Hainele - cartea de vizita a unei femei

 

Marea majoritate a femeilor pun un accent deosebit pe imaginea proprie si, astfel, acestea sunt pe cat se poate de interesate de tinutele cu care decid sa se afiseze in diverse contexte sau momente.

Totusi, nu toate reprezentantele sexului frumos sunt pe deplin constiente de faptul ca fiecare tinuta le reprezinta intr-totul personalitatea si transmit celor din jur un anumit mesaj. Daca pana acum obisnuiati sa considerati ca doar astrele si horoscopul pot sa dezvaluie anumite particularitati din felul dumneavoastra de a fi, atunci in mod cert este necesar sa aflati ce anume transmit hainele alese despre dumneavoastra.

Afla si tu ce spun hainele tale despre tine!

V-ati intrebat vreodata, in goana de la un magazin la altul, ce anume va determina sa achizitionati o anume piesa vestimentara? Ei bine, alegerile tinutelor potrivite sunt involuntare de fapt, ca o amprenta a personalitatii dumneavoastra, sugerand ca va puteti incadra intr-un anumit tipar comportamental.

Desi poate pare greu de crezut, culorile, formele sau stilul de imbracaminte este un mod puternic de exprimare a unor aspecte bine ascunse de subconstient. Asadar, hainele unei femei sunt cartea sa de vizita, mai presus decat orice CV sau alte aspect.

1. Obisnuiesti sa porti rosu aprins in majoritatea ocaziilor: nu este deloc un secret ca orice femeie isi doreste sa fie pe cat se poate de cocheta in cadrul unui eveniment special si, de asemenea, sa straluceasca intr-totul astfel incat sa atraga privirile admirative ale celorlalti invitati. Totusi, rosul aprins sau cu o tenta pasionala, se considera a fi culoarea principala de care barbatii sunt atrasi. Daca obisnuiti sa va alegeti tinute elegante in aceasta nuanta, asta inseamna faptul ca va doriti ca privirile admirative sa vina, de fapt, din partea barbatilor prezenti in cadrul acelei petrecerii sau ocazii.

 

2. Va plac hainele tineresti si exuberante? Ei bine, marea majoritate a studiilor realizate in acest sens au ajuns la concluzia ca femeile care sunt mai atrase de achizitia unor articole vestimentare tineresti sunt mai sanatoase decat altele si duc un stil de viata corespunzator. Asadar, acesta este cu siguranta un aspect la care nu v-ati fi asteptat, in cazul in care faceti parte din aceasta categorie.

 

3. Obisnuiti sa purtati piese de imbracaminte in culori pastelate? In cazul in care in urma unei sesiuni de shopping, marea majoritate a pieselor vestimentare achizitionate sunt in culori vesele si pastelate, indiferent de sezon, atunci concluzia generala tine de faptul ca faceti parte din acele femei fericite, care radiaza zilnic de bucurie si se mentin intotdeauna pozitive, fara sa se lase afectate de probleme sau de alte situatii neplacute care pot interveni in viata sa. Asadar, alegerea dumneavoastra este una ideala in materie de haine, continuati in acelasi stil pentru a inspira si alte femei sa opteze pentru un stil de viata similar.

 

4. Sunteti tentata sa achizitionati doar haine de firma: in general, femeilor le place sa fie remarcate prin tinutele sale, optand uneori pentru calitate in defavoarea modelelor fabuloase sau moderne. Totusi, in cazul in care marea majoritate a pieselor vestimentare din garderoba dumneavoastra sunt ale unor branduri faimoase, acesta indica nu doar o placere costisitoare, ci si faptul ca sunteti in cautarea permanenta de confirmari, precum si a admiratiei celor din jur. Asadar, inainte de a tine cont de parerea persoanelor din jur, este important sa invatati sa va apreciati propria valoare si sa fiti mai moderata cu cumparaturile de la branduri scumpe.

 

5. Optati, indiferent de context, pentru tinute cu decolteuri: nu este nimic rau pentru o femeie sa isi doreasca sa isi evidentieze atuurile de care dispune, insa atunci cand fiecare bluza, camasa sau rochie din garderoba dispune de un decolteu mult prea generos decat este indicat, asta inseamna ca va doriti sa fiti in permanenta placuta si admirata doar pe baza aspectului fizic, acestea fiind semne de narcisism si de evaluare incorecta a propriei persoane.

 

 

Asadar, din ce categorie faceti parte? Cu siguranta hainele pot spune multe despre felul nostru de a fi, nu-i asa? Daca va doriti sa faceti cele mai bune alegeri in materie de imbracaminte si sa va reconsiderati stilul vestimentar, astfel incat sa beneficiati de un plus de eleganta si rafinament, puteti accesa magazinul nostru online: dyfashion.ro.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon