Idei de cadouri pentru 1-8 Martie: Cum alegi cadoul potrivit?

Idei de cadouri pentru 1-8 Martie

Luna martie este cea în care atenția tuturor se îndreaptă, mai mult ca oricând, asupra femeilor. Cum îi arăți acum la început de primăvară, soției, iubitei sau mamei cât de mult o iubești și o apreciezi?

Ei bine, cadourile oferite în zilele de 1 și 8  Martie sunt cele mai potrivite prilejuri de a răsfăța femeia dragă de lângă tine. Dintre atâtea oferte pe care le găsești însă pe piață, un obiect extrem de feminin, care să-i evidențieze acesteia personalitatea și să o pună cât mai bine în valoare este, poate, cea mai bună idee de cadou în Luna Femeii. 

Fie că este vorba de o geantă, o bijuterie sau alt accesoriu de damă, pe site-ul Dyfashion vei găsi propuneri și creații originale. Iată ce sugestii avem în acest sens.

O geantă elegantă

O geantă reprezintă un accesoriu feminin care poate să pună în evidență atât ținuta, cât și personalitatea celei care o poartă. Oferă-i iubitei tale drept cadou de 1 sau 8 Martie un model elegant de poșetă, potrivită pentru zilele însorite de primăvară de acum. 

Geanta Vera maro cu alb este perfectă atât pentru outfit-uri casual, de zi, cât și pentru ocazii sau evenimente elegante, de seară. Datorită formei bine structurate și a culorilor rafinate, este extrem de versatilă, fiind ușor de asortat în combinații cromatice multiple. Poate fi purtată atât cu rochii sau fuste, cât și cu pantaloni, pentru un look rafinat în orice moment.

Geanta Vera maro cu alb

Geanta Vera maro cu alb

Un alt cadou perfect pentru Ziua Femeii este geanta Aria neagră cu împletituri bej. Este un model cu o notă mai sport și mai relaxată, potrivită pentru perioada de primăvară și vară care tocmai începe. 

Geanta este prevăzută cu mâner și lanț cu cataramă, de aceea este potrivită atât pentru ținute casual sport cât și pentru unele de tip smart casual. Împletiturile din față o fac să fie perfectă împreună cu jeanși o cămașă vaporoasă, în timp de închiderea cu cataramă metalică o recomandă alături rochiile mătăsoase și ușoare de zi, monocrome sau alb-negru.

Geanta Aria neagră cu împletituri bej

Geanta Aria neagră cu împletituri bej

O rochie feminină și ușoară

O rochie este de nelipsit într-o garderobă feminină, și o piesă vestimentară pe care o femeie și-o dorește oricând în colecția sa. De 1 sau 8 Martie, poți veni în întâmpinarea așteptărilor iubitei, surorii sau soției tale cu un astfel de cadou inedit, care să o bucure și să o facă să se simtă prețioasă și valorizată.

Pentru a nu da greș și a fi siguri că vei face cea mai bună alegere, îți recomandăm câteva modele de rochii extrem de feminine și rafinate. 

Rochie Ramona roz pal cu pietricele la decolteu este un simbol al rafinamentului feminin, datorită croiului conic, a nuanței delicate de roz-pudrat și a materialului ușor de voal din care este confecționată. Mai mult, există o mulțime de alte detalii elegante care o scot în evidență. 

Decolteul rotund din apropierea gâtului este accesorizat cu pietricele, în zona bustului are un accent de dantelă fină, iar cureaua lată din talie evidențiază cum nu se poate mai bine feminitatea celei care poartă o astfel de creație. În plus, mânecile largi, trei-sferturi din voal completează acest look rafinat, perfect pentru ocazii speciale cum este chiar Ziua Femeii.

Rochie Ramona roz pal cu pietricele

Rochie Ramona roz pal cu pietricele 

Rochie cu guler tip eșarfă

O ținută potrivită și pentru zilele de la birou, dar și pentru ocazii speciale este un model floral, primăvăratic, în nuanțe delicate de alb, roz și fuchsia. 

Rochia MBG cu imprimeu la bust este un model tip bluză și fustă, cu un croi conic foarte feminin și cu mâneci trei-sferturi. 

Acest compleu elegant are anumite detalii excentrice, cum este decupajul de la decolteu sau gulerul tip eșarfă, care împreună oferă un look glamour, dar în același timp foarte rafinat, întregii ținute. 

Rochia MBG cu imprimeu la bust

Rochia MBG cu imprimeu la bust

Rochie cu un accent floral

Un alt model de rochie, potrivit atât pentru ținute de zi, cât și de ocazie sau evenimente business este unul cu accente deosebite în zona bustului. 

Rochia Dyfashion verde cu broderie florală și guler ascuțit este deosebit de elegantă și feminină datorită croiului mulat pe corp, a mânecilor de lungime medie și a culorii unice, verde smarald. Materialul din care este realizată este un crep fin, rochia se închide cu nasturi iar broderia delicată scoate din anonimat această vestimentație deosebită. 

Rochia Dyfashion verde cu broderie florală și guler ascuțit

Rochia Dyfashion verde cu broderie florală și guler ascuțit

O bijuterie fină

Un alt cadou de damă, potrivit în orice ocazie, însă în mod special de Mărțișor sau de Ziua Femeii, este o bijuterie. Nu vei da greș nicidecum cu un astfel de dar aparte și rafinat, fie că îl oferi mamei, surorii sau iubitei tale în luna martie. 

Pe site-ul Dyfashion vei găsi diverse modele de accesorii fine de acest fel, indiferent dacă dorești să oferi cercei, un pandantiv sau o brățară fină. 

O alegere potrivită, pe care o propunem pentru ziua de 1 sau 8 Martie este a unor bijuterii cu aspect în același timp bogat și rafinat, perfecți pentru a completa o ținută feminină din această zi specială. 

Cerceii Patty aurii în formă de lacrimă cu perluțe au o formă delicată de lacrimă și sunt realizați din pietricele fine, închiderea fiind cu șurub. Cu siguranță o vor impresiona pe cea care va primi un astfel de dar deosebit!

Cercei Patty aurii în formă de lacrimă cu perluțe

Cercei Patty aurii în formă de lacrimă cu perluțe

Ți-am prezentat câteva idei de cadouri deosebite pe care le poți face în luna martie și nu numai, fie că este vorba de mărțișor, Ziua Femeii sau altă aniversare deosebită pentru persoana dragă de lângă tine. Îți dorim inspirație pentru a face alegerea cea mai potrivită! Surprinde-o cu un astfel de dar aparte, care îi va demonstra cât de mult o iubești și o apreciezi!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon