Idei pentru tinute de primavara cu stil

In sfarsit nevoia de a imbraca articole vestimentare o idee mai subtiri este satisfacuta pentru ca temperaturile externe cresc de la o zi la alta. Este o veste buna mai ales pentru acele femei care se exprima prin vestimentatie pentru ca nu mai sunt limitate de aerul rece de afara in a purta ceea ce doresc fara a se expune riscului de a raci.

A sosit asadar momentul ca si tu sa iti reimprospatezi garderoba, optand in acest sens pentru acele noi aparitii in moda chic, ce iti vor evidentia placut silueta, reasigurandu-ti increderea in tine, plafonata parca dupa sezonul rece atat de indelung.

Tinute casual

Suntem de parere ca niciodata nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei acele articole ce o poate ajuta sa se simta in largul sau, dar totodata si feminine. Pana la urma tinutele casual constituie un must have, intrucat sunt solutiile ideale in zilele in care starea de spirit pe care o ai nu trage spre nici o directie.

Te poti orienta in acest caz dupa o pereche de jeansi inflorati, in nuante deschise, pale sau nude, cu diverse detalii minimaliste dispuse pe tot cuprinsul acestora. Odata cu reinvierea naturii la viata, trebuie sa aduci un suflu de prospetime si in tinutele tale.

Pentru a complete cu stil tinuta, alege pentru partea de sus o camasa cat mai lejera sau, de ce nu, o bluza confectionata dintr-un material vaporos. Alaturi de o geanta care sa se asorteze din punct de vedere cromatic, dar si al stilului, iti vei asigura un look de zile mari, imprastiind un jur miros de primavara.

Tinute cocktail

Odata cu venirea primaverii, sunt reluate si mult indragitele petreceri de tip cocktail. Daca planuiesti sa participi in viitorul aproapiata la una, este bine sa ai deja pregatita tinuta ideala. Recomandarea noastra este sa te orientezi dupa o camasa in linii elegante combinate cu elemente casual. Pentru completarea partii de jos, o fusta midi sau mini ar putea constitui o idee geniala. Nu te limita la culorile clasice atunci cand o alegi. Poti lua in considerare un ton electric sau o nuanta de roz sau albastru mai deschisa.

In ceea ce priveste incaltamintea, o pereche de pantofi cu toc, in asonanta cromatica cu vestimentatia este mai mult decat perfecta. Daca ai mers pe ideea de simplism, te poti folosi de un set de bijuterii pentru a aduce acel efect de wow necesar. In caz contrar, o geanta cat mai simpla ar trebui sa fie suficienta.

Tinute pentru club

Atunci cand iesirile in club devin un obicei, gasirea celor mai potrivite tinute devine o adevarata provocare. Vei dori ca de fiecare data sa alcatuiesti o prezenta deosebita, sa te faci remarcata, iar pentru asta de multe ori nu este suficient sa ai un corp bine structurat sau frumos aranjat. Este una dintre acele situatii in care haina face pe om, motiv pentru care te sfatuim sa alegi atent. Poti opta pentru diversele modele de rochite mini pe care le gasesti in colectiile noastre din magazinul online dyfashion.ro sau poti sa alcatuiesti o tinuta din doua piese: fusta mini si camasa sau pantaloni eleganti si o bluzita de masura.

Din nou, nu te limita la ideile clasice pe care le gasesti in revistele de moda sau pe site-uri diverse. Indrazneste sa te exprimi dupa cum simti, cine stie poate chiar o tinuta pe care o adopti intr-o seara va reprezenta o sursa de inspiratie si pentru celelalte femei.

Desigur, in randurile de mai sus regasesti numai o mica parte din ideile pe care poti sa le pui in practica in perioada ce urmeaza. Temperturile moderate ale aerului iti permit sa iti mai diversifici garderoba. In acest sens, te asteptam cu solutii nenumarate pe pagina noastra.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon