Garderoba de tranzitie – reguli nescrise ale stilului tomnatic

Inceperea unui sezon precum cel de toamna aduce noi provocari in materie de haine. Articolele vestimentare ce predomina de obicei in astfel de colectii se rezuma la culori reci, pamantii, la sacouri si jeans. Cu toate acestea, tinutele adoptate zi de zi si indiferent de ocazie nu au de ce sa se limiteze; pot fi la fel de vesele, pot fi combinatii cromatice de invidiat. Poate doar restrictia anumitor croiuri te poate ghida in mod diferit.

Iata cateva recomandari si idei pentru inspiratiile tinutelor de toamna. Fie ca esti stilul business, ca esti mai libertina de rigori vestimentare, rebela sau de orice categorie definitorie, cu siguranta iti doresti sa ai o imagine impecabila si unica de fiecare data cand iesi din casa.

Mizeaza pe denim, insa si altfel

O haina din denim sau accesorii pe masura sunt deja o recomandare a marilor case de moda. Practic poti sa optezi pentru jeans din cap pana in picioare. Nu faci nimic gresit, ba din contra. Daca te rezumi doar la a completa garderoba ta cu ceva perechi de blugi, indrazneste mai mult. Propunerea noastra este legata de broderiile ce fac marea diferenta intre blugii clasici si cei spectaculosi cu care sa impresionzi toamna aceasta. Vezi aici colectia completa.

Rezuma tinuta la accesorii stralucitoare

In incercarea de a fi de cealalta parte a baricadei usor mai sobre fata de tinutele din alte sezoane, ai putea sa cazi prada stilului disco. Fara sa exagerezi, mai degraba mizezi pe rochii incarcate in design decat pe ce e prea mult si stralucitor. Poti insa sa mergi pe ideea de accesorii din gama celor stralucitoare.

Incaltamintea potrivita

In ceea ce privestea partea de incaltaminte, o alta abordare clasica este aceea de a te rezuma la negru. Desi este si cea mai usoara varianta, asta nu iti asigura - cel putin nu de fiecare data - un look deosebit. Asadar, poti miza mai degraba pe incaltaminte ce te scoate din tipare si nuante ceva mai indraznete. Spre exemplu, propunerea noastra este legata de tocul mozaic, insertiile pastelate sau stilul lacuit. Vezi® aici colectia si alege un model favorit cat si unul care sa te scoate in evidenta.

 

Revitalizam tinute?

Cine spune ca trebuie sa te axezi exclusiv pe articole vestimentare ce le gasesti in categoriile celor de sezon? Pana cand sa se faca tranzitia la sezonul rece, stii acele zile calduroase cand iti e mai mare dragul sa te plimbi? Fericirea toamnei se numesc, ultimele zile de vara, ultimele puteri de soare imbietor. Asadar, poti oricand sa combini o rochie de vara cu dresuri potrivite si sa faci senzatie. Desigur, ai si aici provocarea estetica, pentru ca o rochie vaporoasa nu este tocmai o idee. De asemenea, dresul mat este de preferat.

 

 

Colectia noua DyFashion

Pentru a fi mai usor de depistat ce iti place, propunem si colectia noua DyFashion in cadrul careia sa te regasesti ca stil. Aparte de asta, tine cont ca unele piese sunt un must have nu numai datorita unui design impresionant. Spre exemplu, pentru ca te pregatesti ca atare pentru serile reci si temperaturile scazute, ai nevoie de o haina pe masura. Un palton propus este cel innobilat de broderie, pe un fond albastru fara egal. Vine cu un usor stil rustic, deci face senzatia si celor care incearca sa adopte tinute din aceasta categorie. Pur si simplu nu ai cum sa il ignori, nu ai cum sa nu il adori!

Din randul rochiilor, va propunem cele din tricot, pentru ca sunt printre cele mai potrivite in astfel de perioade ale anului. Aparte de confortul oferit de material, rochiile de acest gen sunt cu maneca 3 sferturi si cu broderii accentuate. Sunt superbe si vin in mai multe optiuni de culoare.

Iar daca urmeaza sa participati la un eveniment cu staif, rochiile elegante vor fi de maxim interes. Acestea au maneci, unele mai scurte, altele mai lungi, se pune accent pe volum si mai cu seama pe culori vibrante.

 

Shopping placut!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon