Gentile tip plic – un accesoriu pentru ocazii speciale

 

Gentile reprezinta pentru majoritatea femeilor o necesitate avand in vedere lucrurile de care dispun in permanenta. In gentile femeilor se pot regasi adesea produse de make-up, parfumuri, esarfe si alte obiecte pentru intretinerea aspectului pe durata unei zile.

Doar timpul petrecut in baia de acasa, inainte de fiecare iesire in oras, nu este suficient. Intretinerea machiajului, in special, are nevoie de imbunatatiri pe tot parcursul zilei. De aceea un ruj, o crema, o pudra pot fi nelipsite din lista obiectelor de luat cu tine.

Pentru ca nu este estetic sa tii toate aceste lucruri prin buzunare sau in sacose gentile au fost si vor fi de un real ajutor in special pentru partea feminina a baricadei. Odata cu importanta utilizarii gentilor, acestea au devenit si un motiv pentru moda si diversi designeri vestimentari. Deoarece o geanta completeaza stilul vestimentar, acestea trebuie asortate si puse in valoare in functie de ocazie si evenimentele la care participam.

In general, tipurile de genti pentru care opteza femeile sunt diverse si fac parte din game asemanatoare cu serviciul sau activitatile practicate frecvent. Astfel, gentile office de dimensiuni mai mari au constituit o necesitate pentru serviciul de la birou, in timp devenind un trend. Clasicele ghiozdane pentru scoala sunt imbunatatite cu accesorii ce fac posibila renuntarea la banalitate. Calitatea materialului poate face din nou diferenta de stil.

Un material ce se degradeaza repede va reprezenta un fel de carte de vizita a propriei personalitati. Unul dintre materialele durabile este pielea naturala. Se poate spune ca implica un oarecare efort financiar, in schimb daca te gandesti la cate alte genti schimbi pentru ca s-au uzat mult prea repede, un calcul simplu te duce tot in acea directie economica.

Acestea sunt cateva exemple de genti ce le putem folosi in fiecare zi, insa cand vine vorba de evenimente si ocazii speciale, asa cum intervenim asupra coafurii sau a hainelor, asa si geanta pe care o purtam trebuie sa completeze peisajul ce tine de eleganta si stil.

Nuntile si accesoriul sub forma de plic

Un asemenea eveniment important, fie ca este vorba despre propria nunta sau te bucuri alaturi de prietenii apropiati prevede mai multe pregatiri. De la documentarea despre trendul actual in ceea ce priveste rochiile pana la detaliile ce tin de coafura si make-up.

Dupa ce te-ai hotarat in sfarsit ce rochie alegi si ce stil vestimentar sa adopti, mai ramane un singur lucru pe care sa il iei in considerare si anume in ce iti pui macar un ruj, telefonul si banii.

Desigur, poate nu vrei sa iti iei o geanta mare care acopera jumatate din aspectul rochiei si atunci o varianta adoptata este cea a gentilor tip plic. Modele elegante, stralucitoare sunt create special pentru a-ti completa tinuta de gala fara sa te incurce.

Gentile de tip plic, frumos ornamentate, sidefate sau simple, au atat rolul de a avea la indemana si lucrurile necesare, dar pot juca si rolul de accesoriu elegant. Magazinul nostru Dyfashion dispune de astfel de modele in functie si de moda actuala, pentru a gasi in timp util o asortare potrivita pentru rochiile prezentate.

Una dintre culorile care au revenit la moda in acest an este auriul. O culoare ce merge manusa pentru ocazii speciale, petreceri, nunti. Astfel, un exemplu este geanta Clutch Sandra auriu cu design simplu, metalic auriu, care aduce si elementele ce se preteaza in cadrul unei petreceri si anume bareta confectionata din zale ce formeaza un lantisor.

Pentru persoanele ce vor sa fie in lumina reflectoarelor mereu si sa straluceasca la fiecare pas, va putem propune geanta Clutch Frida auriu cu sclipici. Aceasta geanta dispune de aceeasi nuanta aurie, elementul care face diferenta de stil este sclipiciul sau sufletul petrecerilor.

Pentru mai multe categorii, modele si detalii va invitam la o „plimbare” prin magazinul nostru online, accesand site-ul oficial https://www.dyfashion.ro/.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon