Hainele potrivite pentru o silueta plus size

Indiferent ca este semnatura ta sau o urmare a unei sarcini, respectiv a unor probleme, silueta cu forme generoase nu trebuie sa fie mascata dupa orice haine. Din contra, fiecare femeie ar trebui sa invete cum sa urmeze tendintele in moda, avand in vedere recomandarile experte privinta o silueta plus size.

Poate fi vorba despre zona abdomenului, a soldurilor sau a bratelor care ridica problema vizavi de imbracaminte, intrucat scoate in evidenta masa de grasime. Care este solutia in fiecare dintre aceste cazuri? Nenumarate trucuri si recomandari dintre care poti alege gasesti daca iti doresti sa obtii efecte vizuale care creaza impresia de subtiere. Este valabil desigur si in functie de situatia in care doresti sa obtii o anumita tinuta - ca este vorba despre o zi la birou, o iesire in oras, o seara afara etc. Ce te intereseaza sa descoperi in fapt este o solutie, astfel incat sa nu te mai preocupe cu ce te vei imbraca.

Sub acelasi tipar ca si orice alta marime, indiferent ca este vorba despre rochii, bluze, pantaloni sau orice piesa de vestimentatie, ar trebui purtate si hainele de catre persoanele plus size. Acest aspect nu ar trebui sa faca nici o diferentiere intre reprezentantele feminine, din contra ar trebui sa incurajeze dezvoltarea unui simt estetic pe masura, astfel ca fiecare aparitie sa fie una atragatoare.

Cum alegi inteligent articolele de imbracaminte plus size?

Intentia ar trebui sa fie intotdeauna de a evidentia silueta prin hainele potrivite, insa asta nu ar trebui sa implice ascunderea formelor. Estomparea lor, pe cat posibil, este desigur o varianta. Ceea ce este recomandat insa se refera la echilibrarea proportiilor cu ajutorul unei garderobe inteligent alcatuite. Conteaza insa si ca fiecare sa actioneze iscusit cand alege pe care dintre nenumaratele reguli de vestimentatie dedicate femeilor plus size sa se axeze.

· Croiala si marimea

Unele persoane tind sa aleaga marimi mai mari ale hainelor pentru a ascunde formele voluminoase, ceea ce nu este deloc inspirat. In nici un caz nu vor crea impresia de subtietate, deci marimea optima este cea potrivita, care asigura confortul dorit si se aseaza corespunzator. Asta inseamna ca haina ideala este cea care nu creaza disconfort, nu strange, deci nu evidentiaza aspectele de dorit a ramane neobservate.

Pentru a identifica cele mai potrivite articole de imbracaminte, este necesar a le proba. Desigur, in cazul unui magazin online, cum este DyFashion, raportarea la masurile indicate in dreptul produselor este solutia.

Croiul este cel care joaca un rol esential vizavi de o astfel de alegere. In functie de momentul in care intentionezi sa porti o haina, vei realiza si alegerea acesteia.

Sfat: uita de prejudecati! Alege culorile care iti plac!

De multe ori tinzi poate sa te privezi de purtarea anumitor culori, ce te incanta de altfel, numai din cauza prejudecatilor legate de acestea. Poate ca a sosit timpul ca lasi deoparte teama de a nu ti se pune o anumita eticheta si sa incluzi in garderoba si acele piese care ti-au placut mereu, dar erau in culori deschise.

Ceea ce conteaza cu adevarat insa este ca hainele sa fie croite pe masura formelor. Restul sunt detalii. Chiar si faptul ca negru te-ar face sa pari mai supla. Ce conteaza in schimb, legat de orice alegere vestimentara, este ca materialele pe care le au la baza sa fie estetice, calitative si sa nu copieze orice forma. Asta inseamna sa faci o alegere cu personalitate.

Cine spune ca trebuie sa te privezi de bucuria de a imbraca rochii marimi mari, mai ales ca sezonul potrivit se apropie? Din contra, a sosit vremea sa iti pui in evidenta frumusetea cu stil! Te asteptam in magazinul nostru cu solutii variate, indiferent de preferinte.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon