Greselile vestimentare ale femeilor in sezonul cald

Pentru unele femei, moda reprezinta in adevaratul sens al cuvantului o pasiune, care reuseste sa le ocupe pe deplin nu doar timpul liber ci si economiile. Dar indiferent cate articole vestimentare cuprinde garderoba unei doamne sau domnisoare si indiferent de cat de iubitoare este a celor mai noi trenduri, in mod sigur va alege cel putin o tinuta gresita pe timp de vara.

Dar cum greseala este omeneasca si fiecare problema are si o solutie aferenta, ne-am gandit sa evidentiem cateva dintre cele mai frecvente greseli vestimentare, pe care femeile sunt tentate sa nu le observe pe parcursul verii. In acest fel, ele vor reusi, parcurgand randurile urmatoare, sa evite pe cat de mult posibil toate aceste aspecte.

1. Prea multa piele este la vedere

Desi canicula pare sa preia in totalitate zilele calduroase si obiceiul general este de a aerisi intr-o cat mai mare masura corpul, nu este o solutie ca oranismul sa fie expus prea mult. In primul rand, daca ai pielea foarte deschisa, acest obicei nu este recomandat nici de medicii specialisti, tocmai cu scopul de a evita arsurile solare sau alte iritatii la nivelul pielii. De asemenea, nu este nici o solutie estetica. Pentru a avea un look de admirat, dar si decent in acelasi timp, este indicat sa optezi pentru materiale cat mai vaporoase, care sa permita aerului sa circule liber, dar si la fuste sau pantaloni scurti lejeri, de o lungime potrivita. O alta solutie eficienta, care se incadreaza cu succes in trendurile actuale, este rochia maxi vaporoasa, din bumbac.

 

2. Optarea pentru piese superioare mult prea scurte

Intr-adevar, topurile sunt la mare cautare incepand cu anul trecut si sunt ideale pentru acele zile calduroase. Totodata, aceste piese vestimentare trebuie alese cu atentie in privinta dimensiunilor, pentru a nu fi confundate cu sutienele costumelor de baie. De asemenea, aceste articole de imbracaminte se recomanda a fi purtate de acele femei care se bucura de o talie de invidiat. Persoanele care doresc sa evite greselile vestimentare, pe cat de mult cu putinta, cu siguranta nu vor dori sa isi evidentieze defectele (asa cum sunt colaceii din zona abdomenului), ci mai mult atuurile de care dispun.

3. Accesorizarea exagerata

Uneori, accesoriile pe cat de mult pot sa personalizeze si sa ofere un aer unic al tinutei, pe atat pot si sa dauneze impactului total. Este recomandat sa nu se aleaga prea multe accesorii maxi, mai ales daca piesele vestimentare dispun de multe imprimeuri. De asemenea, niciodata o tinuta de succes nu va fi accesorizata in toate zonele de interes (decolteu, urechi, maini).

4. Culori prea inchise

Anotimpul cald este un anotimp vesel, mult asteptat de fashioniste. De aceea, o alta greseala frecventa a femeilor, pe timp de vara, este alegerea unor tinute in culori inchise, care nu se potrivesc nici cu sezonul calduros, dar creeaza si disconfort, atragand caldura.

5. Alegerea unor articole vestimentare mult prea mulate

Aceasta greseala nu numai ca va crea un efect vizual inestetic al tinutei, dar va impiedica si corpul sa respire. Din acest motiv, cele mai populare articole vestimentare pe timpul sezonului calduros sunt acelea din materiale naturale si cat mai vaporoase.

 

 

Asadar, avand in vedere greselile vestimentare mentionate mai sus este posibil sa fi ales in trecut o astfel de tinuta de tipul “ ASA NU” pe care sa nu o fi constientizat. Din acest motiv, incercati de fiecare data sa alegeti tinuta nu numai in functiile de trasaturile frumoase ale corpului dumneavoastra, ci si care sa va ofere o incredere ridicata.

 

Asta cu siguranta nu va va lasa sa treceti neobservata!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon