Ghidul femeii moderne – cum sa te imbraci de Ziua Indragostitilor?

Ziua indragostitilor poate deveni o amintire nepretuita alaturi de persoana iubita. Indiferent daca sarbatoresti Valentine’s Day sau Dragobetele, sarbatoarea iubirii impune o tinuta aparte, care sa nu fie data uitarii prea curand de catre cel drag.

Rozul si rosul sunt alegerile multor femei, fiind asociate cu iubirea, insa, daca vrei sa te faci remarcata poti experimenta si ale nuante. Ai incredere in instinctul tau si alege-ti tinutele in alte culori, rezervand rosul pentru trandafiri, iar rozul pentru ambalajul cutiilor de bomboane de ciocolata. Dupa o luna mohorata, in care soarele si-a facut rareori aparitia, Ziua Indragostitilor iti ofera prilejul de a mixa culori vesele, piese indraznete si a scoate la lumina piese demult uitate in garderoba. Nu lasa totusi pregatirea tinutei pe ultima suta de metri, intrucat este posibil sa constati ca rochia pe care ai planuit sa o porti are nevoie de o vizita la croitorie.

Iata cateva dintre propunerile noastre pentru Ziua Indragostitilor, in functie de momentul din zi.

Dimineata

Daca vrei sa incepi ziua cu dreptul, gandeste-te din seara precedenta la ce urmeaza sa porti. Indicat este sa optezi pentru o pijama sau un babydoll realizat dintr-un material lejer, in culoarea preferata. Nu uita sa iti pui in valoare decolteul, daca vrei sa il seduci de la primele ore ale zilei.

In cazul in care nu te intalnesti de la prima ora cu partenerul tau, alege o tinuta simpla si comoda. O camasa din saten si o pereche de jeansi insotite de un make-up natural alcatuiesc look-ul ideal pentru un mic dejun memorabil.

La pranz

Daca ati planuit sa luati pranzul in oras, este de prefarat sa eviti culorile puternice. O rochie cu un croi simplu, dar feminin, insotita de accesoriile potrivite poate deveni o tinuta spectaculoasa. O pereche de pantofi cu toc cui este detaliul care iti confera acel aer sexy, romantic deopotriva.

Compune o tinuta din culori pastelate sau alb-negru, pe care sa o inveselesti cu cateva accente de culoare.

Pentru seara

Daca sufletul tau pereche te-a invitat la o cina romantica, este timpul sa scoti toti asii din maneca. In vreme ce o rochie senzuala pana la genunchi iti pune cu gratie in valoare formele, o pereche de cercei tip candelabru iti va evidentia trasaturile fizionomiei.

Daca ati decis sa petreceti seara la un spectacol de teatru sau la un concert, mizeaza pe eleganta si decenta. Evita totusi tinutele care iti provoaca discomfort - e valabil in orice situatie. Nu iti vei dori sa te foiesti in scaun, iar partenerul tau sa se intrebe daca nu a procedat corect.

Noaptea

In cazul in care ai primit o invitatie la o petrecere sau la club, alege o tinuta spectaculoasa, cu accente glamour. Acum ai oportunitatea sa il cuceresti iremediabil, deci poti indrazni sa mixezi piese pe care ai ezitat sa le porti pana in acest moment. Totusi, ai in vedere ca multe femei vor fi imbracate din cap pana-n picioare in rosu, culoarea pasiunii, motiv pentru care este de preferat sa alegi altceva.

O fusta tip creion combinata cu un top simplu poate deveni o tinuta de succes daca o accesorizezi cu cateva elemente chic.

O alegere la fel de inspirata este o rochie neagra de catifea sau dantela, care sa iti puna in evidenta formele intr-un mod seducator.

Pentru ca mai sunt numai cateva zile pana la Valentine’s Day, te invitam sa arunci o privire in cadrul noii noastre colectii, ofertanta pentru toate reprezentantele feminine, indiferent de varsta, preferinte sau buget.

Nu in ultimul rand, nu uita ca si el este la fel de important pentru tine, deci il poti lua tu prin surprindere. Nu il lasa pe el sa faca mereu primul pas. Preia controlul si lanseaza-i tu invitatia de data aceasta!

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon