Idei de cadouri pentru Crăciun: Cum să o surprinzi de sărbători?

Ai întrebat-o ce își dorește de Crăciun și ți-a zis că nimic, că are de toate și că, cel mai important, te are pe tine? Acesta e primul indiciu care-ți spune că își dorește să o surprinzi, să te gândești tu la ce și-ar putea dori și chiar să îi faci un cadou. Aproape oricui îi place să primească un cadou, mai ales în perioada sărbătorilor, și chiar și celor cărora nu le place, tot se vor bucura în sufletul lor că oamenii din jur au fost atenți la nevoile și dorințele lor.

Dacă nu știi cum și ce cadou să-i faci în perioada Sărbătorilor de iarnă, te vom ajuta noi cu următoarele sfaturi!

Cum alegi cadoul potrivit?

Există sau nu există cadoul potrivit pentru o femeie? Probabil vei crede că mofturile feminine nu pot fi îndeplinite în totalitate, întotdeauna mai există un punct pe care nu l-ai atins sau poate ți-a scăpat - iar ea nu ezită să-ți spună. Ei bine, în rândurile următoare vom face tot ce ne stă în putință să te ajutăm să găsești cadoul inedit pentru ea, în funcție de următoarele criterii:

 • - Vârsta

Vârsta este un determinant important atunci când alegi un cadou pentru ea. O femeie își va dori un lucru la 25 de ani și altul (poate chiar opusul) la 35. O persoană cu vârsta cuprinsă între 18-25 de ani își va dori un cadou care să reprezinte tinerețea, distracția, flexbilitatea, spontaneitatea. În timp ce, pentru persoanele cu vârsta peste 25 de ani va trebui să alegi cadouri mult mai stabile, care să fie folositoare pentru o perioadă îndelungată.

 • - Tipul relației

Îți este prietenă, rudă sau iubită? Aceste aspecte contează enorm, chiar dacă în fiecare cadou te vei implica emoțional, intensitatea este diferită. Iubitei vei vrea să-i arăți că o iubești, că ești prezent și disponibil oricând pentru ea, în timp ce prietenei sau rudei, că le respecți și te bucuri de relația platonică pe care o aveți. Nu-i oferi prietenei ceea ce îi oferi și iubitei ca să nu oferi semnale eronate.

 • - Buget

Setează-ți dinainte bugetul pentru cadoul sau cadourile pe care vrei să le cumperi. Acest aspect te va ajuta să restrângi alegerile pentru cadou și să transformi tot procesul dintr-unul copleșitor într-unul gestionabil.

 • - Personalitate

Gândește-te la personalitatea ei, la cum se comportă în societate, la ce îi place să se gândească - mai exact, la tot ceea ce o definește pe ea ca persoană și așa cum o cunoști tu. Este o persoană foarte feminină și jucăușă, elegantă și fashionistă, flamboaiantă, ieșită din tipar, excentrică, tradițională? Îi plac lucrurile practice pe care le poate folosi în hobby-urile ei sau ar aprecia mai mult un obiect decorativ?

 • - Preferințe

Când te gândești să alegi un cadou de damă după preferințe, consideră cum îi place să-și ocupe timpul liber: cu o sesiune de shopping, cu o carte sau pierzând timp într-o librărie, cu reamenajarea spațiului în care locuiește sau cu ieșirile cu prietenii?

Ce cadou poți face unei femei de Crăciun?

Iată câteva idei de cadou pentru ea pe care le poți cumpăra fie individual, fie în combinație cu alte produse, în funcție de criteriile menționate mai sus.

 • - Bijuterii

Bijuteriile sunt foarte apreciate de femei, mai ales dacă le alegi cu grijă în funcție de ceea ce le place să poarte. Poți alege o bijuterie din aur sau argint, colorată și jucăușă sau de la furnizorii de accesorii hand-made, personalizată. Femeilor le place să aibă în colecția lor atât bijuterii care se potrivesc oricărui tip de ocazie, cât (mai ales) accesorii valoroase pe care le pot purta la evenimente speciale și să se simtă strălucitoare în lumina reflectoarelor. Alături de o rochie superbă pentru petrecerea de Crăciun sau Revelion, bijuteria va reprezenta cadoul perfect pentru ea!

 • - Produse de self-care 

Cu siguranță îi place să se îngrijească, să aibă grijă de corpul său și de cum se prezintă în lume. Cel mai important e să fii atent la produsele de self-care pe care deja le folosește și, cel mai probabil, le adoră și să-i cumperi fie aceleași produse (dacă cele existente sunt aproape terminate), fie un alt set pe care să-l poată utiliza în combinație cu acestea. Ia în considerare săpunurile hand-made pe bază de cărbune activ care sunt la mare căutare.

 • - Cărți

Orice cititor are ascunsă o listă cu cărțile pe care și le dorește într-un timp viitor. Dacă iubita sau prietena ta și-a făcut o astfel de listă, cel mai probabil va dori să își cumpere produsele ca o rezoluție pentru următorul an. Așa că de ce să nu-i faci cadou o parte din cărțile de pe wishlist ca să înceapă anul după bunul plac?

 • - Lumânări parfumate

În ziua de azi există o preferință din ce în ce mai mare pentru lumânările parfumate, de calitate, care atunci când sunt aprinse emană un miros plăcut. În plus, unul dintre obiceiurile desprinse de femei este să se relaxeze într-o cadă plină cu apă și spumă și cu o lumânare aprinsă.

 • - Genți

Cât de des îți spune că vrea să își schimbe geanta sau că își dorește să fie în trend? Moda se schimbă aproape de pe-o zi pe alta, așa că trebuie să fii și tu atent la aceste aspecte. Oferă-i în dar geanta mult visată, de la branduri de renume sau, dacă nu are vreo geantă preferată, un produs care crezi că se potrivește cu stilul său vestimentar și personalitatea sa!

 • - Produse de uz casnic

Este mare băutoare de cafea, ceai sau ciocolată caldă? Consideră să-i faci un cadou care include un set de ceainărie vintage, modern sau minimalist (după preferințe) sau un set de căni noi de cafea mai speciale pe care sigur le va aprecia și le va folosi în fiecare zi. Chiar dacă par produse foarte simple, nesemnificative, le poți combina cu alte idei pentru un cadou complet și perfect.

Te-ai hotărât care idee se potrivește pentru cadoul de Crăciun pentru ea? E momentul să străbați magazinele sau să cercetezi magazinele online, să fii creativ și să-i cumperi cadoul perfect pentru Sărbătorile de iarnă.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

  Angle up icon