Greseli vestimentare pe care sa le eviti in toamna lui 2018

Atunci cand articolele de imbracaminte sunt atent alese, acestea, alaturi de accesorii si incaltaminte, te vor ajuta sa completezi tinute de senzatie. Toamna a fost dintotdeauna mai pretentioasa in ceea ce priveste vestimentatia, motiv pentru care reprezentantele feminine ar putea fi sceptice in ceea ce priveste anumite tendinte in moda. Nu e decat indicat sa fie asa pentru ca nu orice se lanseaza pe piata este si recomandat pentru a fi purtat. De fapt, greselile vestimentare pe care chiar tu le poti face pentru ca lasi surse necunoscute sa iti dicteze alegerile ar putea avea o influenta uriasa asupra vietii tale sociale.

Cum stii deci ca ai alcatuit un outfit in tendinte si ca singurul risc la care te supui este sa fii apreciata de toata lumea? Ei bine, te interesezi in legatura cu piesele vestimentare, respectiv combinatiile care s-au dovedit a fi un adevarat esec si cauti sa le eviti sub orice forma.

Hanoracele asortate cu ciorapi de tip plasa

 

 

Pentru ca toamna vremea este mai rece, vei avea tendinta de a opta pentru o haina care sa iti transmita cel putin senzatia de caldura. In acest sens, asigura-te ca partea de jos nu va fi completata cu o pereche de ciorapi de tip plasa sau de orice alt tip. Vei avea tendinta asta daca hanoracul este mai lung.

Nu este recomandat pentru ca sunt sanse mai mari de a raci si totodata pentru ca asta iti va influenta confortul. De altfel, cu siguranta ca si criticile vor fi pe masura. Indicat este deci sa optezi pentru o pereche de pantaloni potriviti. Aceasta alegere nu necesita abilitati stilistice deosebite.

Decupajele exagerate sau in zone nepotrivite

 

 

Nu mai este ceva neobisnuit a adopta tinute mai vulgare, insa nu este nici indicat - mai ales pentru o reprezentanta a sexului frumos care se respecta si doreste sa fie respectata. Si apoi, exista suficiente piese vestimentare cu decupaje decente pentru care poti sa optezi daca doresti sa lasi la vedere pielea catifelata, completand astfel o imagine atragatoare si sexy.

Rochiile in tonuri tipatoare sau culori de vara

 

 

Aminteste-ti, inainte de a alege tinuta pentru o iesire, ca vara s-a incheiat si ca acum culorile in tendinte sunt altele. Ca sa nu te supui riscului de a aparea intr-o rochie potrivita pentru sezonul calduros si nicidecum pentru toamna rece, asigura-te ca stii care sunt tonurile coloristice cu care poti sa faci senzatie in aceasta toamna.

Voalul nu este o solutie in cadrul outfit-urilor de toamna

 

 

Nicidecum sa nu ai in vedere acele piese de imbracaminte care au ca material de baza voalul. Din ce motiv? Desi este destul de evident, acesta nu te va avantaja din punct de vedere estetic si - cel mai important - nu iti va oferi protectia necesara impotriva temperaturilor externe scazute. Conteaza cat de trendy este fiecare aparitie a ta, insa mai important decat asta este sa te ingrijesti de sanatatea proprie.

Cand vezi voal deja te gandesti la vara, iar atunci cand o combini cu o haina din blana ca sa nu iti fie frig, risti sa arati haios. Pana la urma blana este un material potrivit pentru anotimpul rece. Se creeaza un contrast prea puternic intre cele doua materiale, deci e de preferat sa elimini din start o astfel de combinatie.

Nu in ultimul rand, incearca pe cat este posibil sa eviti a purta haine cu logo-urile la vedere. Nu este nici elegant si nici recomandat. Cauta ca in acest sens sa optezi intotdeauna pentru ceva in linii minimaliste, iar daca logo-ul este la vedere, expunerea sa fie cat mai mica, respectiv in partea de jos a hainei.

Ai grija cum asortezi materialele, spre ce imprimeuri te orientezi, ce combinatie de stiluri faci si asa mai departe. Intra pe site-ul nostru dyfashion.ro si inspira-te din colectiile de imbracaminte pe care ti le punem la dispozitie.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon