Iata care sunt piesele vestimentare pe care ar trebui sa le eviti toamna

 

Odata cu venirea anotimpului ruginiu, trebuie sa ne facem loc in garderoba si sa introducem la indemana doar articolele vestimentare potrivite pentru acest sezon friguros. Oricat de mult ne-ar placea acea rochita lejera de vara, trebuie sa o punem la pastrare pentru anul viitor si sa ne alcatuim tinutele din piese potrivite temperaturilor de afara.

Poti fi sexy si seducatoare in tinuta pe care o porti, chiar daca nu iti expui foarte mult pielea. Asadar, trebuie sa fii libera sa renunti la articolele de vara care nu sunt deloc potrivite pentru aceasta perioada. Pentru a nu cadea in plasa penibilului si pentru a nu fi deranjata de un disconfort termic, potrivit este sa alegi articolele vestimentare adecvate acestui sezon. De altfel, chiar in cadrul magazinului nostru online DyFashion.ro vei gasi o serie larga de categorii de articole vestimentare ce se afla in trend in toamna anului 2016.

Iata care sunt articolele pe care ar trebui sa le eviti in lunile septembrie-noiembrie:

· Rochia subtire de vara

Oricat de bine ti-ar veni acea rochie de vara sau oricat de minunat te-ai simti purtand-o, odata cu venirea frigului trebuie sa renunti la ea, chiar daca adaugi un cardigan, un poncho sau un palton care sa iti creeze acel confort termic.

Oricat de mult ti-ar fi dor de vara, acum a sosit timpul sa optezi pentru rochii concepute din materiale mai consistente. Pe langa faptul ca iti va crea acel confort termic sporit, vei iesi in evidenta intr-o maniera absolut ireprosabila, purtand-o cu maximum de incredere. De altfel, chiar in cadrul magazinului nostru online DyFashion.ro vei gasi cateva modele de rochite ce sunt potrivite pentru acest sezon si in acelasi timp se afla in pas cu noile tendinte ale modei.

· Sandalele sau pantofii decupati

Se pare ca multe romance preiuau cateva elemente din garderoba din aceasta perioada a newyorkezelor si gresesc enorm de mult facand asta; de ce? Ei bine, o parte din cele care doresc sa iasa in evidenta neaparat, se imbraca cu o haina din blana si se incalta cu o pereche de slapi moderni. Nimic nu este mai daunator pentru imunitate, dar si pentru moda, sa porti o astfel de tinuta. Pe langa faptul ca incaltarile nu sunt deloc potrivite pentru acest sezon racoros, combinatia celor doua piese este dusa la extrem.

De fapt, un bun sfat pe care orice specialist in designul vestimentar ti l-ar da, ar consta in faptul ca nu trebuie sa combini niciodata sandalele sau slapii cu geaca de piele si nicidecum cu cea din blana. Intr-o tinuta trebuie sa existe mereu un echilibru, asadar, opteaza pentru incaltarile potrivite. Daca intr-adevar doresti sa iti dezgolesti intr-o oarecare masura piciorul, cel mult achizitioneaza-ti o pereche de pantofi, dar desigur, nedecupati.

· Crop top-ul

Cu toate ca cel mai probabil ai un abdomen de invidiat, pe care esti nerabdatoare sa il afisezi in public, nu ar fi prea indicat ca in aceasta luna sa optezi pentru un crop top. Acest lucru il poti face totusi doar atunci cand pasesti direct din masina intr-un local calduros, de altfel, sanatatea ta va avea destul de mult de suferit, si cu siguranta nu iti doresti asta.

Crop top-ul a fost conceput pentru a fi purtat vara de catre domnisoarele indraznete care sunt dornice sa isi afiseze abdomenul perfect lucrat. In cazul in care inca nu ai ajuns la performantele dorite, evita sa-l porti, tocmai pentru ca nu vei face decat sa iti inrautatesti aspectul total. Dar daca silueta iti permite asta, nu te sfii si imbraca-l - insa doar in anotimpul calduros.

· Haina de blana

Oricat de puternic influentata ai fi de unele domnisoare care adora sa se afle in centrul atentiei, ar trebui sa eviti pe cat posibil o tinuta alcatuita dintr-o haina de blana si o pereche de pantofi Oxford. Tendintele de peste ocean au fost dintotdeauna mai extravagante decat aici, insa o astfel de alegere e complet gresita.

Se pare ca unele domnisoare care doresc sa atraga atentia, adora sa poarte haine de blana si sa se incalte cu pantofi, fara a purta sosete. Pe langa faptul ca la picioare iti va fi frig, iar in partea de sus te vei supraincalzi, vei avea un outfit complet dezechilibrat si inestetic.

Asadar, de fiecare data cand alegi in partea de sus piese vestimentare mai groase, gaseste echilibrul necesar si incalta-te cu o pereche de cizme sau de botine. In aceasta maniera vei avea un look de invidiat si complet corect.

· Jachetele si vestele pufoase

Cu toate ca jachetele si vestele pufoase iti vor tine cu certitudine cald in aceasta perioada, daca ai cateva kilograme in plus care te deranjeaza, ar trebui sa nu alegi in a purta astfel de articole vestimentare. Acestea nu vor face decat sa iti mai adauge cateva kilograme siluetei tale.

Ideal ar fi sa imbraci mai multe haine, astfel obtinand si o alura chic.

 

Asadar, acestea sunt cele mai mari greseli vestimentare pe care le-ai putea face in acest sezon, fapt pentru care va trebui sa le eviti in totalitate. Daca simti ca garderoba pe care o ai deja nu iti ofera prea multe optiuni in ceea ce privesc tinutele pentru care sa optezi in aceasta toamna, in cadrul magazinului nostru online vei gasi exact ceea ce cauti.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon