Galbenul mustar - definitoriu pentru tinutele din toamna lui 2019

Toamna este despre culoare si veselie, despre schimbari deosebite de decor, despre frunze multicolore, sentimente de melancolie si bucurie totodata, dar mai ales despre tinute definite de mult bun gust si rafinament. Este anotimpul ideal pentru a deveni o prezenta incantatoare, indiferent de context. Prin tinute atent alese iti poti indulci zilele de la munca sau poti imprastia lumina si veselie in jur acasa, printre cei dragi, la plimbare, in drumetii, in orice context.

Culoarea pe care majoritatea o asociaza cu energia si optimismul in acest sezon este galbenul, nuanta de mustar fiind una pur si simplu ravasitoare. E musai sa ai in garderoba cel putin o piesa vestimentara definita de aceasta. Nu mai este cazul sa te feresti de aceasta nuanta, asta deja de cativa ani buni. Mai mult decat atat, despre galben mustar putem spune ca este o vedeta a toamnei, deci castiga detasat in competitia cu celelalte culori si tonuri de nuante cu care publicul a fost obisnuit.

Regasesti aceasta culoare in randul pieselor de imbracaminte, a celor de incaltaminte, a gentilor si a accesoriilor diverse. Uneori si nuanta parului face ca aceasta culoare sa arate cu atat mai bine. Fara nici o indoiala este preferata roscatelor, dar si a satenelor, care vor deveni adevarate repere pentru cele din jur abordand tinute galben mustar.

Vedeta toamnei - galbenul mustar

Pentru cele dintre voi care iubiti aceasta culoare, insa vi se pare ca nu vi se potriveste prea bine, ca nu bate cu trasaturile chipului etc., iata sfatul nostru:

Purtati galbenul mustar la piesele vestimentare pentru partea de jos, respectiv departe de fata. Se potriveste chiar si la incaltaminte. Ideea e sa il distantezi de fata pentru a nu crea un aspect palid al tenului.

Oricand poate fi imbratisata ideea de a purta mai degraba o pereche de pantaloni chic in aceasta nuanta decat un pulover, dar chiar si geanta poate fi detaliul definit de galben mustar. Impactul va fi garantat. Este o incantare, ceva care va completa tinute de toamna ireprosabile.

Cu ce se combina cel mai bine aceasta nuanta vedeta?

Si acest aspect este unul ce merita atentia noastra. Acolo unde nu sunt in totalitate in aceeasi culoare, ca in cazul modelelor de rochii galben mustar din catalogul nostru, tinutele trebuie sa fie combinate cu nuante care le completeaza.

Cel mai bine merg acestea alaturi de negru. Putem spune ca este combinatia ideala de culori de toamna. Este prima recomandare, urmata de altele precum turcoazul inchis, maro, burgundiu, chiar verde. Ideea este ca trebuie sa fie o nuanta pamantie sau spre inchis pentru a arata frumos.

Spre exemplu, poti avea in vedere un palton sau orice piesa vestimentara in galben mustar si o pereche de botine rosu-burgundiu. Sunt de un efect aparte, feminin, calduros si interesant. Este un concept pe care veti dori sa il integrati in garderoba de toamna, fara sa va ganditi prea mult. Uneori si o simpla esarfa poate sa dea viata outfit-ului tau. Sa nu subestimati niciodata puterea unui detaliu vestimentar.

Acestea fiind spuse, va asteptam in magazinul nostru pentru a descoperi optiuni de imbracaminte, dar si de incaltaminte, genti si accesorii interesante, in tonuri placute de galben, dar si de galben mustar. Beneficiati de o diversitate de marimi, iar costurile sunt asa cum v-am obisnuit, echilibrate si accesibile. DyFashion ramane preferatul vostru in materie de rochii si nu numai, iar prin actualizarea colectiilor noastre ne asiguram ca ne pastram standardele de la sezon la sezon, de la saptamana la saptamana.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon