Iata ce articole vestimentare nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba

Nu trebuie sa ai multi bani si nici o silueta de invidiat pentru a putea purta piesele vestimentare ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba femeilor. De altfel, nici macar nu esti nevoita sa investesti prea mult in achizitionarea acestora, avand in vedere ca o mare parte dintre acestea le vei gasi in cadrul magazinului nostru online DyFashion.ro.

Exista o serie de articole de care vom avea intotdeauna nevoie si odata ce lipsesc, ne vom trezi ca nu ne putem prezenta corespunzator la un eveniment anume. Cu toate ca e important sa existe diversificare maxima in dulapul oricui, sunt anumite articole vestimentare ce ar trebui sa se gaseasca in garderoba oricui, indiferent de varsta sau de silueta.

· Jeansii

Aceasta piesa vestimentara trebuie sa fie prezenta in garderoba oricarei femei. Indiferent ca preferi jeansii mai inchisi sau mai deschisi la culoare, cei clasici sau cei skinny, o astfel de pereche de pantaloni este extrem de practica. Atat timp cat ii asortezi corespunzator si ii completezi cu incaltarile potrivite, tinuta ta va fi una cat se poate de sofisticata si de deosebita.

Important e ca purtand acesti jeansi vei avea ocazia sa creezi o tinuta atat casual, cat si una mai sport. De altfel, ai ocazia sa ii combini atat cu o pereche de pantofi stiletto, cat si cu tenisi. Ambele alegeri iti vor oferi un look de invidiat. Important e ca pantalonii sa ti se potriveasca atat din punct de vedere al marimii, cat si a croielii. Astfel, in functie de silueta pe care o ai, vei alege si jeansii potriviti. Unele din cele mai recente modele de pantaloni iesiti pe piata ii vei gasi chiar in cadrul magazinului nostru online DyFashion.ro.

· Camasa alba

O camasa alba te va salva in multe situatii in care nu stii cu ce sa te imbraci la un eveniment anume. Acest articol vestimentar se potriveste unor multitudini de ocazii. Totusi, printre cele mai importante se numara: interviurile de angajare, diferite aniversari ori iesirile ocazionale la un cocktail. De asemenea, camsaa poate fi alegerea perfecta si pentru o zi oarecare la birou. In functie de accesorizarile realizate, o camasa alba se va integra perfect in nenumarate situatii.

Modelul clasic este cel mai indicat de avut in garderoba, avand in vedere ca poate schimba o tinuta banala in una cu adevarat spectaculoasa. Important e sa se opteze pentru pantofii potriviti, o geanta incapatoare, dar si pentru alte accesorii care sa se incadreze perfect.

· Little Black Dress

O rochie neagra nu ar trebui sa lipseasca sub nicio forma din garderoba femeilor. De altfel, fie ca esti scunda sau inalta, slaba sau plinuta, blonda sau bruneta, aceasta rochie te va salva in multe situatii.  Acest tip de rochie nu se va demoda niciodata, astfel ca e intr-adevar o investitie pe cinste. In plus o little black dress poate fi purtata de femeile de toate varstele.

Cert e ca aceasta rochie poate fi purtata cu incredere in diferite momente, atat ale zilei, cat si ale serii: la petreceri, la sedinte, in cadrul locului de munca sau chiar la plimbare. Cert e ca in functie de croiala acesteia, se va adapta intreaga tinuta astfel incat sa fie perfecta pentru evenimentul la care urmeaza sa participi.

Pentru o prezenta mai nonconformista, iti recomand sa combini aceasta rochie neagra cu o geaca de jeans, dar si sa o accesorizezi cu un sireag de perle. Te asigur ca look-ul tau va fi demn de Covorul Rosu.

· Pantofii stiletto

Unei adevarate dive nu ii va lipsi niciodata din propria garderoba o pereche de pantofi stiletto de culoare neagra. Atunci cand doresti sa afisezi o prezenta plina de feminitate si de eleganta, trebuie sa optezi pentru astfel de incaltari.

Dat fiind faptul ca pot fi purtati atat la evenimente speciale precum nunti sau alt gen de petreceri, cat si zi de zi la o tinuta mai lejera, pantofii stiletto reprezinta cu adevarat o investitie pe cinste.

Dupa cum am precizat si anterior, daca iti doresti un look nonconformist, asortarea acestor incaltari cu o pereche de boyfriend jeans si o jacheta de piele te vor scoate cu siguranta din anonimat. Daca simti ca te reprezinta acest stil si doresti sa iti asumi toate privirile de admiratie de la cei din jur, cu siguranta ar trebui sa iti achizitionezi cel putin o pereche.

· Sacoul

Un sacou reprezinta intr-adevar o investitie profitabila, luand in considerare ca poate fi purtat cu maximum de incredere in mai multe situatii. Totusi, cel mai potrivit este la interviurile de angajare, luand in considerare ca stilul vestimentar trebuie sa fie cat se poate de serios si de impunator in acelasi timp.

Un sacou cambrat te va avantaja enorm de mult, indiferent de tipul siluetei tale. In plus, atat timp cat il asortezi cu acea camasa alba clasica si o fusta conica, intreaga ta prezenta va fi una cu adevarat demna de admirat.

· Cardiganul

Acest gen de pulover cu deschizatura in fata este deseori ales de femeile slabe care isi doresc sa aiba parte de volum in partea de sus. Cu toate ca acestea ne duc cu gandul la anii '80, sunt in trend chiar si la ora actuala. Pe langa faptul ca iti vor tine de cald in aceasta perioada racoroasa, iti vor reda un look casual pe care il poti adopta la tinutele de zi cu zi.

· Geaca scurta din piele

Geaca din piele este deseori purtata de femeile care adora sa iasa in evidenta printr-un look casual si in acelasi timp nonconformist. Aceasta poate fi purtata la o pereche de jeansi, dar si la anumite modele de rochii. In functie de stilul pe care iti place sa il adopti, vei face si combinatiile potrivite. Cert e sa le evidentiezi in asa masura incat sa captezi admiratia tuturor celor care te inconjoara.

· Clutch-ul

Cu toate ca e un accesoriu, clutch-ul trebuie sa fie nelipsit din dulapul oricarei femei care pune accent pe look-ul sau. Acesta poate fi purtat atat la petreceri, cat si la evenimente mai putin importante precum sunt iesirile in club sau la cocktail.

Cu toate acestea, clutch-ul trebuie sa fie cat de cat incapator, astfel incat sa iti poti depozita cardul, telefonul si un ruj. Un mare avantaj ar fi ca acesta sa beneficieze de o curea-lant ce se poate detasa.

 

Dupa cum bine observi, nu trebuie sa investesti prea multi bani in garderoba ta pentru a-ti putea face simtita prezenta in tinutele potrivite, atat timp cat iti achizitionezi articolele vestimentare din cadrul magazinului nostru online. La noi intotdeauna vei gasi modele noi, pentru toate siluetele si la preturi extrem de atractive.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon