practică, potrivită indiferent de vreme, este o rochie uni, într-o culoare neutră. Pentru acest sezon îți propunem o variantă din tricot comod. 

Știm că felul în care arată o femeie și ținuta pe care o poartă poate contribui considerabil la consolidarea încrederii în sine, de aceea acest model este croit pentru orice tip de conformație a corpului. 

În funcție de anotimp, poți accesoriza această ținută cu brățări sau coliere mari, eșarfe colorate sau o pălărie haioasă.

5. Un pardesiu chic

Un pardesiu elegant și atemporal este o altă piesă vestimentară de nelipsit din garderoba unei femei stilate. Nu vei da greș vreodată dacă ai mereu în șifonierul tău o piesă dintr-un material cu ținută, uni sau cu un imprimeu care să-și păstreze oricând actualitatea. 

Pentru acest sezon îți propunem o variantă în alb-negru, cu carouri mari, pe care o poți purta cu jeanși sau alți pantaloni comozi, dar și cu o rochie de toamnă sau de iarnă, atunci când mergi la office. Ținuta este potrivită atât în varianta casual, cât și în stil smart-casual, cu o rochie sau fustă conică, și cămașă sau o maletă chic, pe gât. 

pardesiu chic

Atunci când vremea răcoroasă bate din ce in ce mai des la poartă și simți nevoia de a-ți îmbogăți garderoba, aruncă o privire pe site-ul nostru. Pe DyFashion avem mereu pregătite colecții speciale, ce conțin articole vestimentare dintre cele mai diverse, potrivite pentru orice sezon și menite să înfrumusețeze orice tip de siluetă. 

Orice femeie îmbrăcată în totalitate așa cum își dorește se va simți mereu extrem de comod în propria piele și va dobândi o încredere de neclintit în propria persoană. Iar o femeie stilată, elegantă și prezentabilă, care deține o siguranță completă și se desfășoară în elementul ei este mereu atrăgătoare pentru cei din jur. 

Accesează site-ul nostru Dyfashion.ro oricând simți nevoia de o schimbare, de reînnoire și de reîmprospătare, cu piese care își păstrează farmecul indiferent de sezon! De aici poți alege din game variate de articole vestimentare exact acele piesele care fac din orice femeie o adevărată vedetă, mereu încrezătoare și cu zâmbetul pe buze!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon